תודה ../images/Emo13.gif
למה לא, כל עוד השאלון קצר אני עונה בכיף

1. שם: יפית 2. גיל: 25 3. מגמת לימודים: פסיכולוגיה 4. מוסד הלימודים: האוניברסיטה הפתוחה 5. אזור מגורים: אזור המרכז 6. אמצעי הגעה ללימודים: אוטובוס 7. הזמן שלוקח לי להגיע ללימודים: חצי שעה+ 8. קורס שלא הייתי רוצה להיבחן בו הסימסטר: -- 9. הקורס שהכי הייתי רוצה להיבחן בו: -- סיטואציות (לא עלינו ) 10. הגעת לאוני' באיחור של כעשרים דקות, האם אתה נכנס/לא נכנס לשיעור? נכנסת, ברור. 11. במהלך הרצאה חשובה, הבחור שיושב על ידך אינו מפסיק לפטפט עם הבחורה שיושבת על ידו. מה תעשה? אתקע לו מרפק בצלעות
12. חבר שהתיישב על ידך סיפר בדיחה ואתה לא מסוגל להפסיק לצחוק. המרצה שומע את קול צחוקך, ופונה אליך בבקשה לשתף את כל הכיתה במה שכל כך הצחיק אותך. כיצד תגיב? המרצים אצלנו כ"כ סטלנים שהם *באמת* היו רוצים שאספר להם את הבדיחה... 13. במהלך השיעור אתה נתקף רעב. יש לך כריך חלומי בתיק, אך אתה יושב בשורה הראשונה במושב האמצעי. מה תעשה? אפצח בתיפוף כדי שתהיה מוזיקת רקע לקרקורים שלי.
העדפות () 14. בחינות/עבודות – תלוי באיזה מקצוע 15. עט/עיפרון – קלמר של סנופי עם עפרונות מכניים והמוני פיילוטים ומרקרים 16. שיעורי הבוקר/שיעורי הערב – שיעורי בוקר 17. דפדפת/מחברת - דפדפת 18. עט כחול/עט שחור – יש לי גם ורוד, תכלת וכו' וכו', תלוי במצב רוח 19. ספר/מספר מאמרים – גם וגם 20. ללמוד בספריה/ללמוד בבית – גם וגם, עם חברים |party!|