חדשה D:

chicho6

New member
חדשה D:

שלומות D: אני חדשה פה, שמעתי מחברה שלי שמישהו עושה קאסט של קארד קאפטור סאקורה, אז החלטתי להצטרף! ^^

NNoam chan

New member
אופיר ~

האמ מענין מי הבן אדם שאמר לך על זה *תוהה בציניות יתר* ~פדיחות עם לא אניXD~

chicho6

New member
לול XD

נועם צ'ע D: אכן את סיפרת לי שמועות אלו XD הקיצר, אני בפורום קוספלי אז מן הסתם כדאי שאגיד לכם את כוונותיי להארוקון, בהארוקון אני עושה קוספלי לתלבושת המייד של סאקורה מקארד קאפטור סאקורה. או פשוט כפי שאחרים מכירים אותה, כתלבושת בה סאקורה הייתה לבושה כאשר היא לכדה את הקלף קטן. תאמינו או לא, הכנתי לעצמי קלף D: והוא בגודל הענקי המקורי שלו (זה היה כל כך קשה ><) איניוואי, אם מישהו לא יודע על מה שאני מדברת אני יכולה להביא תמונה D: רק תבקשו XD *אני מודעת לעובדה שאני חפרנית משוגעת*

chicho6

New member
הנה D:

קשה שלא לזכור את הפרק הזה, סאקורה התרוצצה בכל הבית במצב מוקטן XD איניוואי, החלקים הכי קשים בתפירה של הקוספלי הזה הם הנפח של החצאית (מזל שיש לי את הדודה התופרת XD) והמטה. בעיקרון, חברה שלי הולכת להביא לי את המטה כי היא הכינה אותו לשימוש אישי שלה לפני שני קנסים (לתוהים, גאקקון) ובנפח דודה שלי תעזור לי. בעיקרון אחרי שקיבלתי את הפאה (חתיכת פאה חייבת לציין, אם אני לא טועה נועם צ'אן ראתה אותה) התוכניות לקוספלי שלי השתנו לשלוש שנים הקרובות. בהארוקון- מה שאתם צופים בו כרגע XD בכנס קיץ 2009- ככל הנראה עוד אחת מהתלבושות היותר צנועות של סאקורה. (יש כמה שזה בושה ללבוש עם רגלים כמו שלי XD) ועוד הרבה הרבה... אבל אני כבר יכולה לספר לכם שבכנס קיץ/פורים/חנוכה של עוד שנתיים אני הולכת לעשות קוספלי לתחפושת של סאקורה שזכתה לכינוי קולורס אוף סאקורה, היא לא ממש מוכרת, היא מטסובסה והיא ככל הנראה מהמנגה. מה שהופך לקשה כי יש לה רק תמונה אחת XD איניוואי, זה הקוספלי האולטימטיבי של סאקורה (; *עדיין חפרנית XD*

NNoam chan

New member
שוב-אדם מוכשר שכמותך =]

הילדדה שעשתה את הקוספלי של סאקורה בגאקקון זה חברה שלך? ואאו מגניבXDD אני משום מה סתם לפורים בבית ספר עושה את התלבשות של סאקורה בשיר פתיחה. אממ לא ראיתי את הפאה אבל אני ישמח לראותD: ממש בהצלחה עם זה~ בטח ישבת שנים על גבי שנים כדי לתפור קלף בגודל בן אדם ;_;.

chicho6

New member
מה זאת אומרת?

את בטוחה שלא ראית? O: אמ... נפגשנו באנימה-פאן לא? מה שלבשתי על הראש, ביחד עם הכובע הורוד, זה לא היה השיער שלי XD זאת הייתה הפאה XD איניוואי, הקלף לא באמת בגודל של בן אדם XD הוא פשוט קלף גדול כזה... כמו קלף קלאו XD איזה קטע O: אני לא מוצאת באיביי את הפאה, כנראה שנגמרו להם, או שהם הפסקו למכור אותן דרך איביי... XD מוזר XD אבל כשאני אמצא אני אראה.

NNoam chan

New member
0_0

את רצינית? הייתי בטוחה שזה השיער שלך 0ם ~סימן שזה עובד טובXD~ עם כבר פאות..הפאהוהקרינולינה שלי הגיעו היוםםD: והפאה פשוט מדהימהה~! והקרינולינה ..טוב הבן אדם בדאר היה מחליף והוא אמר שהוא לא יודע איפה החבילה-הוא עוד מחפש במכתבים קטנים חבילה שצריכה להיות ענקית =_= שיהיה..מחר אני ילך שוב וחסר להם שלא מוצאים את יקיקרתי בלמעלה מ-45 דולרXDD

chicho6

New member
תרבצי לו O:

אני כבר מחכה בקוצר רוח לראות אותה עלייך! את באמת התבלבלת? O: אומגאד, איזה מגניב XD את לא הראשונה שאומרת לי את זה XD באנימה פאן אנשים ממש התפלאו כשהורדתי אותה בשירותים על מנת לסדר אותה XD תחבשי את הפאה שלך ותלכי ברחוב, נראה מי יתבלבל XD

NNoam chan

New member
עשיתי את זה,ואבא שלי ..

לאבא שלי לקח זמן לזהות שזה לא השיער שלי@#@! תודה אבא XD ~ בהתחלה ממש התעצבנתי על ה"מוכר" הזה.אבל זו לא אשמתו מחר מחר אני יראה להם מזה~זאת אומרת אני יבקש מאמא שתרא להם מזה..אבל אני רוצה לקבל את הקרינולינה ברוגע ו-נועם (יאיD:)

למעלה