חדשה.......

jess r

New member
סצינת האמבטיה, נכון?

כשהם אוספים את הדמעות שלו. אוי, זה כל כך מקסים, כי הוא רוב הזמן היה כל כך מנותק מהכל ולא הרגיש כלום והוא פתאום... מרגיש. זה כאילו הוא פתאום מנסה להסתגל לתחושה החדשה הזאת של, נו, להרגיש.

steelwater

New member
כן, בדיוק!

סצינה מדהימה. ובכלל, סרט מדהים. את יודעת מה, זה גם יפה שהוא לא פתאום התחיל לבכות בטירוף טזה, אלה שירדה לו רק דמעה והוא לא הרגיש כאילו צריכות לרדת עוד. כאילו שהוא כן משתפר ומתחיל להרגיש יותר והוא מתבגר, אבל זה לא שתוך שניה הכל יפה וטוב.

jess r

New member
והדיאלוג הזה

הוא דיאלוג שאנשים אמיתיים באמת אומרים. אני יודעת שאנשים התלוננו על כמה דיאלוגים בסרט שהם נשמעים מטופשים, אבל באמת, לדעתי זאק הצליח לתאר כל כך יפה המון רגעים קטנים ואמיתיים וליצור דמויות מאוד אמינות. אגב, כל עניין הישיבה באמבטיה - חשבתי שזה טיפשי והכל, אבל זה דווקא מאוד נוח!

steelwater

New member
חחח!

ישיבה במקלחת זה ליגה, באמת. בכל מקרה, אני לא יודעת מה הקטע של השאנים האלו, הדיאלוגים בסרט מקסימים. זה באמת דבירם שאתה אומר. אין די בטוחה שיצא לי בחיים שלי לדבר עם אנשים ולמסות לשפר את הרגשתםולהגיד להם דברים כאלו, ובטח אחרי הסרט שהרעיון נמצא לך בראש יותר.

r love gerard

New member
אני לא אכחיש, כן, הם פוזאיסטים, ../images/Emo129.gif

וכן, הם גם ממוסחרים כמעט מכל בחינה חוץ ממוזיקלית, וטוב, בסדר, פרארדים נמאסו, וTBP הוא שונה מכל סוג של מוזיקה שהם אי פעם יצרו, אבל- ואבל גדול- הם אמנים, והמוזיקה שהם יוצרים, לא משנה ביאזה שלב, היא מדהימה, כל אלבום כיחיד, וכולם ביחד, אין מילים, הם אמנים ובחורים מוכשרים מאוד...! *אני מודעת להיותי אובססיבית...

למעלה