חדשה

tapas tapas

New member
אנשים שקשה להם מדי לפתח משחק בעצמם,

פורצים משחקים של אחרים במקום. עצוב. כנראה שאתם לא מודעים לעבודה הקשה שבפיתוח משחק שאתם מתעסקים בפריצות למשחקים בשביל הכיף.

De-Panther

New member
אני לא חושב שיש מישהו כאן בפורום הזה ולא משנה

כמה זמן הוא מתעסק בתחום, שלא מודע לכך שזה קשה לפתח משחק מחשב בטח אחד כזה שגם שווה משהו אבל יש גם יתרונות לתחום הזה שבפריצת משחקים קודם כל זה מביא לפיתוחים נוספים בתחום האבטחה בנוסף לזה כדי להגן כמו שצריך אתה גם צריך לדעת איך לפרוץ... אחרת איך תדע ממה להגן ואיפה הנקודות החלשות של המוצר שלך? אז כן - אסור לפרוץ סתם ככה לכלמיני מקומות... זה לא חוקי... לא משנה אם זה סתם בשביל הכיף או כדי להראות שאפשר אבל אם זה חלק מהעבודה שלך ואותה חברה שלה שייך המשחק מבקשת ממך וזה בהסכמה - אני לא מוצא את זה רע

sandbird4

New member
איך הפכת שימוש ב-SOFTICE ל-"פריצת משחקים"?

אומנם אפשר לעשות איתו גם את זה אבל השימוש העיקרי שלי בכלי הזה היה לפיתוח דריברים וגם לתוכנות מחשב שעושות פעולות מתקדמות ודורשות חקירה של מערכת ההפעלה. את שלב הפריצה בשביל הכיף כבר עברתי מזמן כשהייתי צעיר ואין בזה כבר כיף כי זה קל מידי.

sandbird4

New member
חוץ מזה שלא צריך KERNEL DEBUGGER בשביל לפרוץ

תוכנה. בסך הכל לפרוץ את רוב התוכנות שדורשות מפתח זה מאוד קל: א. מכניסים מפתח "FUCKMENOW" או משהו כזה שבטוח לא נמצא מחרוזת כזאת בזכרון. ב. שמים BREAK POINT על הגישה ל-GETWINDOWTEXT. ג. לוחצים על OK. ד. עוצרים אחרי ש-GETWINDOWTEXT ובודקים אם הפונקציה החזירה את המחרוזת שכתבנו בסעיף 1. אם לא - ממשיכים לרוץ בתקווה שה-BREAK POINT שלנו יתפוס שוב. ה. אז עכשיו יש לנו את המיקום של הבדיקה. נחזור לסעיף א והפעם נכנס קוד שנראה לנו תקין (מספר בדרך כלל) ונפעיל שוב. ו. עכשיו יש לנו כמו אפשרויות: להבין את האלגוריטים של הבדיקה - דבר שלרוב לא צריך בכלל לעשות, או לתת לתוכנה ליצר לנו מפתח תקין
מה שקורה ברוב המיקרים. בפועל לפרוץ לוקח הרבה יותר מהר ממה שלקח לי לרשום את המדריך הזה.

tapas tapas

New member
טוב

זה בגלל שההגנה לא מיועדת לקמצנים שלא מוכנים לשלם עבור המשחק בכל מחיר. היא מיועדת לאנשים הגונים שבכלל לא היו מודעים לכך שלהעתיק את המשחק שלהם לכל המחשבים של החברים שלהם זה לא חוקי. חברות המשחקים לא מתאמצות לפתח הגנות מתוחכמות למשחקים. אלא אם כן זה MMO ואז ההגנות הם די יעילות ומוצלחות. כי כל האבטחה מתנהלת אצל השרת בעצם שללקוח בדרך כלל אין גישה אליו.

sandbird4

New member
דווקא להיפך

מספיק שתפרוץ ל-DATABASE של המשחק ועשית נזק ענק לכל השחקנים ובכלל למשחק. היום הרבה משחקים מגיעים עם וירוס ROOTKIT שמרגל אחריך וגם מתקין אצלך חסימות DRM - עוד מקור הכנסה ליוצרי המשחק.

tapas tapas

New member
מה פתאום?

"מספיק שתפרוץ" א) יש להם גיבויים ב) לפרוץ לשרת זה הרבה יותר קשה מאשר לפרוץ לתוכנה. תכלס האם קרה פעם שפרצו לשרת רשמי של WOW וחיבלו בכל הנתונים של הדמויות? למשחק מחשב מספיק שאתה פורץ פעם אחת ואז אתה יכול לפרוץ לכל שאר העותקים ביתר קלות. לשרת של WOW אם אתה רוצה לעשות נזק אתה צריך כל פעם לפרוץ מחדש.

sandbird4

New member
אפקט החזרה בזמן

כמובן שלא עושים גיבוי כל שניה ואתה בטח תתעצבן עם תעבוד על SKILL כמה שעות רק בשביל לגלות שאיזה קראקר פרץ לשרת ומחק את כל הנתונים... לזה קוראים אפקט "החזרה בזמן" בגלל שחוזרים לנתונים שנשמרו בגיבוי האחרון. לפעמים זה גם קורה בגלל קריסה של המשחק כתוצאה מבאג או מפעולה של קראקר ואז שוב מרגישים את אפקט החזרה בזמן.

voguemaster

New member
לא ../images/Emo6.gif

רק מצטער שאני עייף כל הזמן ולא יודע לנצל את הזמן שלי נכון
. אמרתי לך, הפסקתי לרקוד וזה הפך אותי לפדלאה ROFL

voguemaster

New member
לחברים של אשתי יש

הם הלוו לנו את המכשיר לכמה שבועות, בהחלט חביב ביותר
.

foo bar

New member
אם היא יותר טובה ממך

אז זה אומר שהיא ברמה מאוד גבוהה...?

freak2100

New member
לא רוצה לסכסך, אבל אני חושב...

שהוא רמז בדיוק לדבר ההפוך... ז"א, אתה כתבת "יצא לי לעבוד עם מישהי ברמה הרבה יותר טובה ממני" בתור מחמאה לאותה מתכנתת איתה יצא לך לעבוד, ובעצם רמזת בכך שזה הישג גדול להיות ברמה יותר טובה ממך. והוא שאל אותך אם אתה בטוח שזה שהיא הייתה ברמה יותר טובה ממך הופך אותה למתכנתת ברמה מאוד גבוהה, כי זה הרי לא מובן מאליו... שוב, אני בכלל בכלל לא רוצה לסכסך בינכם. זאת לא המטרה שלי. מה פתאום? אני בכלל שונא לסכסך בין אנשים בפורום. זה לא מצחיק אותי. בכלל. אפילו לא קצת. אבל אם יש אי הבנות, אני מרגיש צורך עז לבהביר דברים מהסוג הזה...

למעלה