חדשה.......

r love gerard

New member
חדשה........./images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

היי, אני רחלי, בת 13 וקצת...... התחלתי לראות את סקראבס לפני שנתיים, ומאז אני אמממ...מכורה....
התקבלו אותי? (סליחה שפתחתי הודעה חדשה, לא ראיתי שיש פה שירשור לחדשים...:\)

mikmik000

New member
ברוכה הבאה D:

אין שרשור לחדשים כי הפורום שלנו קצת מצומצם [אבל כולנו חופרים, ככה שהוא מספיק פעיל חח].. ואנחנו תמיד שמחים לקבל חדשים :)

hodown

New member
התקבלת :)

ברוכה באה. אני חיה, יש לך העונג... חחח, סתם! תהני...

steelwater

New member
משמיעים אותו ב-MTV? וואו!

לא ידעתי את זה... יפה להם. אני שמעתי עליו לפני כמה חודשים כשזאק בראף (ג'ידי מסקראבס) המליץ עליו בבלוג שלו ואז לא ממש אהבתי אותו. אז הופיעה שיר שלו בסקראבס ונתתי לו עוד כמה צ'אנסים והתאהבתי בו. הדיסק ממש טוב, ממש אהבתי אותו. מרגש נורא ונעים באוזן כזה. גם רון תגיד לך, קנית לה אותו ליומולדת חחח!

r love gerard

New member
אמממ.....מה יש לספר?P: ../images/Emo129.gif

:-\ נולדתי יום לפני שזאק בראף חגג 19..... אני חולת רוק, ושונאת אימואים.....יש להם גישה מעצבנת..."בוהוהו העולם רע, בואו כולנו נחתוך ורידים יחדוה לצלילי מכ"ר...!"
אני שונאת גם כשאומרים שמכ"ר הם אימו...P: אמממ...אני גם ממש שונאת פאקצות וערסים, ורוב האנשים שאני מכירה יגדירו אותי כ"פריקית" ו"חרשנית" P: אמ...למי שיש שאלות, אני אשמח לענות:]

jess r

New member
התכוונו יותר בכיוון של

מאיפה בארץ, תחביבים, סרטים מועדפים, דברים כאלו

r love gerard

New member
P: ../images/Emo129.gif

|חבולמאודמאוד| אמממ....אני מחור ליד כפ"ס, אני אוהבת לצייר, להקשיב למוזיקה, והרבה,לקרוא, והסרטים שאני ממש אוהבת הם כולם קומיים"she's the man" ודומיו....P:

steelwater

New member
הממ

MCR הם די הכי אימו שיש, אבל אין לי בעיה אם זה כי אין לי כל-כך בעיה עם מוזיקת אימו. אם להקה היא טובה, אז היא טובה, לא כל-כך חשוב איך מגדירי אותה, וMCR הם להקה מעולה.

למעלה