חדשה

רונה 95

New member
חדשה../images/Emo13.gif

הי קוראים לי רונה ואני בת 16 מרמת גן ואני חדשה פה, מעריצה של על טבעי כמובן מקווה להיות פעילה פה
דרך אגב רציתי לדעת למה שחקני על טבעי לא באים לארץ לעשות כנסים או לקדם תסדרה שלהם.. הרי היא משודרת ביס גם כמעט באותו קצב כמו באמריקה?!

riktal

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני מקווה שתהי פעילה פה כי הסדרה (והבחורים) ראויים לאהבה. בקשר לשאלתך-היה בעבר ניסיון להביא אותם לעשות פה כנס ואפילו היו דיבורים עם יס על כך אבל הם טענו שזה יקר מדי ולא משתלם
למען הפרוטוקול-כולנו מקווים שזה יצא לפועל יום אחד אבל לא מאמינים שזה באמת אפשרי

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

היי, אני איילת, בת 18 מחיפה. נעים להכיר אותך!!

רונה 95

New member
נעים להכיר אתכן ושוב בקשר

להבאתם אני לא יודעת אם אתן יודעות אבל יש את הבלוגר הזה עומרי חיון שיש לו די השפעה עכשיו בתעשיה הזו והוא עצמו פתח עצומה להבאת ג'נסן אקלס לארץ בפייסבוק, אז אולי אתן רוצות שאני אשלח לו איזה מכתב בשמי ובשם הפורום אם הוא יכול לעשות משהו.. אולי לא הכי יעזור אבל שווה לנסות לא?!

וואלה?

לא ידעתי שזה הוא פתח ת'עצומה..מעניין..תנסי באמת
אולי אני אנסה גם לשאול את יניר דקל זה כתב אחד שחי בארה"ב וראיין את ג'נס מתישהו אולי הוא יכול לעזור.. וברוכה הבאה

WatchMeWatchYou

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני הייתי בין אלה שניסו להביא את הבנים לארץ, ומתשובות שקיבלנו מגורמים שונים זה מאבק די חסר סיכוי. אבל את מוזמנת לנסות בעצמך, הרי שום רע לא יכול לצאת מזה. בהצלחה.

היי! ../images/Emo13.gif

נטלי,בת 14 מהדרום.. השתלבות מהירה
שווה לנסות לכתוב לו מכתב ולראות אם זה הולך לאינשהו!

shirani2010

New member
ברוכה הבאה תמיד נעים להכיר מעריצות על טבעי

שירן בת 24 מכורה לעל טבעי אותי כבר אי אפשר להציל

תראו מה יניר ענה לבקשה שלי../images/Emo239.gif

שאלתי אותו אם הוא יכול לעזור לנו עם להביא אותם לארץ: היי דנה! אני חושב שאת הראיון עם ג'נסן עשיתי בזמנו דרך וורנר... הכל פה כל כך בירוקרטיה שאני מנסה לחשוב על דרך שאולי תגרום לכולם קצת לצאת מהקופסה ולהזיז את התחת כדי לגרום לזה לקרות הרעיון שעולה לי לראש זה אולי דרך הבלוג האמריקאי שלי, "אבאניבי". אני יכול להעביר משהו לוורנר, אבל זה חייב להיות באנגלית הנה הרעיון- תגידי לי אם זה נראה לך: תפתחו קבוצה או עצומה בפייסבוק הקוראת להביא אותם לארץ- ושיצטרפו כמה שיותר חברים. חשוב מאד לציין את הקטע שחברי "האנטומיה" הגיעו, וגם - הקאסט של "האוס" היה בישראל בחודש מאי, ואולי ללכת דווקא דרך חברים בקאסט שהם יהודים. ואז אני אקח את זה כאייטם לבלוג האמריקאי שלי www.abbanibi.com שהכותרת תהיה על העצומה של מעריצי הסדרה, ואז אפשר יהיה לשלוח את הקישור באנגלית לכל מיני אנשים, כולל לבקש מאלונה טל שהשתתפה לפרסם בטוויטר שלה וכאלה, ולחכות לתגובה אין פה ממש קסם שאני יכול לעשות כדי לעזור, אפילו שאני מכיר את היחצניות של וורנר- פשוט הכל פה נורא כבד ומרובע. צריך רק לעשות את זה בעבודה קשה אם ההצעה נראית לך תגידי לי ואשמח לשתף פעולה יניר מה אתן אומרות?

רונה 95

New member
שווה לנסות..

רק מי זה ניר :) וזה בסדר אם אני אוסיף את תשובתו של ניר למכתב שאני אכתוב ואשלח כבר בימים הקרובים לעומרי חיון (שיראה שהוא לא לבד)
?!

WatchMeWatchYou

New member
הוא כתב

יש לו מדור בפנאי פלוס אם אני לא טועה, והוא כותב גם בארה"ב איפהשהו.. הוא ערך כתבות עם כל מיני סלבס, ביניהם ג'נסן

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo45.gif נשמע טוב

בעיקרון כבר יש קבוצה בפייס שקוראת להביא אותם לארץ. פתחנו אותה בזמנו כשניסינו להביא אותם לארץ. היא לא כל כך פעילה עכשיו לדעתי, יש איזה 230 חברים רק, ובהחלט צריך יותר. אני אשלח הודעה למנהלת הקבוצה בבקשה לערוך שינויים בכתוב שם, ונוסיף את מה שהוא אמר על שחקנים אחרים, בעברית ובאנגלית. אולי הוא יוכל לעזור ומשהו יצא מזה.....

אוקיי אז פשוט צריך להתקדם עם זה בפייס קודם!

כתבתי ליניר שאני אעדכן אותו מה קורה..(כי רק אחרי שיהיה לנו בסיס עם הרבה מעריצים בפייס ועצומה הוא יכול להעביר את זה הלאה כדי להראות שיש היענות לעניין) אז יש מישהי שלוקחת על עצמה לפתוח גם עצומה? (למרות שפתחנו פעם ונסגרה..) ושירני טוב עשית ששלחת למנהלת..מקווה שהיא תשנה כי זה יעזור לכתוב על זה שאנטומיה והאוס היו פה..

אני חושבת

שצריך לפתוח דף בפייסבוק ולא קבוצה, דף *הרבה* יותר יעיל ויותר נגיש לאנשים..
ואני מתנדבת לפתוח עצומה.. אבל יש איזשהו אתר מומלץ?

לא מכירה אתרים של עצומות

אבל אולי באמת עדיף שמישהי תפתח דף בפייסבוק כדי שאנשים יעשו לייק..

למעלה