חדשה.......

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמיי כמיכל רומנס על אורגינל!

ואני לא חושבת שצריך לשלול להקה או כל אומן לפי הקטלוג שלו. אני אוהבת מאוד את מיי כמיכל רומנס (שני האלבומים האחרונים ואפילו את הדיוידי הגרוע שלהם
) ואני כן הייתי שמה אותם בקטגוריית האימו (יש יותר אימו מהם?!), להבדיל מפול אאוט בוי שלא נראה לי ממש מתאימים לשם
בכל מקרה, לחתוך ורידים זה רע, לשנוא פאקצות וערסים כי הם פשוט כאלה זה גם לא נותן נקודות חיוביות. כמו שאת לא אוהבת שמגדירים אותך "פריקית" או "חרשנית" אני בטוחה שגם הם. אני כן בעד לשנוא אנשים
אבל רק בגלל מה שהם.. (מניאקים, צבועים וכו' וכו') וד"א להיות חרשן זה מתשלם
אני גלי שתהיה לך השתלבות נעימה...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifפול אאוט?../images/Emo3.gif

(לקח לי הרבהזמן להבין את זה
) אממממ לא יודעת.. אבל לפי איך שאני מגדירה לעצמי אימו לא הייתי מכניסה אותם שם. גם כשמשווים לרומן הכימכלי שלי (אם כבר מתרגמים אז עד הסוף..) זה בכלל לא אותו דבר. זה כמו שנורא קשה לי להגידר את גוד שארלוט פאנק, כי הם לא ממש פאנק, אבל יש בהם משהו פאנקי... אני אכניס את ילד נפילה ושארלוט הטובה ל"שונות"

steelwater

New member
חחח טוב, אם את אומרת

אני לא רואה הרבה הבדל. למרות שלדעתי הם טובים, גם נחמד מידי פעם להקשיב לשארלוט הטובה. אני אולי לא מקשיבה למוזיקה שחורה וטראנסים/האוסים/טכנו, אבל מבחינת רוק על כמעט כל סגנוניו ואפילו טיפה פופ, אני די בטוחה ומקשיה לכל מיני דברים שונים. תביאו לי U2, תביאו לי MCR, תביאו לי Sex Pistols, תביאו לי Guns And Roses, תביאו לי, The Shins" תביאו לי Editors וכ"ו, אני אשמח לקבל!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכןןן תביאו לי גאנז אנ' רוזס!!

ווהוו תביאו לי גם ג'יידי

r love gerard

New member
אממ......../images/Emo129.gif

לא אמרתי שאני שונאת פאקצות וערסים כי הם מה שהם, אלא בגללל ההתיחסות שלהם אלי, האמירות המטומטמות כשהם רואים אותי, כמו: "רחלי, איייייכככככככככ יא פריקית" ו-"יא פריקית, מה זה כל השחור הזה?!" ו-"זאתי?! אחושרמוטה פריקית!" ודברים כאלו. אני לא שונאת אותם כי הם מה שהם, אני שונאת אותם כי הם מתנהגים איך שהם מתנהגים. זה מן דפוס שחוזר על עצמו. ו....לא אמרתי שאני לא אוהבת שקוראים לי פריקית, כי היום זה הפך לסוג של קטלוג לחברה שמתלבשת מסוים, מקשיבה למוזיקה מסוימת, ומתנהגת כמו שהיא מתנהגת. הם לא באמת חושבים למשמעות שמאחורי השם, קוראים לי" ילדה עם עיוותים גופניים" אלא מכלילים אותי בתוך אותה חברה, שאין לי שום בעיה להשתייך אליה. ואממ...יש הרבה אנשים, שלפעמים מכלילים את מכ"ר כ"אימו" ממחשבה מסוימת. אני לא קוטלת אותך על זה, אבל מצד שני, אני גם לא אתן קרדיט, כי ההכללה בבסיסה שגויה. מכ"ר לא מדברים על מוות נגיד, כמו טריי דייס גרייס, שאני גם מאוד אוהבת, אבל הם קצת פסיכוטים" 'Cause I'd rather feel pain than nothing at all" מכ"ר מתיחסים לזה בצורה אחרת, שלא אומרת" אני מעדיף לכאוב מאשר לא להרגיש כלום" הם מדברים עליו בצורה שונה, עמוקה יותר...ואת האמת, לא באתי לכאן כדי לדבר על מכ"ר, יש לי פורום שלם לעשות את זה איתו....P: אני מקווה שהבהרתי כמה נקודות...P: ותודה , אני גם מקווה להשתלב מהר. תעזרי לי עם זה?
P:

steelwater

New member
בכיף

אוהבים לדבר פה על סקראבס, מוזיקה והכל אז את יכולה להשתלב פה בקלות. יכול להיות שאני לא הכי מבינה בילדי אימו, אני כבר זקנה ולא רואה פריקים/אימו קידס/ערסים וכ"ו בביה"ס לידי. אגב, עוד יש פריקים? כי בתקופה שלי היו ילדי פרחים או פיסניקים והיו פריקים וכל זה. אני הייתי די פריקית. נראה לי שהיו ילדי אימו החליפו אותם אבל יכול להיות שאני טועה חחח! זה סתם מצחיק אותי כל הקטע הזה. בכל מקרה, המשפט שכתבת מהשיר שלהם הוא יפה והוא לא בכלל קשור לאימו. גם ה-Goo Goo Dalls שהם פשוט להקת רוק ולא אימו או פאנק או משהו, שרים משהו בסגנון בשיר המעולה שלהם Iris - "And when everything feels like the movies, yeah you bleed just to know you're alive". כלומר שהעניין הזה שעדיף להרגיש אפילו כאב, מכלום, זה נושא כללי וכאוב במוזיקה, ספרות וקולנוע בלי קשר לילדי אימו דכאונים. אני לא יודעת בקשר למילים, שהם גם די אפילות אצל MCR, אבל הליבוש וסגנון המוזיקה מדכיר לי את Fall Out Boy ואת Panic! At The Disco. שאת כל הלהקות העלו אני נהינת לשמוע.

r love gerard

New member
פריקים ואימו שונים לגמרי....../images/Emo129.gif

אממ..אימו מתלבשים שונה, יש להם גישה שונה, והם באמת דיכאוניים. בתור פריקית, אני יכולה להתלבש בשחור, ניטים, וגולגולות, ובתוכי להיות ילדה שמחה וקופצנית מאוד. אבל הגישה של אימו, היא באמת כולה בלבוש שלו.ווגם, יוצא שאימו מחבבים פריקים, ופריקים מתעצבנים על אימו. זה אף פעם לא הולך ביחד.מה שכן כבר לא רואים, אלו פאנקיסטים. והאימו לעולם לא יחליפו אותנו!
אנחנו זן שלא יכחד!
ולגבי ההמשפט, אם ממש מנתחים אותו לעומק, יוצא ש"אם אני כבר לא מרגיש כלום, עדיף להרגיש כאב" שנכון, זה משפט שלא דווקא מתייחס לחתיכת ורידים, כמו שהשירים של מכ"ר, עד כמה שהם מדברים על מוות וכאב, לא מתכוונים ל"תמותו, כולכם, תחתכו ורידים, אנחנו נעודד את זה" אבל האיזכור עצמו של המוות, גורם לילדים האלו, שמשהו גם ככה לא כ"כ בסדר איתם, להיות דיכאוניים יותר ולחתוך,(בטמטום רב, אם כבר) כמו שנדמה להם שהאלילים שלהם אומרים להם.כמו שמפרשים לא נכון את מכ"ר, מפרשים גם את המשפט הזה, וילדה אחת מהשיכבה שלי חתכה בהשפעת זה, ובגלל כמה חברים דפוקים שלה שדחפו אותה. ולגבי הליריקל אצל מכ"ר, הם אפלות, כן, אבל...איך אני יכולה להסביר..."i'm just aman, i,m not a hero, i dont care!!!!!" שנאמרו בוולקאם טו דה בלאק פארייד, אפלות, כן, אם מקשרים אותן לשאר השיר, מדובר בחולה סרטן, שלא רצה "לעזור" לשבורים, לחיות ולארורים, מתחרט עכשיו, כשעונש מכה על חטא, והוא עומד למות.הוא מדבר על פחד מהמוות, ועל זה שהוא מתנצל, ומודה שלא איכפת לו, אבל שהוא עדיין פוחד מהמוות. זה לא עודד חתיכת ורידים,( ומכ"ר הצהירו בפומבי הם נגד הגישה ושהם מצפים מהמעריצים לאסוף את עצמם ולא לחתוך )אבל זה לא מנע מהמעריצים מאותה קבוצת מעריצים לחתוך. והלבוש דומה, כן, אבל אין להשוות בכלל בין הלהקות. האחרים יותר שמחים."we do belive in dogs" זה ממש לא MCRי, ו"Late dawns and early sunsets, just like my favorite scenes Then holding hands and life was perfect, just like up on the screen And the whole time while always giving Counting your face among the living. אני לא יודעת מה איתך, אבל אני לא מוצאת דמיוןXP ממש לא הולך ביחד. יש הבדל גדול. פו"ב הם גם יותר.....קלילים. MCR ...רציניים. :] ~אני ילדה עם כישרון לחפירות מעצבנות~

steelwater

New member
הו...

ממש צר לי על הילדה המטומתמת והמסכנה הזאת. I hope she gets help.

jess r

New member
למען השם, זה לא מפעל לייצור עוגיות

בני אדם הם לא שירים או מוצרים שאפשר לחלק לקטגוריות לפי מאפיינים.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif איזה דיאלוג פיתחתם פה,

הגדרות של בני אדם ושטויות כאלה. בדיוק דיברתי על זה עם חברה שלי שבתיכון אתה חייב לשים על עצמך איזו הגדרה בשביל להשתייך לקבוצה כלשהי בשביל להרגיש שייך. גם אני הוגדרתי כ"פריקית" וכן אנשים התייחסו אליי שונה בגלל זה. זה מאוד דפוק אבל גם אני התייחסתי לאחרים בצורה שונה, דיי מתנשאת אני חייבת להגיד. אצלנו לפריקים הייתה סוג של עליונות בביצפר, לפחות ככה הרגשנו, היינו קבוצות מגובשות של שטותניקים. אבל מה זה כל החלוקה הזאת של ילדי האימו והפריקים "אימו מחבבים פריקים ופריקים מתעצבנים על אימו".? בסופו של דבר הכל מגיעה לקלישאה אחת: כולנו בני אדם ולעולם אל תשפטו מישהו לפי איך שהוא מתלבש/נראה, מניסיון חיים שלי בביצפר פיספסתי הרבה הזדמנויות להכיר הרבה אנשים בגלל שגם אני שפטתי. וזה בולשיט סה"כ. אני יכלתי ללכת עם דגמ"חים ענקיים שחורים, חולצה קרועה שחורה, שיער צבוע לסגול [כן כן] ניטים מפגרים, להראות כמו איזה מישהי דיכאונית ואומללה אבל בפנים הייתי סה"כ עוד ילדה בת 14 שרוצה להשתלב. בסופו של דבר כל ההגדרות האלה לא בלושיט אחד גדול אבל כן מפספסים איתן. וזהו, זאת דעתי בנושא, תודה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמשהו שלא הבנתי..

עצם איזכור המילה מוות גורם לחתיכת ורידים?
אני חושבת שבכל דבר אנשים צריכים להבדיל בינו לבין המציאות. אם הילדה הזאת חתכה ורידים אני באמת חושבת שהיו לה יותר סיבות ומניעים מאשר שיר שהיא שמעה לה לבד בחדר, כי מיי כמיכל רומנס הם לא קיצוניים בטקסטים שלהם.

r love gerard

New member
זה לא הניתוח שלי בלבד....P:../images/Emo129.gif

אבא שלי הוא פסיכולוג, והוא הסביר לי שאמירות חוזרות ונשנות שמסתובבות סביב מוות, מדכאות את הילדים האלו, שכבר ככה יש להם בעיות, כי אדם נורמלי לא יחתוך כי איזה סולן באיזו שהיא להקה אמר "death" .משהו איתם דפוק מההתחלה, והאיזכור של המוות מגביר את זה...P:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני חושבת שכבר השתלבת../images/Emo8.gif

ובקשר לת'ריי דייס גרייס.. אנ חושבת שדווקא השורה 'Cause I'd rather feel pain than nothing at all היא לאו דווקא על מוות או משהו שלילי. לפי איך שאני מבינה את זה - עדיף להרגיש כאב מאשר כלום כי אולי הכלום אכן מתייחס למוות, עדיף להשאר חי ולא למות מאשר לא להרגיש כלום. או מבחינה רגשית, להרגיש כאב, פחד ועוד כל מיני דברים לא נעימים מאשר להיות "לב של אבן" אחד ששום דבר לא מזיז לו. אבל זה לפי הפירוש שלי וכל אחד יכול לפרש את השורה איך שנראה לו. אני לא חושבת שהם להקה שמדברת על מוות. יש להם שירי אהבה מאוד מעוותים סטייל I Hate Everything About You, Time Of Dying ויש עוד שלא עולים לי לראש בשעה מאוחרת זו
להקה מעולה עם טקסטים מדהימים שלפי דעתי לא מדברים על מוות, ואפילו על אופטמיות

steelwater

New member
גם הזכרת לי

קטע מ-Garden State. Andrew: It hurts so much Sam: Yeah, but that's life. Sometimes it hurts like hell, but that's all we've got זה ממש אל ככה חחח! אני לא זוכרת בדיוק מה הם אומרים שם, אבל כאילו עצוב לו וכואב לו והיא אומרת לו שזה באמת כואב, אבל שלפעמים טוב ולפעמים רע בחיים אבל אילו החיים וזה כל מה שיש לנו, וזה עדיף על המוות.

למעלה