חדשה

Flicka

New member
חדשה

היי,עד עכשיו יותר התעסקתי בצ`יטינג,לעקוף מערכות הגנה של משחקים,packet editing וכ`ו,לא כדי להרוס,רק בשביל האתגר.. נראה אחלה פורום אהבתי מאוד את האשכול בנוגע לאבטחה ומקווה להשתלב

Flicka

New member
הממ!

משחקים בסגנון mmorpg בעיקר.. Gunbound,flyff,roseonline etc.. כל משחק שNprotect מגנה עליו/tapuzforum/images/emo6.gif

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifמזמן לא ראיתי את הסמל שלהם... איזה הגנות..

מספקת התוכנה הזו שלהם? היא מספקת הגנה טובה או שהיא שם סתם בשביל להראות נוכחות?

sandbird4

New member
מה עשו לך הקוראנים?

ואין על MMORPG גם אני משחק רק במשחקים המונים. מקסימום באיזה משחקון פלאש פה ושם...

Flicka

New member
שום דבר אישי

אך ורק בשביל האתגר../tapuzforum/images/emo13.gif

TerminalFrost

New member
בחורה שאוהבת משחקי מחשב וגם לתכנת?

אתן בטח בסכנת הכחדה יותר גדולה מדובי פנדה ברוכה הבאה

sandbird4

New member
יש לך טועות גדולה מאוד

א. יש מלא בחורות שאוהבות משחקי מחשב. ב. יש מלא מתכנתות בשוק כולל כאלה ברמה מאוד גבוהה. יצא לי לעבוד עם מישהי ברמה הרבה יותר טובה ממני.

TerminalFrost

New member
מצאת אחת שהיא שילוב בין השניים?

ולפי התיאוריה שלי אין מתכנתת שנשארת מתכנתת במשרה מלאה יותר משנתיים-שלוש. מתכנתות זה כמו מכונות ליצירת ילדים! באות, עושות שנה בכיף, מוצאות או מביאות מהבית חבר עם פוטנציאל, עוד שנה בכיף, הריון ראשון - חצי שנה בבית, יורדות ל80% משרה, עוד שנה בסבבה רק עייפות כי לא ישנו בלילה מהתינוק, הריון שני - חצי שנה בבית, יורדות ל70%, עוד שנה כבר לא כ"כ בכיף - שני ילדים זה הרבה עבודה, הריון שלישי - חצי שנה בבית, מעכשיו עובדות מהבית עד שהילדים מתחילים בצפר... הילדים בבצפר? מעכשיו שוב ל70% משרה אבל כבר ממש ממש עייפות ואין להן כוח ליותר מתיקון באגים ולישון על המקלדת. יש יוצאות מהכלל, אבל הן זן נכחד. ובקשר לרמת הכישרון - זה לגמרי לא קשור לסדר העדיפויות שלהן. בחורה יכולה להיות תותחית על ולהחליט יום אחד שהיא פותחת את המפעל! (ואתה יודע שכל מה שמתחרז חייב להיות נכון.. לא?)

Flicka

New member
זן נכחד../tapuzforum/images/emo6.gif

יש המון בנות בעסק,אולי אתה פשוט לא מודע לזה/tapuzforum/images/emo13.gif

TerminalFrost

New member
אל תבינו אותי לא נכון...

יש המון בנות "בעסק", אבל הן לא נשארות "בעסק" לאורך זמן. יש הרבה פנדות "בעסק", אבל גם הן לא נשארות לאורך זמן (יש להן זמן ייחום של יומיים בשנה, והזכרים מטומטמים) - ע"ע זן נכחד. אני רואה כמות מעלפת של מתכנתות בעבודה, ולא צריך להיות גאון גדול וגם לא כ"כ הרבה זמן (אבל יותר מכמה ימים) כדי להבין שפשוט מדובר בתעשיית ילדים... בואי נפתח את הדיון גם לבחורות שאוהבות משחקי מחשב. תסכימו איתי שהסיכויים למצוא בתוך החיתוך של שתי הקבוצות (משחקים + מתכנתת) בחורה עם וותק של יותר מ-3 שנים הוא מאוד מאוד קטן (בהמשך ההסבר), בעיקר לאור הטענות האחרונות על מתכנתות. נוסיף לזה את העובדה שבכל מקרה קשה למצוא בחורות שאוהבות משחקי מחשב (ואל תגידו "יש המון"! "יש המון" זאת טענה בלי ארגומנט, אפשר באותה מידה להגיד "יש N בחורות שאוהבות משחקי מחשב". תתנו מספר, או שתספרו מנסיונכם האישי: "אני מכיר M בחורות שאוהבות משחקי מחשב"). נגיע לשתי מסקנות: אם יש בחורות שאוהבות משחקי מחשב ולתכנת - אז אין הרבה ובטח לא המון, אני מעריך שכ-10,000 בארץ (שזה מספר נמוך להחריד) *. אם אתם ספציפית מכירים בחורה בקבוצה הזאת - היא לא תישאר שם זמן רב. ועכשיו תגידו - אבל מה עם בחורות שזה עתה למדו לתכנת והן חובבות משחקים מושבעות? אם בחורה שפתאום התאהבה בהאלו והיא מתכנתת ממולחת מזה שנים? * למה 10,000? - הערכה גסה לאחוז הבנות שנמשכות למקצועות המחשב הוא 15% (לפי נתוני הלמ"ס: http://www.cbs.gov.il/publications/university03/pdf/t04.pdf). - מספר הנשים בגילאים 19-30 (הגילאים הרלוונטיים למשחקות משחקי מחשב): 650 אלף (מאתר הלמ"ס). - מספר הנשים שנמשכות למקצועות המחשב: כ97 אלף. - ועכשיו קצת ספקולציה: נעריך שאחת ל-9 נשים שנמשכות למקצועות המחשב גם אוהבות משחקי מחשב. נשמע לי מספר הגיוני. פה פשוט חסרים נתונים חותכים, אין מה לעשות. וזה למה 10000.

De-Panther

New member
מה עם בנות שאוהבות משחקי מחשב ולא מתעניינות..

בתחום הזה בכלל? חסרות בנות שיודעות רק לשחק בסימס? בנות שיודעות רק לדבר באייסיקיו ולשחק במשחקי פלאש באינטרנט? ובטוח יש עוד כלמיני דוגמאות בנות מביאות ילדים לעולם... אבל לא כל אחת מפסיקה לעבוד בגלל זה אחרת רוב הבנות כבר היו מפסיקות לעבוד בגיל 30 ובגיל 40 כבר כמעט כולן היו בפנסיה

sandbird4

New member
זה לא נכון מה שאתה כותב

א. יש הרבה מתכנתות במשרה מלאה שעובדות שנים, גם עם ילדים. אני עובד כבר 14 שנה במקצוע ואני עושה הרבה עבודות קבלנות ככה שאני יודע מה קורה בהרבה חברות ויש מלא מתכנתות, גם עם ילדים. זה נכון גם בסטארטפים וגם בחברות גדולות. ב. הגיל שבו מתחתנים עולה כל הזמן. כנ"ל לגבי ילדים. אני בעצמי בן 35 וחצי נשוי ועוד אין לנו ילדים. ג. בכלל הרעיון של להתחתן הולך ונעלם מהעולם. באירופה חצי לא מתחתנים ואנחנו תמיד מתפתחים לאט יותר אבל גם פה מתחתנים פחות משנה לשנה. תתפלא אבל יש מלא בנות שלא רוצות להתחתן מבחירה ולא בגלל שהן מכוערות או מוזרות (או לסביות). אפשר להביא ילדים גם בלי להתחתן. ויש גם כאלה שבכלל לא רוצות ילדים. ד. אפשר לגדל ילדים וגם לפתח קרירה שדורשת הרבה מאוד שעות עבודה. יש לי קרובת משפחה די מפורסמת שכותבים עליה בעיתון לפחות כל שבוע והיא מצליחה בלשלב עבודה מאוד קשה של מלא שעות ביום עם ילדים (אני לא אגלה מי זאת אז אל תשאלו). ה. בניגוד למיתוס אז יש הרבה נשים שכן נוהגות טוב מאוד, כן מתות על סקס כמו הגברים וכן אוהבות משחקי מחשב. ו. הרבה מתכנתים גברים נשואים למתכנתות. אגב יצאתי פעם עם מתכנתת שאפילו היא זאת שבגללה הגעתי בכלל לכתוב סרברים. היא היתה המורה שלי לנשוא הזה. ז. אין הפליה (כמעט) בין גברים ונשים במקצוע שלנו ומשלמים טוב גם לנשים - מה שמושך הרבה נשים למקצוע.

voguemaster

New member
Flicka מזן עוד יותר נכחד

לא רק מתכנתת, לא רק אוהבת משחקי מחשב. היא גם אוהבת לפרוץ אותם! זה אומר במקרה הטוב לשבת עם SOFTICE כדי לפשפש קצת באסמבלי או במקרה של תיחמון פאקטות עם כלים יפים כמו ETHEREAL וכד'...

sandbird4

New member
SOFTICE כבר לא נחשב

WINDBG כבר יותר טוב ממנו. ל-ETHEREAL אכן אין מתחרים והוא כלי מ-ד-ה-י-ם. ושכחת עוד הרבה כלים יפים, אבל אכן ה-2 שציינת הם הבסיס (אלה אם אתה עובד עם WINDBG).

voguemaster

New member
איך WINDBG טוב יותר ?

איזה עוד כלים יפים אתה מכיר ? יש המון כמובן, אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותם כלים
.

sandbird4

New member
פעם באמת SOFTICE היה טוב יותר

אבל מיקרוסופט השתפרו מאוד בשנים האחרונות.

למעלה