חדשה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש לי עוד רעיון!!!

אולי נערוך הפגנה נוספת על זה שהראל מויאל זכה ולא הראל סקעת, הרי היה ברור שסקעת לוקח!!!11111

Yarinv

New member
את קוראת הארי פוטר ואוהבת את דב"ח?

איך זה הולך ביחד? זה פשוט שילוב לא הגיוני בבן אדם אחד. ואם חשבתם שראיתם הכל בכל מה שקשור לדניאל בן חיים, תחשבו שוב: http://www.atzuma-cohav.dcn.co.il מצאתי את זה בפורום של כוכב נולד בתפוז, זה מזעזע.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif אוי, מה הקשר בכלל?

קוראת הארי פוטר ואוהבת דב"ח, אז מה? מה לא הגיוני בזה בדיוק?

שירה 94

New member
מה הבעיה בזה??

אני דתיה -- אני מעדיפה תדיים..סבבה? מספק? מה זה קשור להארי פוטר? וסקעת ברור שלוקח.. ומה שהבאת? זה באמת הגזמה..

Yarinv

New member
ממה שנתקלתי עד עכשיו

המעריצות שלו, איך להגיד את זה, לא כל-כך חכמות בלשון המעטה. תהנו לכן בהפגנה שאתן הולכות לעשות אבל שלא יהיו לכן יותר מדי ציפיות, זה לא יעזור בכלל להחזיר אותו. אני גם לא מאמים לכל אלו שאמרו שהם קיבלו הודעת שגיאה כשהם שלחו SMS, עד עכשיו לא ראיתי באמת הוכחה שבאמת מישהו קיבל הודעת שגיאה שכזו, וגם הפלא ופלא אף אחד מאלו ששלחו SMS לא ממש דאגו לתעד את ההודעה כדי להוכיח את הטענה. תאמינו לי שאם ההפקה רצתה להוציא בכוח את דניאל מהתוכנית היא הייתה מקבלת את הקולות שלכם ומזייפת תוצאות, היא לא הייתה צריכה לשלוח הודעות שגיאה מפוברקות כדי לעורר אחר-כך מהומה. עוד כמה חודשים וההערצה לדניאל תהיה רק זיכרון מתוק.

אוקי

אני לא הולכת לבית ספר ,בגלל שאימא שלי לא כינה צ'יפס,מה זה השטיות האלו מפונקים מה היה כשהם יגדלו יש צרות יותר גדולים מי זה. שאלוקים יעזור להם

noam270

New member
רשמית! הם התחרפנו לגמרי!

שביתה? עצומה להדיח את אליסה מרינה ודורון? למה מה קרה? אתם טוענים שמרינה ודורון משתמטים? ומה דניאל?! דורון לא התגייס כי הוא שמן ועכשיו הוא עושה מאמצים כדי לרזות. אבל מה יש לכם נגד אליסה? זה שהיא נשארה בתוכנית ודניאל לא, זה כואב לכם נכון? הקנאה נוזלת מכם..!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo6.gifחחחחחח אוי זה קרע אותי!! XD

אנו תלמידי ישראל שובתים
. חח איזה שטויות של ילדים בכיתה ד', איך המורים קשורים לפה בכלל?!
החלק היחידי שאני מסכים לו זה שצריכים להדיח את מרינה. מלבד זה שהיא פשוט מעצבנת אותי היא גם לא שרה יפה, סתם הורסת שירים והופכת אותם ל-להל להלה להלהל
. אני לא מתכוון שזה יהפוך לדיון, אבל פשוט שמעתי עוד מלא שחושבים ככה ומוזר שהיא הגיעה לגמר (מישהו אמר זיופי הצבעות? XD).

Yarinv

New member
זאת אובססיה חולנית

הפגנה, שביתה, עצומות, תלונה במשטרה, זה מתדרדר מרגע לרגע. אבל זאת הערצה חולפת, עוד שנה אף אחד כבר לא יזכור אותו וכולם ילכו להעריץ עוד איזה "זמר" חתיך מכוכב נולד.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחחח בדיוק רציתי להגיד על זה

זה כזה רדוד וזה רק מראה את מה שטענו פה: שכל הפאקצות מצביעות לדניאל בגלל שהוא חתיך. אבל אני עדיין בשוק מזה שמעריץ הגיש את התלונה
.

חחח קורע../images/Emo6.gif

משטרה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט אין להם מה לעשות אז הם יתעסקו בדניאל בן חיים ...חחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף שהוא הודח

יאוו איזה נעל...זה התירוץ העלוב שלכם?

שאלפי הודעות שנשלחו חזרו? חמודה קרה לי הרבה פעמים שהצבעתי לשלומי ולמארינה והם חזרו אליי ורשמו "שליחת ההודעה נכשלה" אז תמצאו תירוץ יותר טוב. חוץ מזה מה כל כך כואב לכם שדניאל בן חיים עף? הוא עוד סתם זמר חתונות ואני בשוק שבכלל קיבלו אותו לניבחרת ...ושום הפגנה מטופשת לא תעזור !!! אז תעשו לי טובה...תמצאו חיים...עלק הולכים לי להפגין באולפני הרצליה נגד קשת !!! פחחח.... הוא פשוט ג-ר-ו-ע..!!! ומה לעשות פאקצות קטנות שלי תאכלו את הלב בשקט. ואגב דברי בשם עצמך כי אני ועוד מלא אנשים ממש לא אוכלים אותה...ההפך =]

למעלה