פריקים ואימו שונים לגמרי....../images/Emo129.gif
אממ..אימו מתלבשים שונה, יש להם גישה שונה, והם באמת דיכאוניים. בתור פריקית, אני יכולה להתלבש בשחור, ניטים, וגולגולות, ובתוכי להיות ילדה שמחה וקופצנית מאוד. אבל הגישה של אימו, היא באמת כולה בלבוש שלו.ווגם, יוצא שאימו מחבבים פריקים, ופריקים מתעצבנים על אימו. זה אף פעם לא הולך ביחד.מה שכן כבר לא רואים, אלו פאנקיסטים. והאימו לעולם לא יחליפו אותנו!
אנחנו זן שלא יכחד!
ולגבי ההמשפט, אם ממש מנתחים אותו לעומק, יוצא ש"אם אני כבר לא מרגיש כלום, עדיף להרגיש כאב" שנכון, זה משפט שלא דווקא מתייחס לחתיכת ורידים, כמו שהשירים של מכ"ר, עד כמה שהם מדברים על מוות וכאב, לא מתכוונים ל"תמותו, כולכם, תחתכו ורידים, אנחנו נעודד את זה" אבל האיזכור עצמו של המוות, גורם לילדים האלו, שמשהו גם ככה לא כ"כ בסדר איתם, להיות דיכאוניים יותר ולחתוך,(בטמטום רב, אם כבר) כמו שנדמה להם שהאלילים שלהם אומרים להם.כמו שמפרשים לא נכון את מכ"ר, מפרשים גם את המשפט הזה, וילדה אחת מהשיכבה שלי חתכה בהשפעת זה, ובגלל כמה חברים דפוקים שלה שדחפו אותה. ולגבי הליריקל אצל מכ"ר, הם אפלות, כן, אבל...איך אני יכולה להסביר..."i'm just aman, i,m not a hero, i dont care!!!!!" שנאמרו בוולקאם טו דה בלאק פארייד, אפלות, כן, אם מקשרים אותן לשאר השיר, מדובר בחולה סרטן, שלא רצה "לעזור" לשבורים, לחיות ולארורים, מתחרט עכשיו, כשעונש מכה על חטא, והוא עומד למות.הוא מדבר על פחד מהמוות, ועל זה שהוא מתנצל, ומודה שלא איכפת לו, אבל שהוא עדיין פוחד מהמוות. זה לא עודד חתיכת ורידים,( ומכ"ר הצהירו בפומבי הם נגד הגישה ושהם מצפים מהמעריצים לאסוף את עצמם ולא לחתוך )אבל זה לא מנע מהמעריצים מאותה קבוצת מעריצים לחתוך. והלבוש דומה, כן, אבל אין להשוות בכלל בין הלהקות. האחרים יותר שמחים."we do belive in dogs" זה ממש לא MCRי, ו"Late dawns and early sunsets, just like my favorite scenes Then holding hands and life was perfect, just like up on the screen And the whole time while always giving Counting your face among the living. אני לא יודעת מה איתך, אבל אני לא מוצאת דמיוןXP ממש לא הולך ביחד. יש הבדל גדול. פו"ב הם גם יותר.....קלילים. MCR ...רציניים. :] ~אני ילדה עם כישרון לחפירות מעצבנות~