חדשה:) +שאלה

כנסי חח

סבבה:) תודה בכל מקרה.. אז תשאלי אותו אם את יכולה לגבי הדבר השני ששאלתי:) יש לך איסי או מסן?

MayaniBoo

New member
העייי גמאני חדשה :)

קוראים לי מעיין , והינה פרטים עליי D: שם: מעיין בראוןן ; ) גיל: 12 וחצי XP מגורים: ניר עם S = חיה: יש לי כלב >> שקה וסוס >> סטאר ; ) צבע שיער: בלונדיני D = צבע עיניים: כחולותת P = מוזיקה: רוק , רגאיי , והכי חשוב , שלא יהיה ג'אז ומיזרחית , בעע S: צבע אהוב: לבן , שחור , ירוק זית , כתום , ועודדדד .. ; ) להקות: בית הבובות , אוונסנס , רד הוט צ'ילי פפרס , גרין דיי , מיי חימיקל רומנס , נירוונה ועוד מלאאאא o_O דבר אחד שלא ידעתם עלי: נולדתי בחו"ל P = - דוברת אנגלית שוטףף ! # שמרו על קשרר XD 3> מעייני D:

MayKi FreaK

New member
חיחי.. ברוכה הבאהה :)

למרות שאנחנו מכירותת ^^ שמרי על קשררר ; )

3has3

New member
ברוכה הבאה

תהני
את מודעת על העובדה שכותבים את זה כמיקל? (במיי כמיקל רומאנס)

נועה..

תהיה הופעה שלהם אבל בגאלה ממה שהבנתי ממתן (המנהל של הגאלה) וכידוע לך או לא גאלה זה שישיסטים+ אז...

עדי D

New member
לא כל כך..

את יכולה לנסות אבל לאחרונה באות מלא חמישסטיות ופשוט משאירים אותן בחוץ..

עדי D

New member
בגאלה אין סתם הופעה><"

זה גם מסיבה אחרי זה.. תקשיבי בעיקרון המועדון מיועד לתיכון.. אני לא אומרת לך ש100 אחוז לא יכניסו אותך אבל רוב הסיכויים שלא.. אלא אם כן את אולי מכירה יחצנים.. למרות שתיכוניסטים ממש שונאים שחמשיסטיות באות לגאלה. אבל אני מבינה אותך.

כנסי:)

חח ממש לא אכפת לי מהמסיבה אני לא בקטע של להידחף וזה גם ממש לא מענין אותי המסיבה של התיכוניסטים חשוב לי לראות תהופעה כי זה פעם ב. ההופעות בחיפה וזה דיי מבאס שלא נוכל לראות אותה.

למעלה