חדשה../images/Emo9.gif

Dirty wings2

New member
חדשה../images/Emo9.gif

אז המ היי קוראים לי קורל ואני די חדשה פה ../images/Emo3.gif. אז יש לי שתי שחקניות,אחת בלבל 17 עלובה שהיא לוחמת,והשניה לבל 37 והיא גנבת. בן דוד שלי הביא לי שחקנית משותפת שלו ושל חבר שלו,עכשיו היום ניסיתי להיכנס והחבר שלו שינה את הפין. זה מעצבן לאללה כי השגתי לו מלא דברים כמו עגילי קריסטל ומלא כסף והוא שינה את הפין \: בן דוד שלי לא עונה לי בטלפון כנראה הוא לא בבית,אבל אני מנסה בכל דרך כלשהי לברר את הפין נכנסתי לנקסון בשם משתמש והסיסמא וכלום לא עזר. איך אפשר לדעת אותו? ואשמח להשתלב כאן ../images/Emo3.gif

XshironetX

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לא נראה לי שיש דרך, את יכולה לנסות לשלוח mail לנקסון כדי שיאפסו לך את הפין, לעולם אל תתני את הפין שלך לאנשים שאת לא סומכת עליהם ב100%

Dirty wings2

New member
ברור

בן דוד שלי יצא אחלה בכל הקטע,כי הוא נתן לי את כל הפרטים והם היו נכונים,רק החבר המעפן שלו שינה את הפין. שהוא יחזור הביתה אני אתקשר אליו ואבקש ממנו להגיד לחבר שלו שיחזיר את הפין או שיגיד לי את החדש. ולבן דוד שלי יש מיליון שחקנים,השחקן הכי טוב שלו הוא בלבל 70 ומשהו והוא קשת. ותודה../images/Emo24.gif

קורל זה שם יפה../images/Emo87.gif

ואפילו יש מפה בAQUA ROAD בשם CORAL HILL ../images/Emo3.gif אני ניר../images/Emo13.gif קוסם קרח וברקים רמה 45 בברה../images/Emo13.gif פין אין לי מושג.. לפחות לא אחד כזה שמחובר אליי../images/Emo3.gif

MR Lordi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני פיליפ, בן 14 עוד חודש יש לי קרוסדר (לוחם) רמה 93 שחוזר היום מבאן ../images/Emo13.gif תנסי לשלוח אימייל לנקסון

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ברוכה הבאה

אני איציק בן 13 עוד 6 ימים אהם אהם אהם יש לי ויזארד אייס רמה 58 בברה אם את צריכה עזרה תוכלי לפנות אליי תמיד

Dirty wings2

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

אני בת 13 עוד שבוע וחצי בערך ב2 ליולי תזכרו ../images/Emo11.gif. אני בעולם אחר אבל בכל מקרה תודה רבה!

Dirty wings2

New member
הנה השחקנית שלי ../images/Emo9.gif

היא עכשיו אצלי קבועה, זו החמודה הזאת שמחייכת ../images/Emo6.gif אני בביראה אם מישהו יזהה אותי ../images/Emo3.gif היא מורידה המון,בין 600 ל500 אני יודעת שלהיות בהנסיס זה עלוב כי כשמורידים למפלצות הEXP עלוב ביותר,אבל אני אחרי זה אלך למקום אחר פשוט יש שם מלא ילדים שאפשר לעשות איתם טרייד.

Dirty wings2

New member
ישלי כמה

איזה 5 סוגים של כוכבים(כיאלו חבילות) שחורים, כדורי שלג, קרח, סביבונים כאלה וזהו נראלי.

למעלה