חדשה

CutiePie

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם
אני שירן נעים מאוד
שיהיה לכולם ערב נפלא אז קצת עליי כי אני חדשה פה, וחדשה בכלל. אממ.. אני מאזור המרכז (לא שזה מעניין מישהו בכלל), בת 14, ולאחרונה (בכמה חודשים האחרונים) אני נמצאת בקשר "לסבי" אם תקראו לזה ככה. אני לא כל כך מתייחסת לעצמי כלסבית, אולי סתם כי אני בהכחשה
אני לא נמשכת לבנות, אני נמשכת רק אליה, היפהפייה שלי, המושלמת שלי, החיים שלי.. אותה אני אוהבת יותר מהכל.. למרות שבכל מקרה זה לא כאילו שהיה לי קשר רציני במיוחד עד היום, לא עם בן ולא עם בת, אני מרגישה חדשה בשטח. היא הנשיקה (האמיתית) הראשונה שלי, ולמרבה הפלא, לא הרגשתי מוזר בכלל בכלל לנשק בת. הכרתי אותה בצ'ט, אני מכירה אותה כבר שנה בערך, ובקשר איתה אולי חודשיים שלושה (הייתי הולכת לבדוק בלוח שנה אבל.. אני והרגליים שלי לא מסתדרות ביחד, אולי אח"כ). אז את הנשיקה המביכה והמוזרה והרטובה הראשונה עברנו, מאז כבר היו המון
הקטע הוא.. אממ.. קצת לא נעים לי
אני לא יודעת איך.. איך לקרוא לזה
איך.. לעשות לה טוב.. (מקבלים את הניסוח?). אני פוחדת שזה יגעיל אותה אם אני "ארד" לה, אנחנו הקשר ה"לסבי" הראשון אחת של השנייה. עוד חדשות בשטח, לא מנוסות, לא יודעות איך לגשת.. יש רגעים שאני איתה ואנחנו מתנשקות ובא לי לזרום עם העניין והכל, אבל.. מה אם היא לא רוצה?. אז שאלתי היא למנוסים שבכם (ואם אפשר, לא לחרמנים שבינכם
), איך אני עושה לה טוב..? בשביל פעם ראשונה..? בלי להחדיר אביזרים ובלי להשתמש באמצעים לא נעימים, בדרך הכי עדינה והכי רגישה ואוהבת שאפשר.. איך אני יכולה לגרום לה להנות? (חשוב לציין, מה שדי מקשה על העניין זה ששתינו מאוד מתביישות בגוף שלנו, לא הבנות עם המקסימום ביטחון עצמי שבעולם.. עוד לא כל כך נוח לנו להתפשט אחת ליד השנייה
) תודה מראש לכל מי שמגיב
נ.ב תשתדלו לתת לי עצות הגיוניות, אני לא כל כך מסוגלת להכניס לה ויברטורים ואביזרים ודברים בסגנון הזה, איך עושים את זה בעדינות..?

TwelveEyes

New member
המממ...

דבר ראשון, אני חושבת שכדאי שתשאלי אותה אם היא בכלל מוכנה לקחת את מערכת היחסים לשלב הזה. אין שום צורך להרגיש לא נעים מהעניין הזה - איך אומרים, "אין הביישן למד"?
תראי, העניין הוא שמה שטוב לבנאדם אחד לא בהכרח טוב גם לשני. אני יכולה לחלוק איתך מהניסיון שלי עם בנות, אבל תקחי את הכל בעירבון מוגבל מאוד משום שיש סיכוי שהחברה שלך לא תאהב את זה. הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות, לדעתי, הוא פשוט לשאול אותה. ז"א, אני בטוחה שהבחורה מאוננת או לפחות יש לה פנטזיות כלשהן. תתפסי איזה רגע מתאים ותשאלי מה היא אוהבת, מה היא רוצה שתעשי לה. סקס הוא הרי הביטוי הכי אינטימי לאהבה ביניכם ועקב כך חשוב להיות פתוחים בעניין כדי שהחוויה תהיה מהנה לשני הצדדים. באשר לבושה מהגוף: קחו את זה באיזי, תעשו את זה מתחת לשמיכה או עם אורות מעומעמים. אף אחד לא מכריח אותכן לעשות את זה באור יום, באמצע הצהריים, עירומות לגמרי כבר על הפעם הראשונה. הרי כל הקטע בסקס הוא ליהנות מהעניין ולא לעשות דברים שאתן לא שלמות איתם. אממ, שיהיה בכיף?

שאלום לך :)

דבר ראשון, אני מסכימה עם כל האמור מעליי... תראי, אתן נמצאות במצב שהוא די טוב מהבחינה של החוסר ביטחון כי זה לא שלאחת מכן יש איזה ניסיון והשנייה צכה לעשות את עצמה מבינה... פשוט תלמדו אחת על השנייה, תנסו אחת על השנייה, אני בטוחה שלשתיכן יש רעיונות של דברים שיכולים להיות נחמדים... אל תפחדי לשאול אותה אם זה נעים לה, ואיפה היא רוצה ומה היא רוצה ואם היא רוצה... פעם הבאה שתהיו ביחד, תנסי לקחת את זה צעד קדימה ותראי אם היא זורמת או לא... את לא צריכה לדחוף לה שומ גופים זרים בינתיים, קודם תתרגלו אחת לשנייה טבעי. אם אתן אוהבות- זאת לא אמורה להיות בעיה. חכי חכי, אחרי שייפרצו הגבולות - את עוד תתגעגעי לימים האלה :) ואכן, שיהיה בכיף... יומטוב ובהצלחה.

קיבלת אחלה עצות

(לפחות ככה נראה לי. עדיין לא התעסקתי עם אברי מין - איזשהם
) אבל סתם ההודעה שלך העלתה לי חיוך גדול על הפנים ורציתי לאחל המון אהבה ובהצלחה
שיהיה לכן בכיף
קובי.

CutiePie

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo24.gif

ממש עזרתם לי עם העצות שלכם, סופסוף אני קצת פחות פוחדת מכל העניין
גם יצא לי איכשהו לדבר איתה, והסתבר ששתינו "פוחדות" ומתביישות.. אז זה גם תרם לעניין, לדעת שאני לא לבד. כיף להיות בהרגשה שיש אנשים שמסוגלים לתת לך פיתרונות, או לפחות דרכים לפתור את הבעיות בלי לשפוט אותך. הפורום הזה זה אחלה רעיון, מי שבנה אותו גאון הדור
אז תודה לכם.. (קצת השתפכתי לא?
) אוהבת, שירן

ReaLficTioN

New member
קצת באיחור, אבל..

את אומרת ששתיכן לא מרגישות בנוח להתפשט אחת ליד השנייה וכל זה... מהנסיון שלי, להיות עם מישהי שאת לא מרגישה איתה נוח במאה אחוז זה פשוט לא זה, ואף אחת מכן לא תהנה עד הסוף אם זה המצב, ככה שאולי עדיף שפשוט תחכי עד ששתיכן תרגישו יותר מוכנות, ואז זה פשוט יקרה. בהצלחה..

למעלה