חדשה

mayaaa4

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

שלום אנשים, אממ המליצו לי על פורום הזה אז אמרתי, טוב נו, ננסה
חיח אממ אז יש לי קווסט, אבל בטח סיפרו אותו כאן כבר.. בכל מקרה.. איש אחד גר בבית עגול. יום אחד הוא כיבה את האור הלך לישון, קם בבוקר שתה קפה, קרא עיתון והתאבד. למה?

slallum

New member
ברוכה ../images/Emo13.gif

אצלנו קוראים לקווסטים חידת סיטואציה. וקווסטים אצלנו זה משחקים שצריך לעבור אותם בעזרת חפצים ופעולות שונות ומגוונות (כמו "ברח מהחדר" אם את מכירה). ובנוגע לחידת סיטואציה שלך (או קווסט אם את מתעקשת) - אפשר לשאול שאלות של כן ולא? או שצריך לדעת ישר?

slallum

New member
אז נתחיל ../images/Emo13.gif

הוא גר בבית עגול מסיבה מיוחדת? האם יש משהו מיוחד באיש הזה מלבד זה שהוא גר בבית עגול? האם יש חשיבות לשתיית הקפה? האם יש חשיבות לקריאת העיתון? האם יש חשיבות לכיבוי האור? האם יש חשיבות לקימה בבוקר?

slallum

New member
הצעת ייעול

כשעונים על שאלות כן ולא, עדיף להעתיק את השאלות, ולענות אחריהן את התשובה, הרבה יותר קריא ככה
האם היה כתוב בעיתון שקורה משהו לכל האנשים עם הבתים העגולים? או שקורה משהו לכל הבתים העגולים? משהו דומה לפחות?

mayaaa4

New member
עונה

חח בשבילך העתקתי, אפילו אם התכוונת כשיש הרבה שאלות: האם היה כתוב בעיתון שקורה משהו לכל האנשים עם הבתים העגולים? או שקורה משהו לכל הבתים העגולים? משהו דומה לפחות? לא

slallum

New member
תודה ../images/Emo13.gif

האם הידיעה שבעיתון גרמה להתאבדות שלו? האם הידיעה בעיתון קשורה לכלכלה? האם הידיעה בעיתון נמצאת במדור המודעות אבל? האם מה שהיה בעיתון זה בכלל פרסומת? האם זה העיתון עצמו? האם הוא הדליק את האור כשהוא קם בבוקר? זה רלוונטי? האם הוא היה עיוור? (יותר מדי חידות של התאבדויות שקשורות לעוורים, אני לא לוקח סיכונים
)

mayaaa4

New member
טוב אני אחזור יותר מאוחר..

נשאיר אתכם במתח קצת
חיחי

Evil Guy

New member
אני יודע!!!>>>

האיש גר במגדלור!!! ובגלל שהוא (מכיוון שהוא) כיבה את האור, ספינות עלו על סלעים בים וטבעו ונהרגו המון אנשים, הוא קרא על הטביעות בעיתון, לא סבל את רגשות האשם, והתאבד!!!!

למעלה