LL
T The Snow fox New member 6/4/04 #30 התכוונת אליי?????!!!!!!../images/Emo63.gif אם כן- זאת פעם ראשונה שאומרים לי על משהו שאמרתי LOL!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מאושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
התכוונת אליי?????!!!!!!../images/Emo63.gif אם כן- זאת פעם ראשונה שאומרים לי על משהו שאמרתי LOL!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מאושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P python 4 New member 6/4/04 #34 אנושי? למי אתה קורא אנושי!../images/Emo123.gif מהיום והלאה אתה בהחלט יכול להמשיך לקרוא לי - גאד פייטון!
אנושי? למי אתה קורא אנושי!../images/Emo123.gif מהיום והלאה אתה בהחלט יכול להמשיך לקרוא לי - גאד פייטון!
T The Snow fox New member 7/4/04 #38 לא בא...../images/Emo63.gif ישמאעל תדעו לכם שפייטון, הוא בעצם חרדי שגר בבני ברק ושמו ישמאעל קוק. בגלל זה הוא כל כך להוט להסתיר את חזותו...
לא בא...../images/Emo63.gif ישמאעל תדעו לכם שפייטון, הוא בעצם חרדי שגר בבני ברק ושמו ישמאעל קוק. בגלל זה הוא כל כך להוט להסתיר את חזותו...
T The Snow fox New member 7/4/04 #40 באמת?????????../images/Emo2.gif../images/Emo63.gif זה שם כל כך לא פייטוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
באמת?????????../images/Emo2.gif../images/Emo63.gif זה שם כל כך לא פייטוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ס סרינה99 New member 6/4/04 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דיייייייייי...זה לא פייר...איך אתה כל כך מצחיק???
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דיייייייייי...זה לא פייר...איך אתה כל כך מצחיק???
S SNoochy BooChyS1 New member 7/4/04 #42 ג-א-ו-נ-י!!! פשוט ענק!!! אוי, הבטן, אח!!! אח, אז ככה זה מרגיש כשנופלים על הריצפה מצחוק!!!
K Knotted String New member 5/4/04 #19 הייתי אומרת ברוכה הבאה..../images/Emo42.gif אבל אני סוציומטית ואנטיפטית. ולמרות זאת, אשאיר לך חיבוק במסווה ( ) וזהירות מספויילרים. יש הרבה לא מסומנים.
הייתי אומרת ברוכה הבאה..../images/Emo42.gif אבל אני סוציומטית ואנטיפטית. ולמרות זאת, אשאיר לך חיבוק במסווה ( ) וזהירות מספויילרים. יש הרבה לא מסומנים.
א אני קונה קרנפים בזול New member 5/4/04 #20 נמנמ..ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif אבל זה לא קצת מוזר להתצטרף לפורום אחרי שקראת רק כמה פרקים שספר שהוא לא ממש בעלילה המרכזית? אחרי הכל יש לך עוד די הרבה ספרים להשלים...אבל איך שבא לך!
נמנמ..ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif אבל זה לא קצת מוזר להתצטרף לפורום אחרי שקראת רק כמה פרקים שספר שהוא לא ממש בעלילה המרכזית? אחרי הכל יש לך עוד די הרבה ספרים להשלים...אבל איך שבא לך!
O Orbital Shadow New member 5/4/04 #22 היי!!! לא פייר.. לקחו ממנה שני פרחים!!! הנה.. אני אתן לך אחד...