חדשה^_^

zoe5

New member
חדשה^_^

הי לכולם. נעים מאוד,זוהר/זואי -16איך שתרצו חחח..... אממממ בכל מקרה אני אוהבת את הזקן הזה! הוא זמר תותח!!!!! אז....בואו לא נתן לי הרגשה של יותר מידי חדשה ותספרו לי קצת על עצמכם? שם,גיל ו.....לא יודעת סתם משהו מגניב על עצמכם. יום מצויין!

חחח, היי זוהר או זואי...

או איך שתרצי
אני יואב, בן 17, מנהל הפורום. והאמת שהייתי רוצה לשמוע יותר גם עליך. איך הכרת את ברי? מהם השירים שלו שאת הכי אוהבת? וכו' וכו' וכו'

zoe5

New member
והרי התגובות

אז איך שמעתי על ברי,בוא נגיד שהיו שירים השתעמעמו באוזניי בכיתה א'(נראה לי) כשיצא השיר של שבתות וחגים. עכשיו,אני לא מתמצאת ענקית בברי סחרוב,ולכן באתי לפורום-גם כדי ללמוד עליו יותר וגם כדי להכיר אנשים חדשים. בכל מקרה מהשירים שאני הכי אוהבת הם:חלליותףשבתות וחגים, ועוד חוזר הניגון..... אהה ויומולדת^_^המחודש...שיר טוב...... אגב-נעים להכיר אתכם,יואב,טניה ואביה:)

T S F1

New member
ברוכה הבאה :)

אני טניה. קצת יותר למטה יש שרשור תמונות/היכרות/וואט אבר. את מוזמנת להגיב בו :)

היי זואי ../images/Emo13.gif

(זואי זה גם השם שנתתי לגיטרה שלי
) אני אביה, אני בת 16 מאיזה מושב נידח ליד חיפה
משו מגניב? אני לא מגניבה

Bari west

New member
היי זוהר,ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מתה על השם שלך
אממ על עצמי? אני ענבר\ברי בת 13 וחצי משו מגניב על עצמי? יותר נכון מוזר:אני גרופית של תום ורע מוכיח

Bari west

New member
כן../images/Emo9.gif

אני מאוד מאוד אוהבת אותם,כל הזמן כמעט מדברת עליהם,הקיצר אובססיבית.כנ"ל לגבי מאור כהן

ולדמן

New member
למה את קוראת לעצמך ברי?

זה נשמע כ"כ מוזר,לעזאזל. "שלום,אני ענבר ואני אוהבת את ברי סחרוף אז מעכשיו תקראו לי ברי":p [לא שהתכוונתי לצחוק עלייך,כמובן].

הצלחתי להבין

זה ברי עם פתח\קמץ. BARI לא BERI. יענו ההברה האחרונה של השם שלה פלוס י של חיבה.

ולדמן

New member
אהה.

ואני חשבתי שאת משתמשת בזה בגלל ברי:p וול,את יכולה להשתמש גם ב-BERI:).

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהמ,

עכשיו אני כבר לא ה-חדשה
. אני ימיט, 16 גמכן. היי
ברוכה הבאה

למעלה