שלום, אני חדשה בפורום. אני מאוד אוהבת סרטים וסדרות יפניות, קוריאניות ואסיתיות בכלל. איפה אתם צופים בסדרות אסיתיות? כלומר באיזה ערוצים בטלויזיה ואיזה אתרים באינטרנט?
הגעת למקום הנכון! אממ יש כל מיני אתרים בעיקרון אני רואה בVEHO... אבל יש עוד מלא... אני בטוחה שישימו פה קישורים. אני שמה תמונה של היפה בנשים בו-רא, לקבלת פנים חמה!
את הצפייה שלי אני צופה באתר הזה : (איכות צפייה של אינטרנט.) http://www.mysoju.com/#korean-drama פעם הייתי משתמשת ב-Veho (תוכנה שמורידים למחשב ואז מתמשים בו כמו באימיול, מורידים אליו את הסרטים). היום זה נראה לי מיותר להוריד ואז לצפות. ההבדל הוא באיכות הצפייה. ב-Veho רואים טוב יותר.
הייתי מפרסמת קישורים אבל אסור=] לכן את יכולה לפנות למסנג'ר שלי [email protected] ויש אתרים אונליין ויש הורדה=] תדברי איתי במסנג'ר ואני אשמח לעזור לך ולהביא לך קישורים לכולם=]
אני ניר. 21. אובססיבי מטורף והזוי על טיוואני אחד בשם מייק הא.
תיהני ב פורום~ ולגבי השאלה שלך- יש כמה דרכים. הלא חוקית ואסור לדבר על זה ויש את הדרך החוקית. 1. mysojo (ככה כותבים את זה?) וAZTV. חפשי גוגל.... 2. ערוצים בטלוויזיה. ויוה פלטינה מפעילה רצועת קוריאניות מדי סופ"ש וביום ראשון הקרוב יתחיל בערוץ ויוה במשבצת של 18:55 (כן. חרא שעה) דרמה תקופתית בשם "היהלום שבכתר" (התרגום המדוייק הוא היהלום שבארמון... ויוה האלה והשטויות שלהם...) זהו.
לפורום החם והאוהב... ביום ראושן מתחילה בויוה סדרה היהלום שבארמון בשעה 6:55 בערב... וכל יום שישי בויוה פלטינה יש זמן בין כלב לזאב שמאד מאד מומלצת. לי זו הפעם הראשונה אבל הרבה כבר ראו אותה כבר קודם.