חדשה-שלום!

מיטלי 201

New member
חדשה-שלום!

הי כולם אני מיטל מאזור השרון בת 19 הגעתי על ידי חברה יקרה בחורה מיוחדת ואהובה-קספר... מקווה שתקבלו אותי :) לילה טוב.

מיטלי 201

New member
תודה תודה

שמעתי עלייך הרבה דברים דנה אבל רק טובים לא לדאוג... חג שמח

קספר07

New member
מיטלי ברוכה הבאה!

סופסוף! חיכתי ציפתי וסוף סוף באת אלינו.. אני מניחה שהלכת למיטה או משהו מה שלומך? תוש\דה על הביקור שבוע שעבר היה נחמד מה שלום הבנות?? באמת מתוקות כאלה אני בטוחה שיקבלו אותך בזרועות פתוחות כמו שסיפרתי יש כאן אחלה חבר'ה תודה על המחמאות... לילה טוף מאמי, קספר.

מיטלי 201

New member
יו מותק שלי

האמת לקח לי הרבה זמן ללכת לישון... אבל היו בעיות במחשב תאמיני לי היה לי כיף יותר בביקור הבנות בסדר פחות או יותר יש קצת בעיות ואלי זה מקום לשאול מה לעשות אם זה... אכתוב עוד מעט לילה טוב

Miss Menta

New member
ברוכה הבאה :) ../images/Emo109.gif

אני שרית בת 13.4 מנתניה, תהני :) את אמא?
אבל את רק בת 19. :O

מיטלי 201

New member
הי שרית

כן כן קורה... גם אני הייתי בהתחלה בהלם מעצמי אפילו אבל זה עבר לילה טוב ורק טוב... מיטל.

hilonet14

New member
ברוכה הבאה :))../images/Emo24.gif

אני הילה בת 14.5 כיף לך גמאני רוצה ילדים 3> אני בטוה שתהני פה, השתלבות מהירה ומהנה!!

מיטלי 201

New member
הי הילה

גם עלייך שמעתי רבות קספר מדברת עלייך בהמון אהבה למרות שלדעתי אתן לא ממש מכירות אחת את השניה... בכל אופן, ילדים יהיו בעזרת ה' והלוואי שיהיו בזמן המתאים!!! ורק בזמן המתאים בנתיים עשו לי פה קבלת פנים נהדרת ולכן נראה לי שההשתלבות תהיה לי קלה ומהירה - אמן! :) מיטל.

fireyes

New member
ברוכית!

השתלבות נעימה...
אני איזבל(לפחות ככה אני רוצה שיקראו לי...)

מיטלי 201

New member
ערב טוב לוטן

וואואוו שם יפה שי לבת גם לך זה שם יפה ומיוחד :) לילה טוף, מיטל.

מיטלי 201

New member
הי

אוף המחשב הזה כל כך איטי ודפוק (הוא של סבתא שלי) (פה איזה 3000 שנה).... אז כמו שאמרתי יש לך שם יפה :) אהבתי לילה טוב ותודה על היחס

למעלה