חדשה

netapet2

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

היי, אני לא רואה כל כך הנפילים [כי זה בשעות שקשה לי לזכור... אבל אני רואה, הפסדתי כולה את הכמה פרקים הראשונים וכמה באמצע] וסה"כ, אישית אני לא אוהבת את התוכנית עצמה [כאילו רבאק, יס לא מצאו משהו יותר טוב D=?] לא באה לפגוע, אני רואה, ואני לא יכולה להפסיד פרקים כי סה"כ זה קיטשי ונחמד, וכל עוד צורי בסדרה אז סבבה, באמת זה מעצבן, יש תמונה אחת שלו בגוגל, ואני מנסה להסביר לאנשים עד כמה הוא חתיך, והם אומרים שהוא מכוער, והם די צודקים התמונה דפוקה.... למישהו יש תמונות שלו? באמת שהבנאדם חתיך... אה כה, אני נטע, בת 14 D= ופליז אם למישהו יש תמונות D= וקצת מידע עליו [כאילו, לא שקוראים לו אלון לוי {נכון כה?}] טנקיו וורי וורי מאץ'. נטע

sn22

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo13.gif

הסדרה כבר לקראת הסוף אבל... מקווים שתאהבי את הסדרב בהמשך השתלבות נעימה

Yarinv

New member
ברוכה הבאה!

אני ירין, בן 15 מהמרכז. ביום חמישי הבא (לא זה שמחר, אלא זה שבשבוע הבא) אני פותח בפורום שירשור רק על אלון לוי עם הרבה תמונות ומידע, אז את מוזמנת לקפוץ לפורום באותו היום.

noam270

New member
ברוכה הבאה ו...

את די סותרת את עצמך בדעתך על הסדרה אבל לכל אחד דעות שונות...
דרך אגב, אני נועם 13 מהמרכז

ברוכה הבאה

אנחנו קצת משוגעים פה אבל ממש קצת לא לידוג,אבל עושים פה צחוקים ,ובדיחות היה כיף.

שירה 94

New member
../images/Emo207.gif מחר

מחר בשעה 3 וחצי מול אולפני הרצליה תערך הפגנה נגד קשת כדי שיחזירו את דניאל בן חיים לתוכנית כוכב נולד חמש.. מאות ואלפי הצבעות שיועדו לדנאיל ונשלחו דרך הsms במוצאי שבת האחרונה חזרו ונענו ב"שליחת ההודעה נכשלה".. קשת רימו..ואנחנו אוכלים אותה... בואו נחזיר לדניאל את החיוך נשמח אם לראות אתכם..

noam270

New member
באמת נראה לכם שזה יעזור?

אנשים תצאו מהסרט שבו אתם חיים! זה ריאלטי! מכירים? כל תוכנית מישהו הולך ואין לכם מה לעשות נגד זה! אנשים נסחפתם! הפגנה? את מי אתם חושבים שזה מעניין? יחזירו אותו בגלל זה? לא! וחוץ מזה חבל לכם על המאמץ ועל הזמן, סתם תישרפו בשמש... אני לא מתכוונת להביע את דעתי על דניאל בן חיים (שהיא איך לומר במילים עדינות? שלילית ביותר!) אבל באמת הגזמתם! תלמדו לחיות עם זה שזה כולה ריאלטי, וזה שהוא הודח לא אומר שהוא לא יוכל להצליח לבד, בכוכב נולד 6 כבר תשכחו ממנו!

שירה 94

New member
א. תרגעו..

וב. אני מסכימה שסקעת לוקח.. זה לא על הקטע שהוא ירד, אלה על הקטע של הכתבה שיש כאן..קשת רימו..זה לא בסדר ואנחנו עושים הפגנה..מה הבעיות שלכם? אז זה לא יעזור, למי אכפת?? זה ישודר בטלויזיה, ויהורר עדים וזה מה שחשוב... תרגעו ואל תרצחו אותי..אני סה"כ מפרסמת את זה כדי שאנשים שהדעה שלהם יותר חיובית מהדעה שלכם ידעו..זה הכל

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifטוב שהוא יצא.

כל מה שהוא ישיר יהיה מזרחי , וזה לא עובד ככה , מצטערת. והריי זה כזה ברור שכולם אוהבים אותו כי הוא חתיך (למרות שלדעתי הוא לא ). תתבגרו , זה לא יעזור XD. ההפגנות של הסטודנטים בקושי עוזרות , אז למה שכזה דבר טיפשי יעזור?

שירה 94

New member
ושוב, אף אחד לא מצפה מזה לעזור

זה רק לעלות קצת את התודעה למה שקורה במאחורי הקלעים.. שדואגים ששום דתי לא יגיע לגמר וכו'..

Yarinv

New member
ומה יהודה סעדו? עציץ?

תעשו טובה ואל תהפכו את כוכב נולד למשליטת דיקטטורה במדינת ישראל ובטח שלא לגזענית. תפנימו את זה שדניאל היקר שלכן לא כזה אהוד הקהל. אם הוא באמת זמר טוב כמו שאתן אומרות אז אין לכן מה לדאוג, הוא יסתדר גם בלי כוכב נולד, אתן יודעות טוב מאוד שכוכב נולד זה הדבר היחידי שיוכל להביא את הזמר הממוצע הזה לתודעה הישראלית.

Yarinv

New member
ואם יעיפו את מארינה ואליסה

זה אומר שהם לא רוצים שרוסיות יגיעו לגמר? יה רייט...

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאליסה../images/Emo47.gif

וחוצמזה ארקדי דוכין רוסי XD .

Yarinv

New member
מה הקשר לארקדי דוכין? ../images/Emo6.gif

מה עובר על העמוד של הסמיילים? ה"פרצופים ומחוות" נמצא גם בהתחלה וגם בסוף וקטגוריית קיץ ירדה גם למטה...

למעלה