חדשה ../images/Emo9.gif

חדשה ../images/Emo9.gif

אמ... אני רעות.. בת 15 ובלהלהלה תמיד אהבתי ת'שירים של GC אבל השנה ממש התמכרתי^^ תמונה[?]

rock life dirty

New member
העייי!!

גמאני חדשה.. מלפני יומיים XD אני גם מכורה לדיסק של גוד שארלוט... איזה להקות עוד את אוהבת?

אממ

יש הרבה-_-' שנייה אני אלך לתיק שליD: MCR 30 seconds to mars breaking benjamin FOB billy talent HIM aerosmith les zeppelin guns n' roses Tokio Hotel Pink floyd Creed Gorillaz Blink 182 Goo Goo Dolz Bob marley 3 doors down lostprophets linkin park היהודים כנסיית השכל [הזמר הוא קרוב משפחה שלי^^] מופע הארנבות של ד"ר קספר איפה הילד שייגעצ ובטח עוד מלא ששכחתי.... אבל זה מה שכתוב לי בתיקD:

rock life dirty

New member
ישלך טעם טוב..

בארור יש עוד מלא.. חח תמיד שוכחים.. גמאני מתה על כימיקל רומאנס... וטרי דייס גרייס וכאלה

PerfectSP

New member
Lostprophets לשלטון!!!!D:

מתה עליהםP: (כמובן גם על GC,אבל אם אני פה זו לא שאלהP: ) את מוזמנת גם לבוא לפה,אם בא לך- http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=23558 קומונה מאאאגניבה[= ברוכה הבאה! יסמין,13 וחצי,מצור הדסה(ליד י-ם)[= אוהבת טוקיו הוטל....מתה עליהם:) וגם את פוב....ומיי כמיקל רומאנס ברור,איך לא?P: אוי...ו30STM.....רר....וג'ראד....גם הם טובים:) ובילי טלנט נחמדים,לא יצא לי לשמוע אותם הרבה[= וגם לינקין פארק ובלינק זה מגניב[=

RiMiK

New member
../images/Emo192.gif ברוכה הבאה

סליחה על הבורות אבל איזו להקה TH בחתימה שלך מסמל?

זה לא שרואים משהו בתמונה../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif

ברוכה הבאה, אני מיטל../images/Emo9.gif

למעלה