חדשה!!!

4hilla4

New member
חדשה!!!

היי אני הילה אני רואה סמולוויל דרך יס אני אוהבת את הסדרה ואני ממש אוהבת את לויס!!!!!!!!!!! ויש לי כמה שאלות... 1. לויס וקלארק מתישהו יהיו ביחד?? 2. ישנם איזה שהוא פרקים שלויס נמצאת בבית החולים כמטופלת?- פשוט אני רוצה לראות את הפרקים האלו.. אם מישהו יכולה להגיד לי באיזה פרקים תודה מראש!!! אני יודעת שיהיה לי כיף כי קראתי את כל התגובות שלכם על לאנה ורציתי לאמר שאני לא אוהבת את לאנה אני מתכוונת הדמות שלה פשוט מעצבנת וכמות הפעמים שהיא כמעט מתה מגוכחת לחלוטין אבל היא די בסדר..

slayer510

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

מקווה שתיהני פה ושתשתלבי במהירות
בקשר לשאלותייך: אז קודם כל, לפני שאני עונה לך על השאלות, יש לי שאלה: האם ראיתי את העונה ה-6?? כי אני יודע שביס משדרים את העונה ה-6, אבל אולי משדרים שם גם את העונות הקודמות ואת זה אני לא יודע. אני פשוט א רוצה לספיילר לך!

4hilla4

New member
תודה! ותשובה.

לא אכפת לי לדעת ספויילרים כי אני לא צופה אדוקה.. אם יש אז אני רואה אבל לא תמיד יוצר לי.. אני יודעת בערך.. אז שום דבר שתגידי לא יכול לספיילר לי כי אני אדע הכול.. חוץ מזה אני בעד ספויילרים!

slayer510

New member
אוקיי../images/Emo58.gif

אז הנה התשובות: 1. לויס וקלארק מתישהו יהיו ביחד?? 2. ישנם איזה שהוא פרקים שלויס נמצאת בבית החולים כמטופלת?- 1. לא, לא נראה לי שלויס וקלארק יהיו ביחד, אבל לכי תדעי, הכל יכול לקרות, אם כי זכור לי פרק מעונה 6 שבו לויס וקלארק היו יחד, אבל הם היו תחת השפעת קריפטונייט אדום, כך שזה לא באמת אהבה אמיתית. 2. לא זכור לי שום פרק שלויס נמצאה בבית החולים כמטופלת, אז לא.

slayer510

New member
אופס....

שמתי את השאלות בהודעה בלי כוונה, באתי למחוק, אבל ההודעה כבר נשלחה. אהההה, ושכחתי להגיד לך את הפרק שלויס וקלארק היו ביחד תחת השפעת קריפטונייט אדום, הפרק הוא: פרק 13(Crimson ) מעונה 6.

4hilla4

New member
אבל...

אני פשוט זכרתי מקרה אחד אז אולי זה יעזור לך.. זה היה לפני כמה ימים שהחבר שלה הזריק משהו לדם שעשה אותו בלתי פגיע אבל יותר אלים. אז הוא דחף את לויס על ארוך זכוכית אחרי שהיא תקעה לו משקולת בראש.. ואז היא הייתה בבית החולים.. נו.. דברים כאלה

slayer510

New member
יכול להיות

אני לא כל כך זוכר. כנראה זה היה פרק לא חשוב, ובדר"כ פרקים לא חשובים אני לא זוכר .

4hilla4

New member
איך זה יכול להיות?

כי סמולוייל זה גרסה של לויס וקלארק אז זה אומר שבסוף הם צריכים להיות ביחד לא?

c a r n y

New member
לא..

סמולוויל מתארת את תקופת הנעורים של סופרמן. וכמו שיודעים, לויס וקלארק הופכים להיות זוג רק אחרי שהוא מתחיל ללבוש את התחתונים מעל המכנסיים
ככה שלא נראה לי שיהיה לויס וקלארק בסדרה הזאת.. :<

SharoNofit

New member
זה באמת מגוחך... טוב שבסמולוויל אין את החליפה

לנו יש "סופרמן מודרני..."

4hilla4

New member
חחחח... קורעעע אבל

ימשיכו עם סמולוויל עד שהם יהיו ביחד? כאילו עם אותם שחקנים והכול?

למעלה