חדשה...

ayeletkl 5

New member
חדשה... ../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

היי ח'ברה... אני חדשה, ובעיקרון קראתי רק כמה פרקים מ- "אחים לנשק". אז, לא לספיילר... חח, צ'או...

midnight dragon

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אם קראת רק כמה פרקים מאחים לנשק.. יכול להיות שלא ממש תביני מה שאנחנו אומרים.. ואנחנו גם לא מזהירים לפני ספויילרים לרשומות.. אולי כדאי לך לקרוא את רשומות ולחזור.. תמיד תתקבלי בברכה!
אבל אם את לא רוצה את יכולה פשוט להיזהר.. חחח

ayeletkl 5

New member
הייתי ממש רוצה... ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

הבעיה היחידה שזה באנגלית... נו, שיהיה, ממש לא אכפת לי שייספיילרו לי קצת, ממילא אני רוצה לקרוא את כולם...

midnight dragon

New member
../images/Emo45.gif

ואם אין אצלך בספריה או משהו את תמיד יכולה לקנות או להשאיל מחברה או משהו...

Orbital Shadow

New member
../images/Emo10.gif......נצל"ש

הדר יש לי בעיה במסנג'ר הדפוק שוב.. סלחי לי שהתנתקתי באמצע.. אוף.. ככה זה עם מחשב לעוס למחצה!!

Orbital Shadow

New member
נאכס.... נראה לך שאם אני

אכל את המחשב עוד זה ימשיך יכנס לי
גררררר מה עושים?!?!

yaarangel

New member
וולקאמית..!../images/Emo140.gif

השתלבות מהירה..זהירות מספוילרים..
ותלמדי מהר איך לשרשר אחרת כדי להיזהר מנג'ס..
אני יערה ואני בת 12..תציגי את עצמך!!

ayeletkl 5

New member
לידיעתך... ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

איך קראת לעצמך? יאראנג'ל? הקיצ"ש, למדתי לשרשר מזמןןן!

yaarangel

New member
אה...זה לא היה נגדך!!../images/Emo24.gif

סורי..הכוונה לא הייתה נגדך..
פשוט יש פה מישו בפורום שמאוד דואג שכולם ישרשרו נכון...ן אה וקוראים לי יערה...וזה יעני יערהמלאך..

© Mamimi ©

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif

השתלבות מהירה! תזהרי מספוילרים...^_____^

python 4

New member
שלום איילת!

בתור יו"ר מועדון המעריצים המשולב של יערה ואיילת אני שמח לקבל אותך לפורום. אגב, אל תשכחי לקרוא את טרילוגיית העונות (seasons) לפני אחים לנשק! ואם כבר אנחנו מדברים על עניינים פעוטים כמו סדר הקריאה, אז רצוי בהחלט לקרוא את כבש הנשמה (the sheep of soul) לפני שאת קוראת את אחים לנשק (brothers to kiss). יש לציין שלפני זה גם רצוי לקרוא את טרילוגיית הגדות (the embankments trilogy) - עט התאומים (pen of the twins) הוא הספר הראשון בסדרה מרתקת זו. זהו, זה מה שיש לי לומר. נשתמע!

midnight dragon

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה תהיה מתרגם גדול בבוא הזמן.. חחחחחחחח דרך אגב.. תראו משהו השעה.. בלעעעעעעעעעע 3:20.. לעוד מישהו משעמם חוץ ממני?

The Snow fox

New member
גאד פייטון!!!!!../images/Emo63.gif

פייטון אתה שוט מצחיק בצורה לא אנושית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה