חדשה ../images/Emo9.gif

^^ הנה תמונה שרואים

שימו איזה משקפי שמש או משו כדי להגן על העיינים שלכם ../images/Emo11.gif

AnGi14

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי אני ליאור בת 13 מראשון לציון השתלבות נעימה וממכרת ../images/Emo140.gif

Pushoka

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אעא גם אני אוהבת את TH ../images/Emo99.gif אני טל בת 13 וחצי מהמרכז.. השתלבות מהירה [:

Pushoka

New member
בטח! אני קניתי שניים מכאן ^^

יש בטאוור רקורדס וגם בצליל.. קניתי את Scream מהטאוור רקורדס ואת Zimmer 483 מצליל D: תבדקי שם בטח תמצאי :)

O:

אמרו לי שאי אפשר להשיג בארץ&^%)&*($&^#$%!^@&!!!!!! איפה בטוואר רקודס? בת"א? ואיפה זה צליל?XD ארגג 2 הדיסקים האהובים עליי [עוד לא ראיתי ת'DVD] ../images/Emo51.gif

../images/Emo6.gif

ראיתי את סקרים בירושלים אבל אני רוצה את שראי, זימר 483 וגם תDVD

Pushoka

New member
נראה לי בכל טאוור רקורדס שקיים כאן XD

צליל יש בקניון חולון.. וב.. עוד מקומות שאני לא זוכרת כרגע P: שני הדיסקים הכי שווים בעולם 3> וגם אני עוד לא ראיתי את הדיוידי!!!1 אותו לא נראה לי שיש בארץ.. מקווה שתמצאי ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קוראים לי ניר ואני מהרצליה... אני בן 13 (עוד חודשיים 14) כן,כן אני חייב להזכיר את זה../images/Emo122.gif ו... וולקאם!../images/Emo13.gif וכמו רוב הפורום פה גם את אוהבת את my chemical romance! זה כבר אומר שתסתדרי פה מצוין../images/Emo8.gif

PerfectSP

New member
כל העולם אוהב את מיי כמיקל רומאנסP:

חוץ מפאקצות ערסים,ומטאליסטים (סמוך עליי,מהכרות טובה עם אח שלי,הם לא אוהביםD: ) פשוט המונים אוהבים אותם[= ואני אחת מהם:)

האמת שיש פקאצות שחשות שהן אוהבות אותן

להן קוראים פריקאצות^^ *אהמ*תמותואמן*אהמ* ../images/Emo11.gif

PerfectSP

New member
אין אפילו צורך להכניס את זה ל"אהמ" [=

את יודעת כמה כאלה יש לי בבית ספר??מספיק....טוב,הרוב פרחות אבל יש איזה 10 פריקאצות לפחות וזה מספיק! אבל אנחנו שלושת המוסקטריות,חלוצות הפריקיזם בבית ספר שלנו(אני ושתי חברותייP: ) אבל מיי כמיקל רומאנס מאגניבים:) רק חבל שבטח יבואו לבופעה שלהם מלא פריקאצות\= בעע....פריקאצות^^ אפילו מצאו להן שם מפגרD: צריך לעשות ארץ הפריקאצות ולכלוא אותם שםDDD: ....אופס...התחלתי עם המחשבות האירוניות שליP: אז,אמ...מה האיסי\מסן?[מסן יותר שווהD: ]

חח חופשי

וגם כל אלה ששמעו רק את WTTBP ואת IDLY שקוראים לעצמם מעריצים שרופים יבואו.. מעריצים עלאק.. השירים הישנים של MCR יותר יפים^^ ובאמת צריך לכלוא אותם.. יותר טוב, לשרוף אותם../images/Emo123.gif מוחעחעחעחע ../images/Emo11.gif [התחילו המחשבות הסאדיסטיות] אייסי: 484543851 מסן [שאני בקושי נכנסת] : [email protected]

למעלה