חדשה + שאלון שכתבתי

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. שם: מאיה. 2. גיל: 15. 4. תאריך לידה: 28.10. 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שתי בובות של דובוני אכפתלי, תחתונים וורודים וצבע וורוד לשיער. 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? חגגו לי בבית ובת"א. 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות. 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא הולכת. 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? או 8, או 8:50. 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ממש לא. 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? תנ"ך. המורה נוראית כלכך. 12. מה היה המבחן האחרון? לשון. 13. כמה קיבלת בו? עוד לא סיימתי וגם לא החזירו לי. 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח. 15. ומחוץ לשכבה? בטח. 16. ומבית ספר אחר? בטח. 17. ומהעיר אחרת? בטח. 18. ומארץ אחרת? בטח. 19. ומכוכב אחר? דניאלתה. הילדה מאורנוס. 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם עצמי. 21. היית פעם אצל פסיכולוג? הרבה. 22. ואצל פסיכיאטר? לא. 23. חשבת פעם על התאבדות? לא. 24. אם כן - סיפרת למישהו? לא. 25. מתי פעם אחרונה שבכית? לאזוכרת. 26. מדוע? - 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא, לא הזדמן לי. 28. האם אתה מעשן? הייתי יכולה להגיד לא אבל זה לא לגמרי נכון. 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? הו, חמודים שלי, זה לא עסק זה, אסור לי יותר מאז הפעם האחרונה. 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני מורידה רק בוטלגים. 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? בטח שאני קונה, טפשים. 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא, לא הגעתי לשם. 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא. 34. יש לך חברה? כן. 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? חצי שנה, מחר במקרה. 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. 37. ושיר נולד? לא. 38. מי המפורסם האחרון שראית? באיזו הופעה לפני כמה זמן, אחד ששיחק בפלורנטין ובעוד כמה סדרות כמו אהבה מעבר לפינה וכאלה. ראיתי אותו פעמיים ביום הזה, יום אחרי יום. 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לענות על עוד שאלון אומשהו. 40. כי נגמר השאלון מצטערת. אה יופי. 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? החברים הכיטובים, נו בטח. 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? החבר, ודניאלתה, כי השמנתה גרמה לי להתגעגע וזה לא בסדר. 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? יש לי שלש הודעות פתוחות ובאף אחת מהן אני לא כותבת כלום. 44. עם מי? חבר, טישה ושיחת ועידה. 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות ביי.

עונה נהנהנהנהנהננהה

1. שם:ספיר 2. גיל:12 4. תאריך לידה: 28.1.94 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אמממ...מראה ענקית!! 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?ממ...ניראלי בבאולינג 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?לצאת למסיבות.. 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שאני נירדמת.. 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?ב-8:10 בערך.. 10.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כןן..
11.איזה מקצוע אתה כי שונא?מטמטיקה
12.מה היה המבחן האחרון?תנ"ך היום 13.כמה קיבלת בו? זה היה היום.. 14.יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור... 15.ומחוץ לשכבה?ברור... 16.ומבית ספר אחר?ברור.. 17.ומהעיר אחרת?ככככןןן יש לי חברות מכול הארץ וגם מהעולם תתפלאו! 18.ומארץ אחרת? כם יש לי חברה ארצות הברית 19.ומכוכב אחר...חחח...לא מצחיק 20.אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא.. 21. היית פעם אצל פסיכולוג?לא... 22. ואצל פסיכיאטר?לא.. 23. חשבת פעם על התאבדות? בחיים לא! 24. אם כן - סיפרת למישהו? ---^ 25. מתי פעם אחרונה שבכית?ניראלי ליפנייי..חודש.. 26. מדוע?מאיפה אני זוכרת?!?!!? 27. האם לקחת סמים מתישהו?כן בטח...אני בת 12 כאילו.!!? 28. האם אתה מעשן?ברור..נו ב'מת.. 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?מפטל?! סתם לא הישתכרתי.. 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת.. 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי לא צריך לבזבז כסף! 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ילדה.. 34. יש לך חברה? לא..יש לי חבר... 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? שנתיים 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא זה מטומטם! 37. ושיר נולד?כן.. 38. מי המפורסם האחרון שראית? מאיה בוסקילה=שלמות!!! 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?אממ..ניראלי לישתות למה אני מתה מצמא 40. כי נגמר השאלון מצטערת...חבל 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? הייתי לוקחת רק דבר אחד...קרון שיש בו הכול! 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? יב"ז ומאיה בוסקילה ואמא שלי..וכמובן איך לא את האבא הכי מושלם בארץ! 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא 44. עם מי? 45. טוב עכשיו באמת מספיק...ביי 46. להתראות להיתראות.. היי נייס ביותר

מ א מ י2

New member
עונה+ברוכה הבאה =]..!!

אני לוטן,10 וחצי =/..תהני! 1. שם:לוטן 2. גיל:10 וחצי :|... 4. תאריך לידה:26.4.95 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אין כזאת =/... 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית מלון באילת,שנה שעברה 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?ללכת לקניונים,להיפגש עם חברות ועוד ועוד ועוד.... 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שאני רוצה.. 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?ב-8:00 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן
11. איזה מקצוע אתה כי שונא?מתמטיקהה!!!
12. מה היה המבחן האחרון?תנ"ך,במתמטיקה היה היום ואנ'לא יודעת עוד כמה קיבלתי 13. כמה קיבלת בו?104 בתנ"ך
14. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כעע 15. ומחוץ לשכבה?כעע 16. ומבית ספר אחר?כעעעע 17. ומעיר אחרת?כן-מתל אביב 18. ומארץ אחרת?כן..חברה שלי שעברה לארה"ב
19. ומכוכב אחר? חעע..לאא
20. אתה נוהג לדבר עם חפצים?לעע..
21. היית פעם אצל פסיכולוג?לא 22. ואצל פסיכיאטר?כנ"ל 23. חשבת פעם על התאבדות?כשההורים שלי עצבנו אותי 24. אם כן - סיפרת למישהו?לא..חוץ מעכשיו,פה 25. מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול [כדי לעבוד על המורה] 26. מדוע?לעבוד על המורה,לא אמרתי תירוץ! זה באמת! טאפפ-נאמר הכל:אתמול בגלל שדיברי המורה הזאתי המחנכת עשתה לי מבחן בהיסטורה [לימודי א"י..אותו דבר] קיצר-אמרתי משו אמיתי שבגללו לא יכולתי ללמוד ועשיתי כאילו אני בוכה חעחעעע..והיא האמינה ונתנה לי דף עם תשובות!! XDD.. 27. האם לקחת סמים מתישהו?לאא! 28. האם אתה מעשן?כנ"ל 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?הממ..אין פעם כזאת! 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? DONT CHE 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?למה לא?! 32. האם היית פעם בתחנת משטרה?לעע.. 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אופק המניאק השמנדוז!
34. יש לך חבר/ה?לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים?
36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?שנה שעברה 37. ושיר נולד?לא בעע!! 38. מי המפורסם האחרון שראית?לא ראיתי X___X 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?ללכת להתקלח 40. כי נגמר השאלון מצטערת...מכ'פת לי?! אסס מה? 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?את אחותי הקטנה שנולדה
42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?כנ"ל 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?כעע 44. עם מי?עם חברות שלי מוראל,מאי גבאי,נוי,ג'ולי,מעיין וספיר 45. טוב עכשיו באמת מספיק...טאפפ 46. להתראות צ'או! *אחלה בחלה של שאלון עשית

danielle099

New member
../images/Emo153.gif

1. שם:דניאל 2. גיל:---- 4. תאריך לידה:------ 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אמ.......אין ממש 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?בית 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?סרט או קניון ......חח 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בצפר-11 11 וחצי ושאין מתי שרק בא לי כמו 3 4 וכאלה 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כה 11. איזה מקצוע אתה כי שונא?גיאוגרפיה 12. מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה 13. כמה קיבלת בו?לא החזירו 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור 15. ומחוץ לשכבה?ברור......חח 16. ומבית ספר אחר?ברור.......חח 17. ומהעיר אחרת?ברור......חחחחחחחחחח 18. ומארץ אחרת?לא......אוף.......... 19. ומכוכב אחר...כה אתה .....חחח.....סתם סתם 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים?ברור כל שני וחמישי זה התחביב האהוב עלי ... 21. היית פעם אצל פסיכולוג?לא 22. ואצל פסיכיאטר?לא 23. חשבת פעם על התאבדות? לא 24. אם כן - סיפרת למישהו?---- 25. מתי פעם אחרונה שבכית?היום.....חח......בכינית שכמותי 26. מדוע?עדיף שלא .. 27. האם לקחת סמים מתישהו?לא 28. האם אתה מעשן?לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ואי לא זוכרת 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט????? 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים??? 32. האם היית פעם בתחנת משטרה?לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הרבה ...חחח 34. יש לך חברה?לא ...אני בת סתם סתם אין לי גם חבר 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים?------- 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?כה עם אחותי 37. ושיר נולד?לא 38. מי המפורסם האחרון שראית? כמה 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?לאכול נראה לי 40. כי נגמר השאלון מצטערת...אוף.......חח..... 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?אממממ.....לא יודעת שאלה שאני שונאת 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כנ"ל 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא 44. עם מי?------ 45. טוב עכשיו באמת מספיק... יאלה בי המשך יום נעים......חח....סתם!! 46. להתראות צאו.....

עונהנה

1. שם: עדן 2. גיל: 13 ו7 חודשים P: 4. תאריך לידה: 29.5 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אני לא ככ זוכרת משהו מיוחד, אבל בגיל 6 קנו לי איזה ברבי כוסית[:X] ונורא התלהבתי ממנה o_________O 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? באיזה טיול באיזה נחל... אני חושבת 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות, סרט או טיולים. 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? במקרה הטוב 10 וחצי 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה או משהו.. 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? ספורט |: 12. מה היה המבחן האחרון? תנך נדמלי 13. כמה קיבלת בו? 84 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן... 15. ומחוץ לשכבה? כן 16. ומבית ספר אחר? כן 17. ומהעיר אחרת? כן 18. ומארץ אחרת? אחת שאני לא בדיוק שומרת איתה קשר, ובני דודים 19. ומכוכב אחר... בארור 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? הממ למה לא? >< 21. היית פעם אצל פסיכולוג? עשו לי אבחון אבל בסוף לא רציתי. 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? כן, אבל רק בתור מחשבה. 24. אם כן - סיפרת למישהו? כן 25. מתי פעם אחרונה שבכית? יום חמישי בלילה 26. מדוע? סתם משהו טיפשי 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא 28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שני מ"ל ג'ין נחשב? -.-; 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? וואי זה היה מזמן 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מהסיבה של כולם, אני לא עד כדי כך מעריצה זמרים שאני אקנה דיסק שלהם. ושל אלה שאני יותר מעריכה ומכירה שירים אני כן קונה. 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? כן, אמא של חברה שלי הייתה שם P: 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יש הרבה >< 34. יש לך חברה? לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים?- 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, אבל אנשים כל הזמן תוקעים לי שירים ממנו בראש. 37. ושיר נולד? לא 38. מי המפורסם האחרון שראית? שלומי שבן נדמלי 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לאכול 40. כי נגמר השאלון מצטערת... באסה 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את אמא שלי, עד שהיא תמאס/שאני אתרגל. 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את אח שלי 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? בערך 44. עם מי? סתיו, עוזר לך?
45. טוב עכשיו באמת מספיק... אוקיי 46. להתראות בייביי

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

1. שם: לא אכפת 2. גיל: כנל 4. תאריך לידה: נו מה חריקה משטרתית 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? MP 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?לא חגגתי... סתם הלכתי עם המשפחה בצהריים וערב יצאתי 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? אנא עראף 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? די מאוחר 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:05 נראה לי... אני אף פעם לא בזמן אז לא יודעת
10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? מתמטיקה ומדעי הטכנולוגיה 12. מה היה המבחן האחרון? מדעי הטכנולוגיה 13. כמה קיבלת בו? סביר להניח שמחר אני אקהל אותו 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן 15. ומחוץ לשכבה? כן 16. ומבית ספר אחר? זה אותו דבר לא...? 17. ומהעיר אחרת? לא ממש 18. ומארץ אחרת? לא 19. ומכוכב אחר... כן 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן 21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? לא 24. אם כן - סיפרת למישהו? לא 25. מתי פעם אחרונה שבכית? ממממ נדמה לי שבשבת זה היה פעם אחרונה 26. מדוע? מה אכפת לך 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא 28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם.... 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר ? 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ענת 34. יש לך חברה? חברה לא.... 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? .. 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא 37. ושיר נולד? לא 38. מי המפורסם האחרון שראית? לא זוכרת 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לא זוכרת 40. כי נגמר השאלון מצטערת... זאת שאלה ? 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת... אולי את עדי, שיהיה צחוקים
42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא יודעת 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא 44. עם מי? ----- 45. טוב עכשיו באמת מספיק... טוב 46. להתראות למה את מחששיבה את זה כשאלה ?

עונה

- 1. שם:ספיר 2. גיל:15 4. תאריך לידה:28.12 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אין אחת כזאת אהבתי את כולן 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?לפני כמה שבועות עשו לי מסיבת הפתעה... בבית =] 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?חברים חברות 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 וחצי 12 למחרת שעת אפס דעעע 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?רבע לשמונה 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן איך לא ? 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? מתמטקיה אנגלית צרפתית תנך 12. מה היה המבחן האחרון?לשון 13. כמה קיבלת בו?80 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כה 15. ומחוץ לשכבה?כה 16. ומבית ספר אחר?זה אותו דבר ... 17. ומהעיר אחרת?כה 18. ומארץ אחרת?חברה אחת בודדה 19. ומכוכב אחר... נו כןןןן ברור 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא 21. היית פעם אצל פסיכולוג?לא 22. ואצל פסיכיאטר?לא 23. חשבת פעם על התאבדות?בנתיים לא 24. אם כן - סיפרת למישהו? 25. מתי פעם אחרונה שבכית? לא מזמן 26. מדוע? עצוב עצוב 27. האם לקחת סמים מתישהו? =ב=ח=י=י=ם==ל=א= 28. האם אתה מעשן?לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אני שיכורה תמיד בלי אלכוהול 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? המקום המושלם.. ממליצה ממליצה ממילצה 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה אותו דבר חח 32. האם היית פעם בתחנת משטרה?כן אבל לא בשבילי 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אני יחסוך 34. יש לך חברה? לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?כה 37. ושיר נולד?גם 38. מי המפורסם האחרון שראית?כל מי שהיה בשיר נולד ובפסטיגל חחח 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?להתקלח 40. כי נגמר השאלון מצטערת... 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את כל המשפחה החברות החדר שלי הבית שלי 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?. . . . 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?כה 44. עם מי?חברה =] 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות

מ ו ג ה

New member
ספ ספ יקרה...

האם תוכלי להסביר לי מה פשר התשוובת שלך לסעיף 33 ו-42

מ ו ג ה

New member
עוונה =]

1. שם: אלמוג 2. גיל: 15 וחצי 4. תאריך לידה: 26.8.90 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חופשה בפריז...מדוד שלי
6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בתל אביב עם כל כל כל החברות שלי 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? חיחיח ללכת עם חברה שלי לקניון עם בוכטה כסף בידיעה שאני הולכת לבזבז ה-כ-ל על בגדים ואז לשבת איתה בארומה ולעשות שיחת נפש..ויש עוד משו...ללכת לישון אצל חברה ולהצטלם בפוזות מוזרות ומחורפנות ולהתחרפן גם כן...או שלהיות עם אהובי מתחת לפוך עם שוקו חםם להדליק פנס מתחת לשמיכה ופשוט להתסכל אחד על השני =] טוב חפרתי
8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אממ בממוצע ככה ב12 או אחת 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:45
10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
->כמובן שזה אומר..חיובי 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? מתמטיקההההההה..וכימיה! בגלל המורה
12. מה היה המבחן האחרון? מתמטיקההה 13. כמה קיבלת בו? עזבו :( 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטחחח 555 15. ומחוץ לשכבה? כנ"ללל 16. ומבית ספר אחר? גםםםםם 17. ומהעיר אחרת? אממ...כןן! 18. ומארץ אחרת? אממ רק 1! 19. ומכוכב אחר...?
כן..אתה! 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? אממ תלוי....
21. היית פעם אצל פסיכולוג? לאאא 22. ואצל פסיכיאטר? לאא
23. חשבת פעם על התאבדות? לאאאאא חס וחלילה!!!!!!!! 24. אם כן - סיפרת למישהו? אממ
25. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בצהריים :/ 26. מדוע? אממ סתתםםם התאכזבתי ממשו 27. האם לקחת סמים מתישהו? ל=א 28. האם אתה מעשן? לאא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בסילבסטר 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? השיר של יעלי מהפסטיגל
הוא ממש יפהההה 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי כי כיייייי 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא ברוך השם 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אממממ אורטל 34. יש לך חברה? לא:| 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? :-| 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כןןןןןןןן
37. ושיר נולד? לא 38. מי המפורסם האחרון שראית? אממ כל האלו מהפסטיגל חחיח 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? שאלון אחר
40. כי נגמר השאלון מצטערת... 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את ___ כן..את ____ 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חברה שילי :( היא בגדנ"ע 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כןןן 44. עם מי? חברתי ספיר 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות

Come Alive

New member
להלההלהלהלהלהלה ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

1. שם: נעה 2. גיל: בעוד ארבעה ימים 16 4. תאריך לידה: 14.1.1990 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הDVD של שלושעשרה מהחברה הכי טובה. 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? אני אחגוג בעוד שלושה ימים בגת רימון :) 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? אממ לצאת לשתות עם חברים. 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 בערך 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? גאוגרפיה 12. מה היה המבחן האחרון? ביולוגיה 13. כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלנו חזרה 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובןןן 15. ומחוץ לשכבה? כמובןןןן 16. ומבית ספר אחר? כמובןןןן 17. ומהעיר אחרת? כמובןןןןן 18. ומארץ אחרת? כמובןןןןןן 19. ומכוכב אחר... לא
20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. 21. היית פעם אצל פסיכולוג? אני קבוע אצל פסיכולוגית 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? כן, וניסיתי. 24. אם כן - סיפרת למישהו? כן 25. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בלילה. 26. מדוע? כי סיפרתי לחברה שלי איך שברו לי את הלב. 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא. 28. האם אתה מעשן? כן 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ביום חמישי לפני שבועיים. 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Sway- PCD 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה. בזבוז כסף. 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא. 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחד הילדים במעון שאני מתנדבת בו. 34. יש לך חברה? כן. אבל חבר לא
35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? אין נו, למה לדרוך על הפצעים. 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. 37. ושיר נולד? לא. 38. מי המפורסם האחרון שראית? מממ לא יודעת לא שמה לב. 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? להדליק טלוויזיה. 40. כי נגמר השאלון מצטערת... מעולה. 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר הכי טוב שלי לשעבר. 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את החבר הכי טוב שלי לשעבר. 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא. 44. עם מי? לא. 45. טוב עכשיו באמת מספיק... ייאי. 46. להתראות- ביי ביי.

ברוכה הבאהה../images/Emo24.gif

אני ענבל
תהני פה
1. שם: ענבל המלכה
2. גיל: עוד מעט 12
4. תאריך לידה: 16.3- תאריך קדושש
5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ ברבי בן.
6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית.. מסיבת פיג'מות
7. איך אתה הכי אוהב לבלות? להיפגש עם חברות
8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ב-8 בערב. אופס! הגזמתי! 7
9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בשמונה 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לאאאא
11. איזה מקצוע אתה הכי שונא? הסטוריה..
12. מה היה המבחן האחרון? בחשבון.. מעצבן
13. כמה קיבלת בו? 80.. תצחקו, תצחקו
14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח
15. ומחוץ לשכבה? כנ"ל
16. ומבית ספר אחר? כנ"ל
17. ומהעיר אחרת? יאפ
18. ומארץ אחרת? אוקיי דייי
ולא
19. ומכוכב אחר... כן.. אני חייזר מדומה
20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? שמע ישראל לא
אבל עשיתי שבסימס יעשו את זה.. נו זה כיף להתעלל בהם, יצורים אומללים שכמותם
21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא.. 22. ואצל פסיכיאטר? נופ.. 23. חשבת פעם על התאבדות? לא.. 24. אם כן - סיפרת למישהו? -- 25. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת..
26. מדוע? כנ"ל 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא ואני גם לא אקח..
28. האם אתה מעשן? איכסה לאא
29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בראש השנה
30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת.. אחותי מורידה לי
31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה הרבה יותר קל
32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא
וואי בא לי ללכת
33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אף אחד*מלאך* 34. יש לך חבר? לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? -- 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאא
37. ושיר נולד? כנ"ל.. איזה מעצבן..
38. מי המפורסם האחרון שראית? לא זוכרת.. לא הרבה
39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לקרוא ספר..
40. כי נגמר השאלון מצטערת... לא נורא, הוא ממש היה כיף
41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את המשפחה והחברות הקרובות ביותר
42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את אבא'לה
43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא 44. עם מי? אמרתי שלא
45. טוב עכשיו באמת מספיק... למה?
46. להתראות.. בה ביי

(=

1. שם:תם 2. גיל:16 וחצי 4. תאריך לידה:21.4 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כרטיסים להופעה של ריטה בקיסריה 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?כתבתי למעלה ובמסיבת הפתעה 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?עם חברים ורצוי שיהיה כיף 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11-12 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ורבע 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא 11. איזה מקצוע אתה כי שונא?תנך 12. מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה 13. כמה קיבלת בו?לא יודעת עדיין 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן 15. ומחוץ לשכבה?כן 16. ומבית ספר אחר?כן 17. ומהעיר אחרת?כן 18. ומארץ אחרת?כן! אומנם אחד אבל זה עדיין נחשב 19. ומכוכב אחר... 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא תמיד 21. היית פעם אצל פסיכולוג?כן 22. ואצל פסיכיאטר?לא 23. חשבת פעם על התאבדות?לא 24. אם כן - סיפרת למישהו?לא 25. מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת 26. מדוע? 27. האם לקחת סמים מתישהו?לא 28. האם אתה מעשן?לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?חודש פלוס..וזה היה ממש טיפשי 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אני לא 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? 32. האם היית פעם בתחנת משטרה?כן בטיול בכיתה ח'או ט' 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?טמבל אחד 34. יש לך חברה?לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים?)= 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא 37. ושיר נולד?לא 38. מי המפורסם האחרון שראית? 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?אולי להתכונן לספרות אולי לא 40. כי נגמר השאלון מצטערת... 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?זונה ממין זכר 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אותך! 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא 44. עם מי?לא 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות ביי

Spiritfall

New member
נו, טוב.

. שם: . גיל: . תאריך לידה: . מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? . איפה חגגת יומולדת אחרון? . איך אתה הכי אוהב לבלות? . מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? . מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? . יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? . איזה מקצוע אתה כי שונא? . מה היה המבחן האחרון? . כמה קיבלת בו? . יש לך חברים מחוץ לכיתה? . ומחוץ לשכבה? . ומבית ספר אחר? . ומהעיר אחרת? . ומארץ אחרת? . ומכוכב אחר... . אתה נוהג לדבר עם חפצים? . היית פעם אצל פסיכולוג? . ואצל פסיכיאטר? . חשבת פעם על התאבדות? . אם כן - סיפרת למישהו? . מתי פעם אחרונה שבכית? . מדוע? . האם לקחת סמים מתישהו? . האם אתה מעשן? . מתי פעם אחרונה שהשתכרת? . איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? . למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? . האם היית פעם בתחנת משטרה? . מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? . יש לך חברה? . אם כן - כמה זמן אתם חברים? . ראית בחנוכה את הפסטיגל? . ושיר נולד? . מי המפורסם האחרון שראית? . מה אתה הולך לעשות עכשיו? . כי נגמר השאלון מצטערת... . טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? . את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? . אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? . עם מי? . טוב עכשיו באמת מספיק... . להתראות

My self and i

New member
עונההה ../images/Emo182.gif

ברוכה הבאה
1. שם: שרית 2. גיל: 12 4. תאריך לידה: 21.11.93 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מנוי לראש 1 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? במועדון 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית לבד לראות טלויזיה או לצאת עם חברים
8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 ככה.. 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה
11. איזה מקצוע אתה כי שונא? מתמטיקההההההה
12. מה היה המבחן האחרון? מדעים 13. כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור 15. ומחוץ לשכבה? ברור 16. ומבית ספר אחר? נו כה 17. ומהעיר אחרת? כה 18. ומארץ אחרת? כה 19. ומכוכב אחר... ברררור, החזיירים החברים הכי טובים שלי
20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא, למרות שאינני שפויה
21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? לא, למה?! החיים יפים
24. אם כן - סיפרת למישהו? - 25. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים 26. מדוע? רציתי לבכות
27. האם לקחת סמים מתישהו? לא, בחיאת רבאק.. אני קטינה
28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר שאני לא קונה דיסקים?!
32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי 34. יש לך חברה? חבר? לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? אין לי חבר 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כה 37. ושיר נולד? כה 38. מי המפורסם האחרון שראית? נו את כל הפסטיגליסטים.. 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? מה שאני עושה כל הזמן 40. כי נגמר השאלון מצטערת... יששששש
41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את המשפחה שלי ואת כל החברים הטובים שלי. 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הרבה 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כה 44. עם מי? עם חברה שלי 45. טוב עכשיו באמת מספיק... אחלה, סופסוף. 46. להתראות צצצצצ'או

galit2510

New member
עונה

1. שם:גלית 2. גיל:13 4. תאריך לידה:25/10 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מעצב שיער וכל מיניי כאלה שטיות 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?בח"ול ובאולם [בת מצווה שוש עשר לא חגגתי] 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?לא ללכת לבצפר 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בין 10 ל12 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כהה חולצה מסריחה שאפחד לא שם עליה ולר שם אותה .. 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? אנגלית 12. מה היה המבחן האחרון? היסטוריה 13. כמה קיבלת בו? פדיחות להגיד 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה?לייק דהה מה אני בדדניקית |?? 15. ומחוץ לשכבה?כהההה 16. ומבית ספר אחר?דההה 17. ומהעיר אחרת?כהה 18. ומארץ אחרת?כה 19. ומכוכב אחר...כהההה 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לאאא 21. היית פעם אצל פסיכולוג?לא 22. ואצל פסיכיאטר?כנ"ל 23. חשבת פעם על התאבדות? לא 24. אם כן - סיפרת למישהו? 25. מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת 26. מדוע?אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאע 27. האם לקחת סמים מתישהו? כהה כל יום ... חח .. לא נראה נראה לי 28. האם אתה מעשן?כהה כל חצי שעה ... חח ... מה אני ויקה ? 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? הייתם צריכים לשאול אם השתכרתי ... והתשובה:לא 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שיר של הבלק איד פיז 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי זה יקר.. 32. האם היית פעם בתחנת משטרה?לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא רציתי הרבצתי.. ליול 34. יש לך חברה?ברור יש לי הרבה חברותת 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים?מאז הגן .. וחלק למאז כיתה ז 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?כהההההה 37. ושיר נולד?לא 38. מי המפורסם האחרון שראית? ג'סיקה ביל 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לצאת מהפורום.. 40. כי נגמר השאלון מצטערת...אני לא 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? אמא אבא אלכס ולירון ושנדי ולסי וטיירה בנקס ויואנה וליובי ובריטני ונאימה וג'סיקה ביל וג'סיקה סימפסון ואשלי סימפסון והאחיות אולסן ויוליה ויכול להיות ויקה ואילנה סבן בתנאי שאין שם לוח ואין שם גירים ואין שם ספרי מתמטיקה של בני גורן הייתי לוקחת גם את דורה וויאולטה כדי לשחק קרקופה ... זהו אה לא שחכתי... את כל מי שלא רשמתי זה בגלל שלא היה לי כח למנות את כולם .. 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?שנדי או לסי או לירון 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לאאא אני מדברת עכיו עם מישו בטלפון 44. עם מי?לירון 45. טוב עכשיו באמת מספיק... נ--------גיד 46. להתראות

למעלה