חדשה

dr0plet

New member
חדשה ../images/Emo152.gif

יש תנאי קבלה לפורום? איפה נרשמים?

ialstrn

New member
בטח יש! והם נורא מחמירים , נגיד אני לא עמדתי

בהם אבל הם לא עמדו בתחנונים שלי
ברוכה - הבאה !

RichardSmith

New member
../images/Emo2.gif לא היית אמורה לגלות זאת! ../images/Emo10.gif

אני לא מאמין שסיפרת! זה היה סוד בינינו! אוה, רחמים!

Lir האחת

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif

את מוזמנת לענות על השאלון שנכיר אותך קצת..
אבל את לא חייבת, זה לא תנאי קבלה

dr0plet

New member
תודה ../images/Emo13.gif

למה לא, כל עוד השאלון קצר אני עונה בכיף :) 1. שם: יפית 2. גיל: 25 3. מגמת לימודים: פסיכולוגיה 4. מוסד הלימודים: האוניברסיטה הפתוחה 5. אזור מגורים: אזור המרכז 6. אמצעי הגעה ללימודים: אוטובוס 7. הזמן שלוקח לי להגיע ללימודים: חצי שעה+ 8. קורס שלא הייתי רוצה להיבחן בו הסימסטר: -- 9. הקורס שהכי הייתי רוצה להיבחן בו: -- סיטואציות (לא עלינו ) 10. הגעת לאוני' באיחור של כעשרים דקות, האם אתה נכנס/לא נכנס לשיעור? נכנסת, ברור. 11. במהלך הרצאה חשובה, הבחור שיושב על ידך אינו מפסיק לפטפט עם הבחורה שיושבת על ידו. מה תעשה? אתקע לו מרפק בצלעות
12. חבר שהתיישב על ידך סיפר בדיחה ואתה לא מסוגל להפסיק לצחוק. המרצה שומע את קול צחוקך, ופונה אליך בבקשה לשתף את כל הכיתה במה שכל כך הצחיק אותך. כיצד תגיב? המרצים אצלנו כ"כ סטלנים שהם *באמת* היו רוצים שאספר להם את הבדיחה... 13. במהלך השיעור אתה נתקף רעב. יש לך כריך חלומי בתיק, אך אתה יושב בשורה הראשונה במושב האמצעי. מה תעשה? אפצח בתיפוף כדי שתהיה מוזיקת רקע לקרקורים שלי.
העדפות () 14. בחינות/עבודות – תלוי באיזה מקצוע 15. עט/עיפרון – קלמר של סנופי עם עפרונות מכניים והמוני פיילוטים ומרקרים 16. שיעורי הבוקר/שיעורי הערב – שיעורי בוקר 17. דפדפת/מחברת - דפדפת 18. עט כחול/עט שחור – יש לי גם ורוד, תכלת וכו' וכו', תלוי במצב רוח 19. ספר/מספר מאמרים – גם וגם 20. ללמוד בספריה/ללמוד בבית – גם וגם, עם חברים |party!|

dr0plet

New member
../images/Emo140.gif

הדבר העצוב הוא שזה הולך להיות הסמסטר האחרון שלי כנראה ובאוקטובר אני אירשם לראיית חשבון, סיפור ארוך, יש לך זמן פנוי?

Lir האחת

New member
לא לא

נוטשת את פסיכולוגיה? אני לא עומדת בזה
חח, סתם
מצחיק, ראיית חשבון הייתה ההתבלטות הראשונה שהייתה לי עם פסיכולוגיה. מה גרם לך לעשות את ההסבה הזאת?

dr0plet

New member
הכל התחיל כאשר...

הבוס שלי קדח לי יום יום כמה הוא רוצה שאתקדם בתחום, וכשהוא ראה שזה לא מאוד עוזר ואני דבקה באהבתי לפסיכולוגיה הוא הבטיח שאם אני אירשם ללימודי ראיית חשבון הוא יממן את כל לימודי התואר. ואז בעצם החל הויכוח הנצחי מה עדיף סיפוק מעבודה או עוגן כלכלי, ולהלן הממצאים: התחלתי ללמוד פסיכו' במטרה להיות מטפלת באומנות ז"א שאני צריכה להשקיע שבע שנים והמוני
לעבודה שבסופו של דבר השכר בה לא גבוה במיוחד, לעומת זאת הסיפוק מאוד גבוה, אין ספק. ואילו לימודי ראיית חשבון לוקחים רק 4 שנים (במידה ועוברים את כל המבחנים בהצלחה) והשכר הוא גבוה במיוחד, הסיפוק העיקרי שיש לי בינתיים בעבודה הוא האינטראקציה עם הלקוחות. אז כנראה שאני הולכת על האופציה המעשית יותר, מה לעשות, אני בסך הכל בשאיפה להיות עצמאית כלכלית... וכנראה שאתנדב למקום כלשהו שכולל יצירה, כדי לא להתייבש לגמרי
ואלו הם הגורמים להסבה ב-60 שניות :)

Lir האחת

New member
אממ..

עוד חודש וחצי (פלוס מינוס) אני אמשיך איתך את הדיון על הנושא של לימודי פסיכולוגיה...
עשית צעד ממש משמעותי! המון

dr0plet

New member
באו"פ אפשר להתחיל את הסטאז'

כבר בשנה השנייה, כך שעד שמסיימים את התואר מסיימים גם את הסטאז'...

מעניין מאוד

טוב, אולי כי בפתוחה כל אחד לומד בקצב שלו ובבית, ולא כבול למערכת שעות של 4-5 ימים בשבוע שלא מאפשרת לעבוד. ובכל מקרה, התחלת הסטאז' תלוייה ברצון של משרדי רו"ח להעסיק את המתמחה, אם הוא עדיין בשלב כלשהו בלימודיו. אני הבנתי שלרוב, המשרדים לוקחים רק מי שמינימום בשנה רביעית, אולי מכיוון שבאמת בשנים לפני זה לא ניתן לשלב את הדברים. ואולי כי בשנים ראשונות עוד לא יודעים מספיק בשביל לעבוד בכלל בתחום.

dr0plet

New member
../images/Emo13.gif

הדעות גם חלוקות בין האנשים שמכירים אותי, חלק אומרים שתפור עלי טיפול באמנות ומה אני מחפשת בכלל בראיית חשבון ולהיפך...

silverhawk

New member
למען האמת דיברתי כאן אל ליר

(אותך אני לא מכיר אז קצת קשה לי לחוות דעה), אבל אם כבר - טיפול באמנות מול ראיית חשבון? אני קולט שמץ של פיצול אישיות?

למעלה