בגלל שגמאני [וגם קצת מצ'עמם..P=]
שם מלא:מור לסרי תאריך לידה: 31 באוקטובר 92' מין: נקבה בית: עם גינה חום ואהבה.. 3> איפה עוד גרת? אממ אצל דודה שלי עד שקנינו אותו.. מזל: עקרביתת.. מידת נעליים:39 גובה: 1.65 מוצא: אממ חצי צברית חצי מרוקאית P= חיות מחמד: 2 אחים וכלב.. אחים:כנ"ל [כולל הכלב] צבע שיער: חום שקד עם אגוזים וקצת וניל חחח P= אורך שיער: אממ אחרי הכתפיים נדמהה ליי צבעת פעם את השיער? עשיתי בבית ניסוי כימי שהביא לפס אחד בשתני.. ^.^ באיזה צבע? : ^ ^ ^ ^ כיתה: ט [שולטטטט] תחביבים: אופפ עוד פעם-- לשיר, לנגן, לצייר לשחות ולהיות בים.. מוזיקה: פאנק רוק [כמה מטורף..:S] להקה: תאמת [בלי להתחנף] ביט 69 !~ אבל גם סימפל פלאן וגרין דאי ו.. אממ..זהו ניראלייי איזה שפות אתה מדבר? עברית ו.. אממ אנגלית ניראליי.. אוהב ספורט? אני חייבת לענות? חחח סתם .. בערךך ככה.. איפה נולדת? בבית.. חחח סתם בישראל אלא מה? אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם..

רגיש לדגדוגים? תלוי איפהה.. [זה לא איפה שאתם חושבים שזה..] איפה אתם חושבים? חח לא! בבטן כןן..

מאמין באלוהים? רק בו.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן [אותו כינוי בלי ה-Y בסוף] מה הם? SuperMoryMor וזהוווו יש לך גשר? ה ל ו ו א י % & # יש לך משקפיים/עדשות מגע? אמ.. לא ניראליי.. חח לא xD מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אמ.. לא סגורה על זה..אני חושבת שהייתי שמחה להיות הבת של ביל גייטס..מותר? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אממ יום הולדת אחרון? היה חרא~! [חרא אימפריהה] מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ש..ש.. נולדתיי..[?!] חחח לא סתםם xD אממ אני חושבת שסיפרתי בדיחה ורק אני צחקתי-- חפיף זה קורה כל הזמן xD xD xD איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היום שבו הכרתי את ביט 69~! כבוד~!! מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שליי.. כולם! יש חבר/חברה/קראש? מזה קראש? :S אבל אין לי חבר.. יש לי הרבה חברות.. זה טוב? |:" ממה אתה הכי פוחד? חושך, ג'וקים ו.. אמ..זהו..? מאמינה באהבה וירטואלית: לא .. לא ניסיתי..:S אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?אממ אני חושבת שאולי בגב בשביל לראות אם מסתכלים עלי כשאני עוברת..

בעיקר אם ששיי.. [שם בדוי כמובן] על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על אנשים ודברים שאני אוהבתת 3> -- לאחורנה ביט 69.. 3> 3> 3> למה אתה הכי מתנגד? אני חושבת שכפיה היא דבר נורא.. כל דבר שכופים.. בעיקר אהבה.. 3> אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני חושבת שקופידון..~! חחח P= אממ תנו לי לחשוב על זזה.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא בהחלט! מה הדבר שעושה אותך מאושרת? דברים קטנים שקורים ומצליחים לשמח אותיי.. צריך לשים לב אליהם... באהבה-- אם מישהו או חברה סתם קוטפים לי פרח או שאבא שולח לי הודעה וכתוב בה :"אני אוהב אותך!" וסתם ככה-- אם אני באה למעבר חציה ופתאום מתחלף לירוק, או אם חברה שלי אומרת שאמרו עלי דברים טובים.. בעיקר שאמא שלי נחמדה אליי.. 3> כשיש לך אהבה את נאמנה? מאוד את אוהבת ילדים? תלוי.. את ותרנית או עקשנית? וותרנית רק למען שלום ואחווה.. בשביל זה אני מוכנה לוותר על הכל, אבל עקשנית ונוקשה לגבי העקורונות שליי.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? למה לי...? :S ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אם הוא יחפץ בכךך.. החיים טובים לדעתך? תלוי מתיי... כשאני שומעת ביט 69 הם נפלאיםם היחסים עם ההורים טובים? תלוי עם מי מהם.. [עם אמא דיי גרועים.. :S] לבוש: אני לא יוצאת מהבית בלי פריט וורוד עליי.. [גם אם מדובר בתחתונים\חזייה] P= א ו ב ס ס י ה % $ # לייקקק איפור: את הכי יפה כשאת טבעית~! [שמה קצת מייק אפ אם לא שמתי מספיק חומרים רטוביםם.. :S המבין יביןן] דברים אהובים מאכל:... אוליי מנטוסס \ פריקסהה שתיה: אממ אני חושבת שמיים או מיץ פטל... וגם פאנטה שוקטהה המקום האהוב לחופשה: אם זה עם מישהו שאני אוהבת [אפילו חברה] אז לא משנה איפה.. בד"כ או מקום טבעי לגמרי, או מלון אבל עד הסוף.. אני נורא קיצונית בקטעים האלהה.. טעם גלידה אהוב: אממ כל סוגי השוקולד [פסק זמן,מקופלת, ווניל עוגיות, שוקו עוגיות..] בלה בלה בלה xD פרי אהוב: אויש.. ניראלי .. אפרסק , בננה ומנגו..R R R ממתק: כ י ף כ ף ! $ & @ א י מ פ ר יה @ מכונית: לא מבינה בדברים האלה .. אני אוהבת מכוניות ספורטט.. שיעור: ביולוגיהה. :S חג: פסח מעבדות לחירותת~! [שבועיים חירות זה חתיכת זמןן~!] היום הכי אהוב בשבוע:חמישי צבע: ו ר ו ד % & @ מגזין: לאישה ,ראש 1 , מעריב לנוער ודיסני [לכולם אני אובססיבית] שם לבת: לי ים .. ניראליי. :S גם ג'ודי ו.. מיקה.. שם לבן: עופר.. אופיר ו.. בן ניראליי.. [שמות גבריים כאלהה] קבוצת ספורט אהובה: next חודש אהוב: אני חושבת שמאי..אולי יוליי.. ספורטאי/ת אהוב: NEXTT שחקנית אהובה: אני חושבת ש.. ההיא מאחיות או לא להיות.. לא הבלונדיניתת שחקן אהוב: צ'אמינג טאטום... [שם מוזר והוא מושלם בטירוף] מהסרט "יש לה ביצים" [She's the man] תוכנית אהובה בטלוויזיה: בעיקר אנימות אבל עודד.. אינויאשה,סאקורה,טוקיו מיו מיו, ארתווררר, סדריק, טיטוף,דורה ובוץ',הזר מויוה ו.. אתר אהוב: אני חושבת ש.. פורום ביט 69, פורום נט"ע , האתרים שליי.. השוקסע שליי והבלוגגג שליי.: חיה אהובה: .. אולי כלב .. גם נמרים וכאלהה בדיחה: אניי..[?!] אומר הרבה: ייאאיי ~! מילה אהובה: פנטופלעך [זה נעלי בית ביידיש] נעליים: בעיקר אולסטאר ווואנסס...~! לייקק תחנת רדיו: אממ 91 FM ו-100 FM