חדשה

טלוש93

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

שלום קוראים לי טל מתל אביב, אני ראיתי את העונות הראשונה והשניה של מגרש ביתי בדי וי די, אבל את השלישית לא הספקתי כי הדי וי די שלי נהרס
ויש לי הוט אז אני רואה רק בימי שבת בערוץ עשר והם רק בעונה השניה
אז זה מקווה להשתלווב ואשתדל להכנס הרבה ולהכיר את כולם...

ענבררר

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif העונה ה-3 מדהימה

אני מקווה שתוכלי לראות אותה בקרוב =]

שאלה\בקשה..בבקשה תעזרו לי..

מישהו יכול להביא לי את השמות של השירים שהיו היום בפרק? (אני מחפשת בעיקר את השיר שהתנגן כשאבא של פייטון אמר לה שפיט מפול אאוט בוי מחכה לה בלימוזינה...זה הלך בערך ככה- WHERE DID I GO WRONG....) תודה..

J Lafferty girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ממ גמאני מת"א..איפה את לומדת? ואממ את תמיד יכולה לבקש ממישו שאת מכירה וישלו יס להקליט לך כל יום.. השתלבות מהירה או משו..[: אמממ ישלי שאלה לא קשורה, למי שלא יענה לי- היום בפרק ביס ,ממש לא הבנתתי, לוקאס אוהב את ברוק או פייטון!? והסצנה שאמא של ג'ימי עומדת לבד ליד הקבר ואז לוקאס ומאות' וכל השאר באים ומחבקים אותה הייתה ממש יפה..יש לי רגישות לבדידות. זה אחד הדברים הכי נוראים שבנאדם יכול לחיות איתם.

stav12

New member
הוא אומר

שהוא אוהב את פיטון אבל משוגע מאהבה לברוק , לכן ברוק :)

J Lafferty girl

New member
עירוני א'..

אממ אני מכירה יובל מליידי דייוויס..כיתה ז', גבוהה רזה, שיער כהה לא זוכרת אם חום או שחור, שזופה.. היא הייתה איתי בכיתה ועברה אליכם..

GoldenBabe

New member
אמג את מליידי?! XDD../images/Emo109.gif

גם אני חחחחחחחח >,< איזה כיתה את? ;; 'ני ח'.. 4 אם זה עוזר לך. אה וקוראים לי הגר XD

GoldenBabe

New member
חחחחח קבלי ביטול../images/Emo109.gif

פאח טל מה את עושה פה? XDDD זאת הגר -,- היי?

אנייייייי כלל הזמן בפורוםם הזהה

ואתת הגרוש!?!?רגעע זאת הגרר שפיררררררר-עופר סקיטל!?!חחחחחחחחחחחח אםם כןןןןןןןןן אניי אוהבת אתךך מלאא הגרייייייייייי ויהיהה בסדרר אבל זאת את!?! איאיאיי איזה פורום אימפריה נכון!?כיתה ח,4 אה הגר.?..!חח

טלוש93

New member
חחחח

הגרוש מצחיק..! הייתי צריכה לזהות אותך! לאלה שלא מבינים אנחנו באותה כיתה וכו...

למעלה