חדשה^^' נמנמ, סאפיר בת 12 מערד ^^ קראתי חוקים וזה
D Dirty Fariy New member 30/8/06 #1 חדשה^^'../images/Emo14.gif נמנמ, סאפיר בת 12 מערד ^^ קראתי חוקים וזה
E eden6780 New member 30/8/06 #2 ../images/Emo3.gif סאפפ גמאני הצטרפתילכאן לא מזמן. אמממ אני לא חושבת שאני יכוהל להגיד ברוכה הבאה כי אני לא נמצאת כאן כל כך הרבה.
../images/Emo3.gif סאפפ גמאני הצטרפתילכאן לא מזמן. אמממ אני לא חושבת שאני יכוהל להגיד ברוכה הבאה כי אני לא נמצאת כאן כל כך הרבה.
N NoaBab New member 30/8/06 #4 ברוכה הבאה ^^ ברוכה הבאה! אני נועה.נעים להכיר, מקווה שיהיה לך כייף בפורום.
S shmeksit New member 30/8/06 #5 O: ערד. אעא. נחמד לדעת שיש עוד אנשים מאגניבים בערד. אני יובל בת 13 וחצי, מערד. איזה בית ספר? למה? כמה? איך? מסינג'ר \ מסר?
O: ערד. אעא. נחמד לדעת שיש עוד אנשים מאגניבים בערד. אני יובל בת 13 וחצי, מערד. איזה בית ספר? למה? כמה? איך? מסינג'ר \ מסר?
D Dirty Fariy New member 30/8/06 #7 נאמ,../images/Emo14.gif בדיוק עליתי לאלון עם הימי גיבוש המעצבנים האלה -_____-" נמנמ, מסנג'ר P: [email protected]
נאמ,../images/Emo14.gif בדיוק עליתי לאלון עם הימי גיבוש המעצבנים האלה -_____-" נמנמ, מסנג'ר P: [email protected]