חדשה טוב אממ... אני מתה עליההה| ובמיוחד על "GET RIGHT" אני בת 14 מי-ם... מקווה להשתלב
נ נ ר ו ש New member 2/3/05 #1 חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif טוב אממ... אני מתה עליההה | ובמיוחד על "GET RIGHT" אני בת 14 מי-ם... מקווה להשתלב
חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif טוב אממ... אני מתה עליההה | ובמיוחד על "GET RIGHT" אני בת 14 מי-ם... מקווה להשתלב
L Lydias767 New member 2/3/05 #4 ברוכה הבאה מאמי!!!! מקווה שתרשמי פה הרבה הודעות ותשימי תמונות וחדשות... קיצור בהצלחה בהמשך!!!
° °•°B®onX Girl°•° New member 3/3/05 #6 ../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif תקני את הדיסק!!!!!!!!!!!!קולולולולולולוו מושלםםםםםםם
../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif תקני את הדיסק!!!!!!!!!!!!קולולולולולולוו מושלםםםםםםם
נ נ ר ו ש New member 3/3/05 #7 תודה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ואת הדיסק אני אקנה ברגע הראשון שאני אהיה קרובה לחנות דיסקים... או שאני אלך במיוחד
תודה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ואת הדיסק אני אקנה ברגע הראשון שאני אהיה קרובה לחנות דיסקים... או שאני אלך במיוחד
J j e n n y lopez New member 3/3/05 #8 ואי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני נטלי בת 14 ממודיעין תהני