עשיייייייייייייייייית בננה.
I inbar kofman New member 30/6/07 #48 טרליליייי. עשיתי בננה וזה היה סוף סופי סופני מאאאמם ואז קניתי טמפון
א אוריתמור New member 29/6/07 #40 הופה!! עוד חמישיסטית משרון צפון! אני יואל, ט'ניק משכבתומר שבט בן יהודה!
Y yo yoel New member 29/6/07 #41 אופס.. זה אני.. אין לי מושג איך הגעתי למשתמש הזה.. כולםםםם מוזמנים יש לי יומולדת במחנה קיץ ביום שחניכי ד' באים! נרים מסיבת פורום! ד"א, התאריך העברי שלי יוצא השנה על הקורס והלועזי על המחנה קיץ.. חח
אופס.. זה אני.. אין לי מושג איך הגעתי למשתמש הזה.. כולםםםם מוזמנים יש לי יומולדת במחנה קיץ ביום שחניכי ד' באים! נרים מסיבת פורום! ד"א, התאריך העברי שלי יוצא השנה על הקורס והלועזי על המחנה קיץ.. חח
י יוליההה היחידה New member 30/6/07 #47 תקשיב יואללל בדיוק היום אחרי הפעולה חשבתי לשאול אותך אם להביא בלונים כשאני חוזרת ליער עם החניכים שלי או לפני.. חחח.. אז נביא לך באותו יום אולי..
תקשיב יואללל בדיוק היום אחרי הפעולה חשבתי לשאול אותך אם להביא בלונים כשאני חוזרת ליער עם החניכים שלי או לפני.. חחח.. אז נביא לך באותו יום אולי..
י יוליההה היחידה New member 1/7/07 #50 איזה כייף.. נזכרתי עכשיו שאני לא אצטרך ללכת הרבה כי אתם צמודים לנו לתחת השנההה חח.
Y yo yoel New member 2/7/07 #51 כמו כל שנה ביער ציפורי בכיתה ז' נפל עלי איזה חומר מסריח מהמטבח שלכם.. אללה מחר קורס חמישיות!
ש ש י ר ש ר ל ו New member 29/6/07 #42 ברוכה הבאה שיר שרלו , חמשושית (חה חה חה עברנו הבטחה!) שבט שורק הנהגת החוף
S s h a r o n 7 New member 30/6/07 #44 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אללללה חמישסטייים ../images/Emo126.gif (נוי, רוני איפה אחוות החמישיסטים!?!? חחחחחחח ) ברוכה הבאה
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אללללה חמישסטייים ../images/Emo126.gif (נוי, רוני איפה אחוות החמישיסטים!?!? חחחחחחח ) ברוכה הבאה
L liss 8D New member 30/6/07 #45 אלללללה חמשושים עד המוווות! ../images/Emo47.gif (או עד הכניסה לשכב"ג )