חדשה D:

ענבר XD

New member
חדשה D:

אממ...היי..
ענבר, 13, מרכז. הכנתי דוליז לפני כמה זמן, אפשר בבקשה ביקורת בונה? (בייס מפינקלנד)

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

דוליז חדשות משרשרים לשדח"ם שמסומן ב
בקשות עזרה, שאלות, או בקשות לשעו"ה שמסומנת ב
הנה רשימת הפינות המלאה [כמעט] (לא לפי אנשים שמנהלים אותן. ולא לפי כל הפינות כי נוספו חדשות הודות לחברות הפורום המשקיעות שיש פה.) http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=338 חוקים יש פה- http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=338&a=21729&c=2473&sc=0&ssc=0 ולגבי פתיחת שרשורים את יכולה להיכנס לפה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=338&msgid=73873424 מאוד כיף לראות חדשות מוכשרות =] אני לא בטוחה שהשמירה טובה. אני רואה מטושטש. תשמרי בbmp או png כדי שזה יהיה ברור. אני צוף אגב, (או צוקע.) בת 12 מעמק יזרעאל (כאילו שמישו חוץ מאורית יודע איפה זה רמת ישי!) תהני

האמת שאנחנו מציירות את כל הדולי לבד

:-\ את לקחת שתי בובות מפינק לנד שינית את הצבעים וחיברת אותם.

ענבר XD

New member
אני רק נעזרתי

כלומר, אומנם זה נראה אותו דבר, אך את הנעליים עשיתי לבד והכל עשיתי לבד רק שהסתכלתי בדוליז השניות. זה לא שחתכתי והדבקתי!!!! וחוץ מזה, שיש כמה שינויים אם תסתכלי טוב..><"

Blue Pencil

New member
"כמה שינויים"

את בכל זאת העתקת חלק מהדולי. את "הסתכלת בדוליז השניות" - את ראית איזה גוון היה בכל מקום, איפה מתחיל ואיפה נגמר קו המתאר וציירת את אותו הדבר, רק עם פלטה אחרת. זו בכל זת נחשבת העתקה, מכיוון שהשתמשת בדברים שמישהי אחרת יצרה. מקווה שהבנת, ושבפעם הבאה נראה דולי שהיא כולה שלך.:]

האמת שאנחנו מציירות את כל הדולי לבד

:-\ את לקחת שתי בובות מפינק לנד שינית את הצבעים וחיברת אותם.

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo16.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה^^ השתלבות מהירה והתמכרות הרבההההההה יותר מהירה^^ צוף שחלה לך ת'חוקים והכל אז לא נותר לי מה להגיד חוץ מזה שאת מוכשרת
מאי בת 11 ב1.9 אהיה בת 12 ^^

MorSims

New member
זה מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

והיא לקחה השראה מדוליז אחרות כמו שאני עושה (לפעמים ^^;) ולא העתיקה והדביקה... ברוכה הבאה

MorSims

New member
...../images/Emo204.gif

פשוט אני לא חושבת שזה מועתק... אני לא יודעת מה לומר...

ענבר XD

New member
כנסי שנייה

אם תשימי לב, אז תחתכי את הבגדים, והשיער ושימי על הבייס, תראי שיצא לך דבר שונה- כל מיני פיקסלים מבצבצים החוצה וכו'. חוץ מזה, איך את המסבירה את החצאית הלבנה שמתחת לשמלה?! את יודעת מה? בסדר, אולי עשיתי העתק הדבק, אבל אני יודעת שלא עשיתי ולדעתי זה מה שחשוב morsims- תודה :)

נׁעה

New member
יקירה, תקשיבי

את לקחת חלק גדול מאוד מדוליז קיימות. אז בסדר, שינית את זה קצת, הוספת עוד שניים-שלושה פריטים, אבל בסך הכל, העתקת (וזה לא משנה אם זה העתק-הדבק או פיקסל פיקסל, זו עדיין העתקה) חלק גדול מאוד מדוליז של מישהי אחרת. אז נכון. זה לא נקרא העתקה. זה נקרא פרקנדול (Frankendoll), ואם תקראי את החוקים של פינקלנד תגלי שזה אסור (כמו גם בכל אתר אחר). אני מאמינה לך שעבדת והשקעת בדולי הזאת, ואני מצטערת, אבל מה שעשית הוא עדיין הפרת זכויות יוצרים, והוא עדיין אסור.

ינקיפנק

New member
תקשיבי,

זה ממש נחמד שאת מנסה להרשים והכל, אבל מה שעשית נקרא הפרת זכויות יוצרים. פינקלנד עבדה על הדולי הרבה זמן, ואת פשוט חיברת שני עבודות שלה ואמרת שהן שלך.. לא יפה. אז אולי תוכלי לעלות דולי אמיתית שלך, ונוכל לעזור לך במה שלא טוב לדעתך:) פינקלנד--->

../images/Emo47.gif למען האמת זה כן מועתק ../images/Emo3.gif

אכן הלכתי לצירר ושמתי אחד על אחד וזה בדיוק אותו הדבר -_-" אנחנו רוצות שתביני שאנחנו מציירות דולי לבד אפשר לקחת השראה אבל לא בדיוק אותו הדבר. כל אחת פה התקדמה כל ידיד זה שהיא לקחה את עצמה בידיים וציירה פיקסל פיקסל. הכל ברוח טובה

למעלה