חדשה-שלום!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכה לך, אני אריאל

את בת 19 וישלך שתי ילדות? בהצלחה בהמשך :)

מיטלי 201

New member
הי אריאל

שם יפה גם לך כן אני בת 19 _וחצי) ויש לי 2 ילדות מקסימות ואני אומרתץ את זה בלב שלם בואי את מוזמנת לראות כמה הם מדהימות! לילה טוב ותודה אני באמת צריכה את ההצלחה הזו.. מיטל.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

אני לוטן
וואי,את בת 19 ויש לך 2 ילדות?

מיטלי 201

New member
אנסה לענות לך

שאלתך מתחלקת לדעתי ל2 שאלות לפחות 1. איך זה שנהייתי אמא? ו2. איך זה להיות אמא? שאלתך הראשונה קצת בעייתית, אבל את בעצמך כתבת ציטוט של אביב גפן: "מחפשים ריגושים למצב הנפשי..." זו אולי הייתה טעות אבל הן בהחלט לא טעות אלא הדבר הכי נפלא ויקר שלי והן ממלאות אותי בהמון אהבה וחום. על אופן ההכנה אוותר אבל תסמכי עליי שלא תפסידי הרבה אם לא תשמעי על זה... שאלתך השניה קלה יותר החוויה של להיות אמא היא קשה בייחוד בגיל ועם אמצעים פחותים יחסית כמו שלי אך יחד עם זאת זה כיף אמיתי וכשאת רואה אותן את רוצה לתת להן ביס או ביסון ולא לשים מלח כי הם מתוקות כ"כ... והם אומרות :ביתבון" יעני בתאבון-ממש חבל"ז ! יו את מתה מהם יאלללה לילה טוב שיהיה רק בשורות טובות!

מיטלי 201

New member
חח

שישנים חמודים אתן לך אותם לשבוע-טוב הגזמתי אז לשלושה ימים ונראה אם תמשיכי להגיד אוי ילדים... רק לא מזמן שברו לי אצל ההורים שלי בלטה ברצפה ועזבי את זה שהם קופצות על הספות וכל מיני אני לא יודעת אם את מכירה את קספר-חברה טובה שלי כבר הרבה זמן מתה עליהן והם חולות עליה אבל היא נזהרת מהם כי הם מסוכנות לפעמים אני אומרת לך הם פתאום נהיו אישיות כל אחת אישיות בפני עצמה ואומרות לא בא לי וכאלה מי שמע על דבר כזה פעם? הדור של היום זה לא הדור של הלילה.. סתם פעם זה באמת לא היה יכול להיות היום שיהיו בריאים כל ילד נפוליאון קטן... אז את מוזמנת קצת לראות מה זה ילדים.. חח חמודים שישנים! :) תראי אותם-תתאהבי תהיי איתם-תתפגרי חח מזל שהם לא יודעות לקורא מה אני כותבת פה אחרת הלך עליי... יוטם טוב מאמי

אבל אני חייבת לשאול אותך,

זה לא קצת קשה להיות אמא לילדות כשאת בעצמך עוד קצת ילדה? ברור שאת כבר ממש בוגרת ובת 19 אבל בכל זאת. נגיד היית בהריון לפי מה שראיתי שיש לך בת, בת 4 אז זה אומר שבגיל 15 היית בהריון, ואני שואלת איך?... לא היה לך קשה בבית ספר? ולגדל אותם כשיש בגרויות? וגם מילא אחת אולי זה היה טעות שנכנסת להריון, אבל עוד אחת אחר כך? נראה לי מוזר ועוד אם חד הורית. לא יודעת נראה לי מאד קשה.

מיטלי 201

New member
אין בעיה עונה

קשה מאוד כן, אבל יש לי עזרה הייתי בהריון ראשון בגיל 14 ולא 15 היה קשה והעיפו אותי מהבית ספר ונעתי בין מקומות וי"ב לא סיימתי... תודה על הדאגה זה בסדר עם ההורות פתאום מגיעים עזרה והארה ממקום לא ברור וכמובן שאלוהים איתי... תודה שאלי מתי שבא לך אני פה..

מיטלי 201

New member
האמת היא

שבהתחלה הכל היה כל כך מוסתר והיה "אסור לספר דבר" אבל הבנתי שזה לא ייתן לי כלום חוץ מלהקשות עלי וכהשתחלתי לדבר הרגשתי שזה עוזר ומאז בערך לא הפסקתי... :) מצטערת אם אני מכבידה תודה על כל העזרה בין שאת יודעת ובין אם לא מיטל.

מיטלי 201

New member
תודה דושה!

שיהיה לך חג שמיייח ואחלה תהני המוןמוןמוןמוןמוןמון שיהיה לך שמח וטב שלווה בריאות שמחה והכי חשוב א ה ב ה ! ! ! ! ! ממני :)

למעלה