מ. שאלה. למה את כותבת "~נמעכת~"? כי אם היא מועכת אותך, ברור שאת נמעכת וזה לא אומר לה כלום.^^
J Jifannit New member 18/12/05 #32 מ. שאלה. למה את כותבת "~נמעכת~"? כי אם היא מועכת אותך, ברור שאת נמעכת וזה לא אומר לה כלום.^^
N Neon taichou New member 15/12/05 #12 ברוכהבאה אני יוני, בת 12, יורוסוי זה טוב. ולא אכפת לי שאין לך מושג מה זה. D: {חעח אני ורייבן שמות פאנארט מאותו אתר, כמה סגיד 3>}
ברוכהבאה אני יוני, בת 12, יורוסוי זה טוב. ולא אכפת לי שאין לך מושג מה זה. D: {חעח אני ורייבן שמות פאנארט מאותו אתר, כמה סגיד 3>}
M mike 666 New member 15/12/05 #17 ברוכה הבאה ! מקווה שיהיה לך נחמד פה , למרות ש ...עזבי אני לא אומר את המילה . אז בכל מקרה , ברוכה הבאה לילדה החדשה !! חה חה לה לה !
ברוכה הבאה ! מקווה שיהיה לך נחמד פה , למרות ש ...עזבי אני לא אומר את המילה . אז בכל מקרה , ברוכה הבאה לילדה החדשה !! חה חה לה לה !
M MichelleLev New member 16/12/05 #25 יש לך מסנג'ר? אני רוצה לראות אם 'ני מכירה אותך.עירוני ב' נכון? אני לא חושבת שיש מישהי בשכבה שלנו _ט') שקוראים לה טל והשפ משפחה שלך כי 'ני אל זוכרת אותו אלא אם כן את חתניקית. אני עירוני א' ^_^
יש לך מסנג'ר? אני רוצה לראות אם 'ני מכירה אותך.עירוני ב' נכון? אני לא חושבת שיש מישהי בשכבה שלנו _ט') שקוראים לה טל והשפ משפחה שלך כי 'ני אל זוכרת אותו אלא אם כן את חתניקית. אני עירוני א' ^_^
M mike 666 New member 18/12/05 #34 מתחשק לי לשים תמונה חמודה אז .. שתי הבנות הכי סקסיות בבליץ' יורואיצ'י וסוי פונג ..
M mike 666 New member 18/12/05 #35 אוליי הם סקסיות ..אבל לא לעצבן אותן למשל את יורואיצ'י כי אם כן ..זה מה שתקבל