חדשה + שאלון שכתבתי

litalush887

New member
חדשה + שאלון שכתבתי

היי אני חדשה אני בת 17 ואני מאוד אוהבת שאלונים.. אני ישמח להצטרף לכאן
הכנתי לכם שאלון 1. שם: 2. גיל: 4. תאריך לידה: 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? 12. מה היה המבחן האחרון? 13. כמה קיבלת בו? 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? 15. ומחוץ לשכבה? 16. ומבית ספר אחר? 17. ומהעיר אחרת? 18. ומארץ אחרת? 19. ומכוכב אחר... 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? 21. היית פעם אצל פסיכולוג? 22. ואצל פסיכיאטר? 23. חשבת פעם על התאבדות? 24. אם כן - סיפרת למישהו? 25. מתי פעם אחרונה שבכית? 26. מדוע? 27. האם לקחת סמים מתישהו? 28. האם אתה מעשן? 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? 34. יש לך חברה? 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? 37. ושיר נולד? 38. מי המפורסם האחרון שראית? 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? 40. כי נגמר השאלון מצטערת... 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? 44. עם מי? 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות

dirty fairy

New member
ברוכה הבאהה

welcoma aboard אני נופר בת 15..[= תשובות: 1. שם: נופר 2. גיל: 15 4. תאריך לידה: 1/10/90 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? 100$ 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות , הופעות 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימי בצפר 12 בערך בימים רגילים 3 או 4 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ועשרים 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? מתמטיקה
12. מה היה המבחן האחרון? היסטוריה 13. כמה קיבלת בו? עוד לא קבלתי ציון 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור 15. ומחוץ לשכבה? כן 16. ומבית ספר אחר? כן 17. ומהעיר אחרת? כן 18. ומארץ אחרת? אממ..בערך 19. ומכוכב אחר... כן 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא 21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא 22. ואצל פסיכיאטר? גם לא 23. חשבת פעם על התאבדות? כן 24. אם כן - סיפרת למישהו? בערך 25. מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע שעבר 26. מדוע? כי התעצבנתי ורציתי להרוג מישהו 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא 28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ..לא זוכרת 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ביג סיטי לייף 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה לא עולה כסף? 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? אממ לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? פשייי יש יותר מדי 34. יש לך חברה? אתם מתכוונים חבר..לא אין 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? -- 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאא 37. ושיר נולד? לאא 38. מי המפורסם האחרון שראית? וואלה לא זוכרת
39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לראות טי וי 40. כי נגמר השאלון מצטערת... לא נורא 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? גל 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חן 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא 44. עם מי? -- 45. טוב עכשיו באמת מספיק... טוב
46. להתראות בהיי

ady18

Well-known member
תשובות

. שם:יעל 2. גיל:21 4. תאריך לידה: 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אממ פוף בצורת חתול:) 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?אממ סתם עם המשפחה במסעדה וחברים קנו לי רק מתנה 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?אממ משתנה 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?אממ 10 11 בערך 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?סיימתי 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? 12. מה היה המבחן האחרון? 13. כמה קיבלת בו? 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? 15. ומחוץ לשכבה? 16. ומבית ספר אחר? 17. ומהעיר אחרת? 18. ומארץ אחרת? 19. ומכוכב אחר... 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? 21. היית פעם אצל פסיכולוג? 22. ואצל פסיכיאטר? 23. חשבת פעם על התאבדות? 24. אם כן - סיפרת למישהו? 25. מתי פעם אחרונה שבכית? 26. מדוע? 27. האם לקחת סמים מתישהו? 28. האם אתה מעשן? 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מזמן לא הורדתי 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? 34. יש לך חברה? 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? 37. ושיר נולד? 38. מי המפורסם האחרון שראית? 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?אממ סתם במחשב טלוויזה ברגיל 40. כי נגמר השאלון מצטערת... 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? 44. עם מי? 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות

D o o S h a

New member
ברוכית../images/Emo13.gif עונה

1. שם: עדי 2. גיל: 4. תאריך לידה: 10.8 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת... 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? כל מיני מקומות...
7. איך אתה הכי אוהב לבלות? בקניון, בבתים של חברות... 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? ביולוגיה כימיה פיסיקה ובקיצור: מדעים.
12. מה היה המבחן האחרון? ספרות 13. כמה קיבלת בו? עוד לא נתנו ציון.. הוא היה אתמול 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע 15. ומחוץ לשכבה? כע 16. ומבית ספר אחר? כבעעעע 17. ומהעיר אחרת? כעעעע 18. ומארץ אחרת? לא 19. ומכוכב אחר... ברור 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא... 21. היית פעם אצל פסיכולוג? אולי... לא בתקופה הזו 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? לאאא 24. אם כן - סיפרת למישהו? 25. מתי פעם אחרונה שבכית? מ.. שבוע ככה 26. מדוע? מה אכפת לכם?!
27. האם לקחת סמים מתישהו? לאא 28. האם אתה מעשן? איכככ 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ממ.. הורדתי הרבה בבת אחת
31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר? 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? כן. בלי קשר אליי 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יש מישהו כזה 34. יש לך חברה? כן..? (סתם סתם הוונתי למה הכוונה. לא) 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא 37. ושיר נולד? לא... 38. מי המפורסם האחרון שראית? נראה לי הראל סקעת.. מזמןןן 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? שיעורים בתנ"ך 40. כי נגמר השאלון מצטערת... בעסה 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? משפחה וחברים
42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ממ.. 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? יאפ 44. עם מי? חברותצ 45. טוב עכשיו באמת מספיק... יאלה 46. להתראות ביי

מלודוש

New member
עונה ../images/Emo8.gif &ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

1. שם:מלודי :] 2. גיל:12 4. תאריך לידה:4.5.1994==>>התאריך שבו העולם נהיה יפה יותר
5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ממ את הכלב שלי .. 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?במועדון .. 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?אממ תלוי .. לאדעת .. 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 בלילה משו כזה .. 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 בבוקר=)) 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כעע 11. איזה מקצוע אתה כי שונא?הכלל ... 12. מה היה המבחן האחרון?אנגליתת 13. כמה קיבלת בו?86 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כעע 15. ומחוץ לשכבה?יאפ 16. ומבית ספר אחר?כן 17. ומהעיר אחרת?כע 18. ומארץ אחרת?לא חחח 19. ומכוכב אחר...לאאא חחחחחחחח נסחפתםם 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים?לאא 21. היית פעם אצל פסיכולוג?לאא 22. ואצל פסיכיאטר?ממש לאא 23. חשבת פעם על התאבדות?NOOOOOOOO 24. אם כן - סיפרת למישהו?NOOOO 25. מתי פעם אחרונה שבכית?היום 26. מדוע?****** 27. האם לקחת סמים מתישהו?ממש לאאאאאאאאאאאאא 28. האם אתה מעשן?לאא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לאא השתכרתיי 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?ימים של אהבה
31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?גם קונה דיסקים .. 32. האם היית פעם בתחנת משטרה?ממ.. לא! 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אחותי 34. יש לך חברה?כן 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים?חודשים ויום
36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?יום שלישי אני הולכת=)) 37. ושיר נולד?ראיתיי .. 38. מי המפורסם האחרון שראית?מאיה בוסקילה 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?לגמור את השתייה שלי 40. כי נגמר השאלון מצטערת...חחח 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?את אמא שלי את חבר שלי את סבתא שלי את הכלב שלי .. ואת חברות שלי 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את חברה שליי 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?כע 44. עם מי?חבר שלי 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות בהיושש

adi121

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

1. שם:עדי 2. גיל:18 (!) 4. תאריך לידה:31/12/87 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?קיבלתי איקס עיגול עם כוסות של שוטים משהו מגניב 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?בבאולינג, בנאפיס, ובמסיבה בבית (אילו היו שלושה ימים עמוסים
)
7. איך אתה הכי אוהב לבלות?הופעות או סתם לשבת עם חברים איפשהו 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?3-4 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:15 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא.. תודה לאל 11. איזה מקצוע אתה כי שונא?פיזיקה, מחשבים אנגלית, ומתמטיקה (אממ כן נשארו כמה מקצועות שלא אמרתי) 12. מה היה המבחן האחרון?מגן באנגלית 13. כמה קיבלת בו?63
14. יש לך חברים מחוץ לכיתה?יאפ 15. ומחוץ לשכבה?יאפ 16. ומבית ספר אחר?יאפ 17. ומהעיר אחרת?יאפ 18. ומארץ אחרת?יש אחת שעברה לקנדה 19. ומכוכב אחר...אממ.. לא 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים?
לא..
21. היית פעם אצל פסיכולוג?כן.. 22. ואצל פסיכיאטר?אממ.. כן 23. חשבת פעם על התאבדות?כן 24. אם כן - סיפרת למישהו?כן 25. מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול בלילה 26. מדוע?בגלל מישהו
27. האם לקחת סמים מתישהו?לא בדיוק.. 28. האם אתה מעשן?אני מנסה להפסיק (כבר יומיים בלי) 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ממש ממש השתכרתי לפני חודשיים 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?poison שיר ענק 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?זה בחינם.. וזה נוח.. למה שאני אלך לחנות במקום פשוט לשבת במחשב 32. האם היית פעם בתחנת משטרה?לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?עידן 34. יש לך חברה?חבר? לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים?... 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא 37. ושיר נולד?כןןןן היה ממש יפה!! 38. מי המפורסם האחרון שראית?יהודה סעדו נכנס לשיר נולד.. אמרתי לו שיחתום לחברה שלי והוא אמר שהוא בקושי ער 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?כנראה שיעורים הגיע הזמן 40. כי נגמר השאלון מצטערת...זה בסדר
41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?עומר 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?עידן.. אבל כל כך
43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?כן 44. עם מי?עומר 45. טוב עכשיו באמת מספיק...אוקיי 46. להתראות ביי ביי

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

אני בהתקפת שאלונים היום.. 1. שם: אוריין 2. גיל: 15 4. תאריך לידה: 28/11/90 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הגיטרה החשמלית שלי
6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית
7. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות או עם החברים הכי טובים, לא משנה איפה 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11- 11 וחצי ככה 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? מתמטיקה 12. מה היה המבחן האחרון? מוזיקה 13. כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלנו.. נקבל מחר 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן הרוב 15. ומחוץ לשכבה? גם 16. ומבית ספר אחר? מעט 17. ומהעיר אחרת? כן קצת 18. ומארץ אחרת? חחחח האמת שיש 19. ומכוכב אחר... כבר לא.... 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק אחרי שאני לומדת למבחן במתמטיקה
21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? כן 24. אם כן - סיפרת למישהו? אממ נראה לי שכן (והעובדה שאני מספרת עכשיו לפורום שלם משנה את זה..?) 25. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים 26. מדוע? נשברתי מכל מיני דברים.. 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא חס וחסיסה 28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בתחילת השנה
אבל זה היה בקטנה.. 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה נוח 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא ממש זוכרת.. אז.. כנראה שלא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המורה שלי למתמטיקה 34. יש לך חברה? חברה? יש הרבה חח.. אבל חבר אין 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? אין יא חראות בכוח לבאס? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא 37. ושיר נולד? לא 38. מי המפורסם האחרון שראית? אממ היהודים..? 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? להמשיך ללמוד למבחן במוזיקה 40. כי נגמר השאלון מצטערת... לא סולחת לך!!! 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? אממ.. נשאיר את זה בגדר חסוי 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? האמת שאני לא רוצה לחבק אף אחד כרגע 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן 44. עם מי? ידיד 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות ביי ביי
פעם הבאה תעשו יותר ארוך... יש אנשים שמשעמם להם |מלאך|

shigaoni

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. שם: שיר 2. גיל: 14 וחצי 4. תאריך לידה: 24.5.91 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דובי מחברות
6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בטיול שנתייי 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית או סרט או אצל חברה 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-1 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן.. חולצה 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? אמ.. אין ממש.. 12. מה היה המבחן האחרון? אנגלית 13. כמה קיבלת בו? 86!!!!!!!
!! 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן 15. ומחוץ לשכבה? כן 16. ומבית ספר אחר? כן 17. ומהעיר אחרת? כן 18. ומארץ אחרת? בערך 19. ומכוכב אחר... חייזרים.. אמ.. כן
.. 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לקלל אותם.. להלן: המחשב 21. היית פעם אצל פסיכולוג? כן 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? כן 24. אם כן - סיפרת למישהו? כן 25. מתי פעם אחרונה שבכית? יום חמישי 26. מדוע? *אהמ*.. 27. האם לקחת סמים מתישהו? לאאאאא!!!!!!!!! 28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא קרה!! 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? יצירה של באך נראלי 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם מורידה שירים מהאינטרנט וגם קונה דיסקים
32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי 34. יש לך חברה? יש לי הרבה חברות.. חבר אין לי 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאא!! 37. ושיר נולד? לא!!!!!!!! 38. מי המפורסם האחרון שראית? לא ראיתי מפורסמים 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לשתות 40. כי נגמר השאלון מצטערת... סבבה
41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? חפץ: גיטרה, אדם: מורה לגיטרה 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מישהו
43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן 44. עם מי? כפיר
, דמיאן
, בני 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות ביי

מואה

1. שם: דניאל 2. גיל: 16 כזה 4. תאריך לידה:1.11 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מערכת סטריאו ותחתונים יפים כאלה 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית של ידיד שלי 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? במיטה עם מישהו חעחעחע 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני עייפה. שזה בדרך כלל ב12 בלילה. 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8. 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? מתמטיקהX_X 12. מה היה המבחן האחרון? אנלא זוכרת
13. כמה קיבלת בו? נו מה עדיין לא קיבלנו אותו. 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן. 15. ומחוץ לשכבה? בטח מה. 16. ומבית ספר אחר? ברור 17. ומהעיר אחרת? ברור 18. ומארץ אחרת? חח רק אחת 19. ומכוכב אחר... כה, המון. 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. 21. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. 22. ואצל פסיכיאטר? לא. 23. חשבת פעם על התאבדות? לא רציני. סתם אמרתי חעחע. 24. אם כן - סיפרת למישהו? חח כה.. לכולם
25. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע בערך כי תכננתי משהו ובסוף הוא לא יצא, וזה היה לי ממש ממש חשוב. 26. מדוע? רשמתי כבר מהמהמה. 27. האם לקחת סמים מתישהו? אה, לא.. בטח יש פה שוטרים
28. האם אתה מעשן? לפעמים כזה. 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני חודשיים ככה.. 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שלום לך סיגל- תמיר גל.. לא בגלל שאני אוהבת, בגלל שאמרו לי
31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כסף וכי דיסקים זה נשרט מהר וסתם עולה הרבה כסף. 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? כן. 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא שלי. 34. יש לך חברה? כה המון
35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? הו, כל אחת זה משהו אחר חעחע. 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. 37. ושיר נולד?לא. 38. מי המפורסם האחרון שראית? אליענה מרוקדים עם כוכבים הזאת, ראיתי אותה באילת. 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? אממ אנערף, ללמוד לכימיה נראה לי. 40. כי נגמר השאלון מצטערת... טוב. 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? לא הייתי נוסעת לאי בודד. 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כפיר נראה לי. 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא. 44. עם מי? לא 45. טוב עכשיו באמת מספיק...טוב 46. להתראות שלום שלום.

ברוכה הבאה..../images/Emo140.gif

1. שם:רונה
2. גיל:עוד מעט 12.. 4. תאריך לידה:29.4.94
5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?בגדים
6. איפה חגגת יומולדת אחרון?מסעדה.. 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?מה? 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא
11. איזה מקצוע אתה כי שונא?חשבון,ספרות,היסטוריה 12. מה היה המבחן האחרון?אנגלית 13. כמה קיבלת בו?לא קיבלתי עדיין 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה?בטח 15. ומחוץ לשכבה?יאפ
16. ומבית ספר אחר?כן.. 17. ומהעיר אחרת?כן
18. ומארץ אחרת?לא 19. ומכוכב אחר...אוי נו..ברור! יש לי חבר חייזר עם 8 אוזניים! מה לא שמעת?! אוי נו טמטום.
20. אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא
21. היית פעם אצל פסיכולוג?לא 22. ואצל פסיכיאטר?כנ"ל 23. חשבת פעם על התאבדות?לא:| 24. אם כן - סיפרת למישהו?-- 25. מתי פעם אחרונה שבכית?היום.. 26. מדוע?לא עניינכם 27. האם לקחת סמים מתישהו?לא וגם אני לא יקח! 28. האם אתה מעשן?לא!!! 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי אף פעם 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?where is the love-black eyed peas-אני יודעת שככה לא כותבים..
31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני גם קונה וגם מורידה
32. האם היית פעם בתחנת משטרה?ל-א 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אח שלי
34. יש לך חברה?לא.. 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים?-- 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?אני הולכת ביום שישי הזהההההההה
37. ושיר נולד?לא 38. מי המפורסם האחרון שראית?נראהלי תום אבני 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?לשמוע מוזיקה.. 40. כי נגמר השאלון מצטערת...טוב.. 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?אם זה בנאדם אז את מי שאני אוהבת
,והחברות שלי..
42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?טל,אירנה,ודניאלללל[אתם לא מכירים אותן
] 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא 44. עם מי?-- 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראותביי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yardenga

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

1. שם: ירדן 2. גיל: 13 וחצי 4. תאריך לידה: 14 ולשמיני 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממממ לא יודעתת מי זוכר
6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית הזמנתי כמה חברות והשכרתי סרט 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? מממ לא יודעת... 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ממממ 11 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? תנ"ך.. בגלל המורה הזונה 12. מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת.. 13. כמה קיבלת בו? 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברורר 15. ומחוץ לשכבה? ברור... 16. ומבית ספר אחר? כן... 17. ומהעיר אחרת? כן 18. ומארץ אחרת? מממ זה כבר לא.. כאילו אני מכירה משם אנשים וזה אבל אני לא חברה שלהם 19. ומכוכב אחר... בטח.. -_- 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? אמממ האמת שקצת חחח כאילו אם השלט לא פועל אז אני אומרת לו "נו.. תפעל... שלט דפוק.." חח דברים כאלה... 21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא 22. ואצל פסיכיאטר? לא.... 23. חשבת פעם על התאבדות? ממ כן.. כל בנדאם כמעט בעולם חשב על זה.. 24. אם כן - סיפרת למישהו? האמת שכן... 25. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת.. 26. מדוע? 27. האם לקחת סמים מתישהו? נופ 28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בסילבסטר (ואי זה נהייה מאפעם ל-הסלבסטר.. חח) 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא יודעת.. 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה דיסקים.. אהם אהם 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ממ רחל קיילס (המורה שלי לתנ"ך) 34. יש לך חברה? נופ 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא 37. ושיר נולד?לא 38. מי המפורסם האחרון שראית? אממ בטלוויזיה או במציאות? 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?לענות על עוד סקר
40. כי נגמר השאלון מצטערת... לא נורא... 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? אממממממממ מחשב נייד... חחח 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אף אחד... 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא 44. עם מי? 45. טוב עכשיו באמת מספיק...
46. להתראות ביי

עונהה..

1. שם: יהודית 2. גיל: 13 4. תאריך לידה: 5.12.1992 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דובי 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? רק עם 2 חברים טובים, או 3 4, -בסרט או באולינג 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, אבל בחורף אף אחד לא שם 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? 12. מה היה המבחן האחרון? בהבעה 13. כמה קיבלת בו? היה היום 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן 15. ומחוץ לשכבה? כן 16. ומבית ספר אחר? לא 17. ומהעיר אחרת? מהעיר שאני גרה-כן 18. ומארץ אחרת? לא 19. ומכוכב אחר... חחח ממש 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא 21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות?כן 24. אם כן - סיפרת למישהו? כן 25. מתי פעם אחרונה שבכית? לא מזמן.. לא זוכרת בדיוק.. 26. מדוע? 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא 28. האם אתה מעשן? לפעמים 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יקר 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? כן 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? 34. יש לך חברה? לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא 37. ושיר נולד? כן 38. מי המפורסם האחרון שראית? אלה משיר נולד 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לא יודעת 40. כי נגמר השאלון מצטערת... :( 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין ? לא 44. עם מי? 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות בייי

ChOcOlAtE gIrL2

New member
ברוכית../images/Emo140.gif עונה../images/Emo3.gif

1. שם: אירנה 2. גיל: 12 וחצי 4. תאריך לידה: 15.4.93
5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ.. לאזוכרת.. כניראה ת'מתנת בת מצווה שקיבלתי מרונה
6. איפה חגגת יומולדת אחרון? אצל דודים שלי עם המשפחה 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? אממ.. חברות, סתם לצאת למסיבות ודברים כאלה.. 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 9-10 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא, יש לנו רק חולצת ספורט אחידה. 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? חשבון ולשון 12. מה היה המבחן האחרון? אנגלית 13. כמה קיבלת בו? עדיין לא קיבלתי.. 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן 15. ומחוץ לשכבה? כן 16. ומבית ספר אחר? כן 17. ומהעיר אחרת? כן 18. ומארץ אחרת? כן.. אבל שלא דיברתי איתם מלאאאאאמלאאאאאאאמלאאאאאאאא זמןןןןן
19. ומכוכב אחר... ברור. יש לי חבר ממאדים. חמוד כזה עם קרניים. נו באמת>< 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא 21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? לא 24. אם כן - סיפרת למישהו? 25. מתי פעם אחרונה שבכית? היום 26. מדוע? ככה 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא 28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Friend or foe 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה וגם מורידה 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? עדן
34. יש לך חברה? חברה-המון, חבר-לא
35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא 37. ושיר נולד? לא 38. מי המפורסם האחרון שראית? אממממממממממממממממממממ... אם אני לא טועה נינט.. 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לראות טלוויזיה
40. כי נגמר השאלון מצטערת... אה
41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את החברות שלי
42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? רונה
43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן 44. עם מי? שאאארון
45. טוב עכשיו באמת מספיק... טוב 46. להתראות גוד צ'או
(הזכויות שמורות לעמית
)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? עדן. XDDDDD

עונה

1. שם: שיר 2. גיל: 14 4. תאריך לידה: 3.9 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? רושאס! 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? בים!! 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 ככה 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? תורה אנגלית והסטוריה 12. מה היה המבחן האחרון? לשון 13. כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי ציון 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כה 15. ומחוץ לשכבה? כה 16. ומבית ספר אחר? כה 17. ומהעיר אחרת? כה 18. ומארץ אחרת? לא 19. ומכוכב אחר... חחח לא 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא
21. היית פעם אצל פסיכולוג? אממ לא 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? כה אבל זה היה הזוי חח לא רציני... 24. אם כן - סיפרת למישהו? כה אבל הכל בצחוק 25. מתי פעם אחרונה שבכית? יום חמישי.. אבל אפחד לא שם לב באמצע השיעור.. 26. מדוע? כי חברה שלי צעקה עליי 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא!!! 28. האם אתה מעשן? הפסקתי 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בחופש הגדול 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מרודיה.. שולחים לי 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? אממ יכול להיות 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ירדן מכיתה ז'!! מה היא נוגעת בבת דודה שלי האא?! 34. יש לך חברה? חברות? יש לי הרבה.. התכוונתם אם יש לי חבר.. ולא אין לי 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? יש לי חיים.. 37. ושיר נולד? 38. מי המפורסם האחרון שראית? לא זוכרת 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? להמשיך לענות על השאלון.. 40. כי נגמר השאלון מצטערת... אהה לונורא 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? מי שמכיר אותי יודע.. 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את זה שמכוון אליו למעלה 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כה 44. עם מי? אור נבו ושיר 45. טוב עכשיו באמת מספיק... אוקי.. 46. להתראות ביי ביי

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההההה

1. שם: עדן 2. גיל: 20 4. תאריך לידה: 17.08.1985 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מצלמה דיגיטלית 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בנאפיס ואח"כ הלכנו לפאב 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה איפה העיקר עם מי... עם עינבי 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין לי שעה קבועה, מתי שאני עייםה 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? סיימתי ללמוד 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? 12. מה היה המבחן האחרון? 13. כמה קיבלת בו? 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? 15. ומחוץ לשכבה? 16. ומבית ספר אחר? 17. ומהעיר אחרת? כן 18. ומארץ אחרת? כן 19. ומכוכב אחר... חחח כן 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא 21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? לא 24. אם כן - סיפרת למישהו? 25. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבועיים 26. מדוע? כי ליוויתי את חברה שלי לקבר של סבא שלה ושנינו התחלנו לבכות 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא 28. האם אתה מעשן? כן 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני חודש 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? רובי וויליאמס - טריפין 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי בא לי 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? כן, אבל בשביל לבקש כיוון חחח 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה של ידיד שלי 34. יש לך חברה? לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא 37. ושיר נולד? כן 38. מי המפורסם האחרון שראית? נינט, נראה לי 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לחפש עוד שאלון 40. כי נגמר השאלון מצטערת... חפיף... 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? עינב 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עינב 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן 44. עם מי? עם בת דודה שלי 45. טוב עכשיו באמת מספיק... סבבה 46. להתראות ביי

יווובל

New member
ברוכה הבאה...

1. שם: יובל 2. גיל: 17 4. תאריך לידה: ט"ז אדר 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכר.. 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא זוכר זה היה די מזמן... בטח בבית.. 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודע 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין 12 ל-3 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא... 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? מתמטיקה!!!!! 12. מה היה המבחן האחרון? אזרחות 13. כמה קיבלת בו? לא קיבלתי אותו עדיין בחזרה 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור.. 15. ומחוץ לשכבה? ברור! 16. ומבית ספר אחר? כן! 17. ומהעיר אחרת? כן... 18. ומארץ אחרת? לא 19. ומכוכב אחר... כן. 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים. 21. היית פעם אצל פסיכולוג? לא 22. ואצל פסיכיאטר? לא 23. חשבת פעם על התאבדות? כן, אבל לא ברצינות 24. אם כן - סיפרת למישהו? כן 25. מתי פעם אחרונה שבכית? בפינוי מגוש קטיף או בסרטים שראיתי על זה אחר כך. 26. מדוע? אתם רוצים פירוט? נראה לי זה די מובן... 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא 28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בפורים 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מוריד שירים מהאינטרנט 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני לא מוריד שירים ולא קונה דיסקים... 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? חחח... כן. 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אלי 34. יש לך חברה? לא 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? - 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? ממש לא! 37. ושיר נולד? לא.. 38. מי המפורסם האחרון שראית? לא זוכר.. 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? ללמוד למבחן במתמטיקה...
40. כי נגמר השאלון מצטערת... באמת חבל! 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודע.. 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא 44. עם מי? - 45. טוב עכשיו באמת מספיק...

mikaaaaaa

New member
עונההה

1. שם: מיקה 2. גיל: 15 4. תאריך לידה:3.7 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? יוווו לא זוכרת... 6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבריכה... 7. איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי במצב רוח. 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני עייפה. 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בעיקרון ב-8:30 אבל יש שעות אפס בעשרים לשמונה. 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?יאס 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? אינגליש וספרות 12. מה היה המבחן האחרון? יווו לאדעת...חחחחחח 13. כמה קיבלת בו? האחרון שהחזירו לנו היה באינגליש קיבלתי 60...איזה עצוב זה....איך המורה הייתה מאוכזבת ממני...חחחחחחח 14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור... 15. ומחוץ לשכבה? יאססס 16. ומבית ספר אחר? יאססס 17. ומהעיר אחרת? יאססס 18. ומארץ אחרת? יאסס 19. ומכוכב אחר...עוד לא... 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? ממממ,כן. אאוץ'. בעיקר כשאני מקבלת מהם מכה... 21. היית פעם אצל פסיכולוג?יאס 22. ואצל פסיכיאטר?נופ 23. חשבת פעם על התאבדות? לא באופן רציני של ללכת ולהתאבד. 24. אם כן - סיפרת למישהו? לא. 25. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שמונה שני בערך.[[מחסום רגשי.]] 26. מדוע? כבר לא זוכרת ת'אמת... 27. האם לקחת סמים מתישהו? חחחחח לא. 28. האם אתה מעשן? לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא הייתה כזאת. 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מורידה 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני קונה דיסקים... 32. האם היית פעם בתחנת משטרה? לא 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יעל-המורה למתמטיקה. 34. יש לך חברה? במקרה הנוכחי זה חבר,ולא אין לי חבר. 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? כן תזרי מלח על הפצעים. 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא...טחחח 37. ושיר נולד? גמלא. 38. מי המפורסם האחרון שראית? ראיתי את אלברט אילוז בתחנת רכבת חחח ועוד אחד מהרצועה [[השמן]] גם בתחנת רכבת. 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? להקליד לאח שלי עבודה... 40. כי נגמר השאלון מצטערת...:לא נורא. 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? מממממ,את הילההה 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אין אפחד כזה. 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא... 44. עם מי? נו אבל אני לא מדברת עם אפחדדדד חחחח 45. טוב עכשיו באמת מספיק...:נכון. 46. להתראות: ביי אהבתי ת'סוף,חמוד ביותר. לוב יה,
מיק

essit

New member
אניייייייייייייי

נסלח לך כי את חדשה...רק שתדעי להבא שיצאו לנו מכל החורים השאלנוים עם השם והגיל..אבל זה כדי שתכירי אותנו אז סבבה...וברוכה הבאה 1. שם:שיר(אסית) 2. גיל:14 4. תאריך לידה:13.11.91 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אמ-פי3 6. איפה חגגת יומולדת אחרון?אה....... 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?באולינג,סרט,קניון... 8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?יום רגיל משהו כמו 1 ובחופש לפעמים 4..5... 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:15 10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?רק חולצה 11. איזה מקצוע אתה כי שונא?מתמטיקה,פיסיקה,ביולוגיה... 12. מה היה המבחן האחרון?ספרות 13. כמה קיבלת בו?100
14. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן 15. ומחוץ לשכבה?כן 16. ומבית ספר אחר?כן 17. ומהעיר אחרת?כן 18. ומארץ אחרת?כן 19. ומכוכב אחר...לא 20. אתה נוהג לדבר עם חפצים?לאאאאאאאאאא 21. היית פעם אצל פסיכולוג?לא 22. ואצל פסיכיאטר?לאאאאאאאאאאאאאאא34224$#@#@^^ 23. חשבת פעם על התאבדות?לא 24. אם כן - סיפרת למישהו?-לא חשבתי..-- 25. מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שעה 26. מדוע? 27. האם לקחת סמים מתישהו?ברוווווווווווווור כל יום 28. האם אתה מעשן?לא 29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?----- 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא מורידה שירים...אבל לא כי אני נגד...האימיול לא עובד לי... 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?מי אמר? 32. האם היית פעם בתחנת משטרה?נראה לי שכן 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אחותי 34. יש לך חברה?חברות כן..אבל לא נראה לי שהתכוונת לזה.. 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? 36. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא 37. ושיר נולד?לא 38. מי המפורסם האחרון שראית?שרית חדד 39. מה אתה הולך לעשות עכשיו?כלום 40. כי נגמר השאלון מצטערת...-יופי 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?את כל המשפחה והחברים.. 42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא 44. עם מי? 45. טוב עכשיו באמת מספיק... 46. להתראות

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

1. שם: סמדר 2. גיל: 13 ו-8 חודשים
4. תאריך לידה: 6.5 5. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הממפ.. כסף
6. איפה חגגת יומולדת אחרון? בטיזיאמו, מה איכפת לכם? 7. איך אתה הכי אוהב לבלות?
8. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשבא לי, בד"כ 12, או אחת בלילה. 9. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כל יום ב-8 ועשרה, יום שישי רבע לשמונה
10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, בלע.. 11. איזה מקצוע אתה כי שונא? תנ"ך, מדע [הכל: ביולוגיה, כימיה..] ומתמטיקה! 12. מה היה המבחן האחרון? המפפפ... אנגלית, ניראלי. 13. כמה קיבלת בו? 75
14. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן
15. ומחוץ לשכבה? כן
16. ומבית ספר אחר? כן
17. ומהעיר אחרת? כן
18. ומארץ אחרת? אני מכירה
19. ומכוכב אחר... ברור, אי.טי ואני החברים הכי טובים
20. אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברור, היי! מקלדת אני אוהבת אותך.. -תודה כפרה! הא?
21. היית פעם אצל פסיכולוג? נואופ. 22. ואצל פסיכיאטר? עוד לא..
23. חשבת פעם על התאבדות? כן
אבל אין לי אומץ
24. אם כן - סיפרת למישהו? לא 25. מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום, או אתמול.. 26. מדוע? מה 'כפת לכם? 27. האם לקחת סמים מתישהו? לא. 28. האם אתה מעשן? עישנתי פעמיים, שלוש..
29. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? הלו! אני עוד לא בת 14!! אבל כן, הייתה פעם
מזמן... 30. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? 'מועקה' של אבטיפוס.. 31. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי בא לי
32. האם היית פעם בתחנת משטרה? כן, אבל זה כי דוד שלי עובד שם. 33. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אבא שלי
34. יש לך חברה? אני משערת שהתכוונתם חבר? אז כן. 35. אם כן - כמה זמן אתם חברים? שלושה חודשים, ניראלי. אני לא מהסופרים
36. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן, היה נחמד. 37. ושיר נולד? ^ 38. מי המפורסם האחרון שראית? יעל שרוני
39. מה אתה הולך לעשות עכשיו? לחשש
40. כי נגמר השאלון מצטערת... הללויה, זה נגמר!! 41. טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את יעל שרוני
42. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ^^^^^^^ 43. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן
44. עם מי? חבר שלי 45. טוב עכשיו באמת מספיק... וואלה. 46. להתראות! שלום שלום ושלא תבואי לי בחלום

למעלה