חדשה!!!

yafufa88

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

זה מזכיר לי איזה פרק מלואיס וקלארק - על איך שטמפוס אמר לסופרמן: "רק תן לי לשאול אותך שאלה אחת. סופרמן, אתה אדם בוגר... - אבל למה? למה תחתונים מעל למכנסיים צמודים?" חחח איזה קטעים היו שם... בכלל, אם יש משהו שלו"ק מתעלה בו על סמולוויל זה בקלילות שלה... היא לא לוקחת את כל העניין הזה של סופרמן ברצינות תהומית כמו שבסמולוויל (כמו שכבר אמרו פה פעם) - זה בסה"כ קומיקס, אנשים!

SharoNofit

New member
חחחח שמחה לשמח....../images/Emo9.gif

הייתי גם עונה לך על מה שאלת אבל זה נראה לי קשור לפרקים שעוד לא ראיתי.... אה ואני דווקא אוהבת את קריסטין\לאנה אז...

4hilla4

New member
התכוונתי..

גם לפרקים שהיו.. אז נגיד אם ראית לפני 25978573 פרקים שלויס הייתה בבית החולים את יכולה להגיד.. או שקלארק מציל את לויס!!!

4hilla4

New member
אבל תודי לגבי לאנה.

שכמות הפעמים שהיא כמעט מתה בהם היא מגוכחת!

לגביי לאנה

נכון מס' הפעמים שהיא כמעט מתה בהם באמת עצומה אבח מצד שני אפשר להגיד אותם דבר על לויס בלויס וקלארק זה פשוט התפקיד שלו להציל את המצב ....

4hilla4

New member
נממ

לא דיברתי על לויס וקלאר דיברתי על סמולויל. אם מישהו יכול לענות לי על השאלה למעלה^^^

cwn

New member
זה נכון, אבל פחות מכל הפעמים שהיא מתעלפת

תחשבו על זה שהיא התעלפה בלפחות חצי פרקים בסדרה, זה יוצא בערך 66 התעלפויות ב-6 שנים, בקצב הזה ללאנה יהיה פרקינסון מרוב זעזועי מוח. האמת שזה הפתרון של הכותבים לכל בעיה עם מישהו שלא אמור לראות אותו משתמש בכוחות שלו, גם לקס מתעלף הרבה כשקלארק משתמש בכוחות שלו. קלואי הייתה אותו דבר עד שהיא גילתה את האמת עליו.

SharoNofit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"תחשבו על זה שהיא התעלפה בלפחות חצי פרקים בסדרה, זה יוצא בערך 66 התעלפויות ב-6 שנים, בקצב הזה ללאנה יהיה פרקינסון מרוב זעזועי מוח"
חחחחחחח וואלה את צודקת!!!
היא באמת קיבלה כ"כ הרבה מכות בראש שכתוצאה מהם היא התעלפה "ובמקרה" זה עזר לקלארק להשתמש בכוחות שלו בלי שהיא תדע..... וככה עוד מלא דמויות.... יש ליוצרים חוץ מהעילפון את הטריק של "אני לא זוכר כלום ממה שקרה ביום האחרון..."
או שהם הורגים את הדמות,
או שתוקעים אותו ב"בל ריוו" ואז הם משוגעים ואף אחד לא מאמין להם.....
כמה מזל יש לקלארק אה....?

4hilla4

New member
../images/Emo45.gif

לפתע פתאום. פלופפפ הם מתעוררים ומגלים שהם בבית החולים.. טרילילילילילטרלילילי וווייי איזה כיפפפ.. קלארק מציל את היום ועוד יש לו זמן לקחת אותי לבית החולים. והעיקר אני מגילה לבית החולים אני ישר נהיית בריאה... כאילו ב-378478356 פעמים שלאנה נפצעה היא לא הייתה לפחות באחד הפעמים לעשות ניתוח?!?! כאילו היא מגיעה לבית החולים 5 ימים בשבוע וזה כאילו לבית החולים יש השפעה טובה על לאנה.. ועל כל הדמויות האחרות..ף היא רק חשה את בית החולים וקמה והכול בסדר. מוזר^^

always be me mc

New member
אהבתי את השורות האחרונות../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שדוגרי נכונות

watashiX2

New member
כל פרק מראים מישהו בבית חולים

לפחות פעם אחת! כלכלה טובה יש לרופאים בסמולוויל
וזה מתחיל להיות מוגזם שכל הזמן אנשים מגלים את הסוד של קלארק ואז הם שוכחים את זה... =\

ברור שהם יתעלפו../images/Emo77.gif

כל הזמן באים חברים של קלארק מקריפטון שהושמד, אבל הם ניתלו על נוגה או על צדק והצליחו לשרוד, ואז הם מעיפים את לקס/קלואי/לאנה וכו בהתאמה לקיר שנמצא 70 ק"מ מהם, איך הם לא יתעלפו?

yafufa88

New member
כן...

כמה נוח שהם תמיד מתעלפים מכל מכה קטנה כשצריך...

למעלה