תראו מה יניר ענה לבקשה שלי../images/Emo239.gif
שאלתי אותו אם הוא יכול לעזור לנו עם להביא אותם לארץ: היי דנה! אני חושב שאת הראיון עם ג'נסן עשיתי בזמנו דרך וורנר... הכל פה כל כך בירוקרטיה שאני מנסה לחשוב על דרך שאולי תגרום לכולם קצת לצאת מהקופסה ולהזיז את התחת כדי לגרום לזה לקרות הרעיון שעולה לי לראש זה אולי דרך הבלוג האמריקאי שלי, "אבאניבי". אני יכול להעביר משהו לוורנר, אבל זה חייב להיות באנגלית הנה הרעיון- תגידי לי אם זה נראה לך: תפתחו קבוצה או עצומה בפייסבוק הקוראת להביא אותם לארץ- ושיצטרפו כמה שיותר חברים. חשוב מאד לציין את הקטע שחברי "האנטומיה" הגיעו, וגם - הקאסט של "האוס" היה בישראל בחודש מאי, ואולי ללכת דווקא דרך חברים בקאסט שהם יהודים. ואז אני אקח את זה כאייטם לבלוג האמריקאי שלי
www.abbanibi.com שהכותרת תהיה על העצומה של מעריצי הסדרה, ואז אפשר יהיה לשלוח את הקישור באנגלית לכל מיני אנשים, כולל לבקש מאלונה טל שהשתתפה לפרסם בטוויטר שלה וכאלה, ולחכות לתגובה אין פה ממש קסם שאני יכול לעשות כדי לעזור, אפילו שאני מכיר את היחצניות של וורנר- פשוט הכל פה נורא כבד ומרובע. צריך רק לעשות את זה בעבודה קשה אם ההצעה נראית לך תגידי לי ואשמח לשתף פעולה יניר מה אתן אומרות?