זה אולי ספויילר אגב, אני פשוט לא בטוח אם זה הנוסח הנכון: היא עובדת בקרקס-שמים על הראש שלה תפוח ואז מישהו יורה בה בעיניים עצומות ופוגע בתפוח... אז היא קנתה נעליים קצת יותר גבוהות, והלכה לעבודה בקרקס, ואז מכיוון שהגובה שלה השתנה-ירו בה חץ בפנים
יואו איזה עצבים לספר חידות בפורום חידות!!!!! חחחחח אממ חידה.. חידה.. חח טוב יש לי אחת .. אבל לא להרביץ לי אם היא מטומטמת
טוב, מטוס אמריקאי טס מעל שמי ניו יורק. פתאום מבחין הטייס במטוס נוסף שטס צמוד אליהם (אמין מאוד).. בכל מקרה, הטייס מסמן לטייס שבמטוס השני עם היד "שלום", אז טייס המשנה מוציא אקדח ויורה בו. מה קרה? בקשה אל תגידו שגם את זה אתם מכירים.. חחחח
יש לי 2 רעיונות: 1) הוא הוציא את המטוס מאיזון כשהוא נופף לשלום והטייס משנה ירה בו כדי להציל את המטוס. 2) שהמטוס היה חטוף והטייס משנה היה איזה חוטף והוא ירה בטייס כי הוא נופף בניגוד להוראות שלו. אחת מהן נכונה?
3) הטייס במטוס היה בעצם טייסת, והטייס משנה היה בעלה. כשהוא ראה שהיא מכירה איזה את האחד במטוס השני שהיה אחד הוא מכיר, הוא חשב שהיא בוגדת בו והוא ירה בה.
אלו היו מטוסים קרביים, וכשהוא עשה לו שלום אז הוא חשב שהוא עושה לו סימן של "האהא, ביי ביי, אכלת אותה, בייבי!" אז הוא הוציא אקדח וירה בו מהר לפני שהוא יספיק להפציץ אותו. איך, הא?
הוא בעצם עשה לו זין מהמטוס, אז הוא התעצבן, ונכנס בו עם המטוס. נגרם נזק קל למטוס. הטייס, שעשה את הזין, לא הבין למה נגרם למטוס שלו נזק קל. מכיוון שהוא היה ''כוסית'', הוא החליט שהוא חייב לשפץ את המטוס הנזוק שלו. אז הוא רצה להודיע לטייס שמולו שהוא הולך לנחות נחיתת אונס בכורדיסטאן. כיוון שלא היה לו איך להודיע, הוא ניסה לפתוח חלון. אחרי חמש דקות הוא הבין שאי אפשר לפתוח את החלונות במטוס, אז הוא לקח את האקדח של המאבטח הרוסי, וירה בחלון כדי שיהיה שם חור והוא יוכל לצעוק לטייס השני. אז הוא ירה, ואז בגלל שהייתה רוח בעוצמה של 500 קמ''ש, הכדור עשה סיבוב של 44.7 מעלות, ונכנס בדיוק בחלון של הטייס השני. נכון?