ואסור ;O;
T TAlyChan New member 15/12/05 #1 חדשה!!!!!!!!!!!!!!1 הלו!!!! אנוכי טלי צ'אן בת 14 ממודיעין יום שישי התחלתי לראות בליץ' ואני בפרק 30 עכשיו חולת איצ'יגו ובפורים מתחפשת לאיסהנה
חדשה!!!!!!!!!!!!!!1 הלו!!!! אנוכי טלי צ'אן בת 14 ממודיעין יום שישי התחלתי לראות בליץ' ואני בפרק 30 עכשיו חולת איצ'יגו ובפורים מתחפשת לאיסהנה
מ מלפפון ים New member 16/12/05 #26 ../images/Emo45.gif. הזכות הזו שמורה לי ]: |מכינה מלאי כדורי נייר|
R RaVeN IYI New member 15/12/05 #4 ברוכה הבאה ניא~ :}~ מודיעין? את להכיר מישל צ'אן שלנו? P: אנוכי להיות רייבן רייבן להיות 16 פלוס לגור בראשון X3 להיות חולה נפש :}~ וכנראה גם להיות הסויפונג השני בקוספליי XX;; כמה נורא >.> X3 רייבן לאהוב יונע ניא~
ברוכה הבאה ניא~ :}~ מודיעין? את להכיר מישל צ'אן שלנו? P: אנוכי להיות רייבן רייבן להיות 16 פלוס לגור בראשון X3 להיות חולה נפש :}~ וכנראה גם להיות הסויפונג השני בקוספליי XX;; כמה נורא >.> X3 רייבן לאהוב יונע ניא~
H Hinamori New member 15/12/05 #19 יול ! http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=1560709
P Pukapukit New member 15/12/05 #6 טלי צ'אן~! D: |מוחצתמוחצת| הו קרציה חמודה שלי מה לעזאזל את עושה כאן? D:
P Pukapukit New member 15/12/05 #22 כע! ../images/Emo46.gif בעצם אין אבל את מעצבנת אותי ^.^~ אולי עכשיו תמצאי מישו אחר לשאול אותו שאלות מעצבנות מיאו >>" יש מיתנדבים? @.@ בבקשה? @.@
כע! ../images/Emo46.gif בעצם אין אבל את מעצבנת אותי ^.^~ אולי עכשיו תמצאי מישו אחר לשאול אותו שאלות מעצבנות מיאו >>" יש מיתנדבים? @.@ בבקשה? @.@
K keep smiling New member 15/12/05 #7 ברוכהבאה..[: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אני קיפי. נעים.
K keep smiling New member 15/12/05 #11 XD ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אני ממש אוהבת אותך ואת התשובות השנונות שלך. XD ~מועכת~
XD ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אני ממש אוהבת אותך ואת התשובות השנונות שלך. XD ~מועכת~