חדשה :]

sharonnnnnn

New member
חדשה :]

היי קוראים לי שרון עוד מעט ארבע עשרה . והסיבה העיקרית שאני פה היא צ'אד . אני כל כך אוהבת אותו . ! יש לי מלא ראיונות איתו ותמונות שלו וכדומה אז מי שרוצה שיחפש ביו טיוב חחח סתם מי שרוצה שיגיד לי (למרות שמצאתי אותם ביו טיוב ) ועם מישהו יכול לפרט לי יותר על צ'אד למשל מה קורה איתו ועם סופיה... אני יודעת שהם התחתנו ... ונממ גם על החיים שלו איפה הוא נולד וכדומה . תודה לכל העוזרים 3> עם יהיו כי אני יודעת זה פורום של מגרש ביתי ^^ ואני גם רואה את התוכנית ... כלומר שהיא הייתה בערוץ 10. אה וגם ראיתי סרטים של צ'אד כמו סיפור סינדרלה , בית השעווה, שישי הפוך ועוד . 3>

TaMiRMo

New member
ברוכה הבאה

והוא וסופיה התגרשו מזמן הוא בגד בה עם פריס הילטון . האמת בגלל זה לדעתי הוא אחד האנשים הכי מפגרים בעולם היה לו את סופיה והוא פישל ככה ... אבל לא נכנס לזה חחח הוא משחק אחלה והתפקיד של לוקאס תפור עליו והוא נחמד אז חח .... ראיתי את כל הראיונות שלו בערך חחח סופיה פעם אמרה שהוא אוהב את קונאן אובראיין היא התארחה אצלו וצ'אד בסוף לא אם אני אני לא טועה חחח . טוב מה נכנסתי לכל זה עכשיו ?! ברוכה הבאה !!!!

D e l i l a h

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifסופיה התארחה אצל קונאן אובריין?!

מתי?? יש לך קישור לראיון?

TaMiRMo

New member
כן הנה :

http://www.sophia-central.com/videos/index.php?act=view&id=56 זה מהאתר מעריצים שלה את בטח מכירה ...
זה קישור להורדה . אני זוכר שאני דווקא ראיתי את זה ביוטיוב ואני זוכר לפני זה שבראיון הראשון של סופיה אצל אחד מבוגר מ2004 אז היא אמרה שהיא אוהב את התכנית שלו (של המבוגר) אבל תמיד הם רבים על זה כי צ'אד מת על קונאן וכשמצאתי את הראיון שלה אצלו התחלתי לצחוק חחח צחוק הגורל צ'אד לפי מה שאני יודע לא היה בקונאן והיא כן !!! חה חה חה !! קיצר תהני ראיון חמדמד .

D e l i l a h

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif תודה !

חיפשתי אחרי שאמרת ביוטיוב אבל לא מצאתי מישום מה... אוף בטח זה היה מזמן הראיון הזה לא? חבל כי משדרים הרי ביס גם קונאן אובריין אבל בטח זה היה כבר \=

DotCom05

New member
../images/Emo204.gif ברוכה הבאה!!

אני שמחה שהחלטת להצטרף :) הנה אתר של ויקיפדיה עם קצת מידע על צ'אד רשום שם דברים עליו.. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6'%D7%90%D7%93_%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%9C_%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%99

D e l i l a h

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני טל :) בקשר לצ'אד וסופיה, הם היו נשואים 5 חודשים ונפרדו ב2005 בגלל שהוא בגד בה עם פאריס הילטון... הם השלימו את תהליך הגירושים רק השנה... ועכשיו הוא מאורס לקנזי [נראה לי...] לגבי פרטים עליו אני לא יודעת, אבל נסי לחפש בגוגל יש עליו אתרים תהני ותתמכרי

TaMiRMo

New member
הוא והבלונדה ההיא לא נפרדו ?

נראה לי כתבו פה משו על זה ...

D e l i l a h

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif כן? לא יודעת חח אין לי מושג

אבל כשחיפשתי עידכונים על השחקנים לא ראיתי בקשר לזה כלום...

sharonnnnnn

New member
תודה 3>

תודה 3> וגם לכל מי שאמר לי ברוכה הבאה וכו' חחח... וחשבתי שהם עדיין ביחד כי לא ראיתי שום תמונות ודברים כאלה עם קנזי . וכן את צודקת הם מאורסים... היא בת תשע עשרה ... והיא דוגמנית . הם יצאו או היו מאורסים שהיא עוד הייתה בבית ספר!

o R it

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני אורית... תהני פה!! ואין לי ממש מידע להביא לך=] וכבר הביאו לך חלק מהמידע...

D e l i l a h

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif|מתנה|

תהינו פה לאן נעלמת חחח

למעלה