חדשה+שאלה.....!!!

ToryMaster

New member
צקצק

הייתי חוקרת קצת יותר על ספרים מומלצים לפני שהייתי פונה לקנות אחד. [אגב, זוכרת שביקשו ממך להפחית באותיות חוזרות? "אפקט התקיעה"?]

טורי עברתי על כמה ספרים בנושא הנ"ל

אז אני יכול להמליץ מנסיון אישי... רק תגידי לי מותר לי להגיד את שם הספר בפורום?

המלצות לספר על השימוש במטוטלת

שם הספר שאני הכי ממליץ זה "המטוטלת" שם מחבר הספר סיג לינגאורן (מקווה שכתבתי את שם המשפחה נכון) הוא מנהל בית ספר לאיתור בניחוש. והספר כולל מטוטלת מיקצועית ממתכת. יש ספר על השימוש במטוטלת של הוצאת "אסטרולוג" שלא כולל מטוטלת ויש לאותה הוצאה ספר על קריסטלים שכולל הסברימ על השימוש במטוטלת (לא הסבר ארוך, קטן מאוד ) אז אני ממליץ על הספר הראשון של סיג. הסבר מקצועי ונכון לשימוש במטוטלת..

RainBird

New member
יש לי אותו. הוא טוב. אז מפליא אותי שאתה ממש מדבר על כל הבולשיט ניו אייג' מסביב.

RainBird

New member
למשל, "א)אם המטוטלת היא מאבן חן אז זה תלוי איזה אבן. במקרה של קוורץ צריך להניח את האבן במיכל זכוכית, עדיף להמנע ממיכל מתכת. בתוך המיכל יש להניח מלח ים ולהוסיף מים. (אם אפשר מי מעיין עדיף) ולתת לאבן לנוח במים האלה 8 שעות כדי שיתרוקן ממשקעים עודפים של אנרגיה. לאחר 8 שעות יש לשטוף את האבן במים זורמים ולשתוף מעל האבן את המים המלוחים, בשלב זה יש כאלה שימליצו להניח את האבן בשמש או לאור ירח זה תלוי בסוג האבן אבנים זכריים לאור שמש אבנים נקביים לאור ירח. קוורץ שקוף הוא זכרי. ב)דרך מהירה יותר לטהר אבן זה לעשן את האבן בעשב נשרף. את זה ניתן לעשות כשמבעירים במבער שמן ערער ומעבירים את האבן דרך האדים או ע"י שמבעירים קטורת ומעבירים את האבן דרך העשן. ישנם ספרים שמביאים עוד דרכים לטהר מטוטלת. אפשרי גם לשאול דרך המטוטלת איזה טיהור מתאים יותר. ג)את החוט קושרים לתליון החוט לא חייב להיות קשור סביב האבן." טיהור של כל אבן יכול להיות כמה דקות דרך מים זורמים למשל. זה לא חייב להיות כל הטקס הניו אייג'י הרייקני הזה. בנוסף, מטוטלת יכולה להיות אבן שקשור אליה חוט. זהו. כל השאר תלוי ביחסים שלנו איתה. הרי אין לה כוח אמיתי- היא רק מקשר לתת מודע ואם נסכם איתה שימינה זה כן, ושמאלה זה לא-או להחליט שימינה זה לא ושמאלה זה כן, כי זה היחסים שלנו איתה. מעבר לזה זה לא כזו תורה מסיני. סתם עשו מזה יותר מידי. אישית אני מעדיף מראה שחורה או קלפי טארוט. או אפילו שרביט קווארץ ומתכת לחיזוי של מקום. ארדן.

ארדן

באמת בספר של סיג לא מוזכר שום דבר על טיהור . אני עברתי על ספרים אחרים שגורסים שצריך את כל זה. ומתוארים שם שיטות טיהור מוזרות שחבל"ז ובלי שום קשר למטוטלת, אבני חן זה דבר שסופג אנרגיות שליליות מהסביבה ומאנשים וגם אם האבן לא תשמש למטוטלת צריך לטהר אותה, וזו דרך המקובלת לטהר במים עם מלח ים. מאז שהכרתי את תחום האבנים (שזה 11 שנים) אני זוכר את השיטת טיהור הזו...

RainBird

New member
לא קשור. אני עובד עם אבנים ביום יום, ובאמת קראתי לפחות שיבעה ספרי מאגיה על אבני חן וקריסטלים. כל השיטות האלו ממש לא טובות לכל האבנים וממש צריך ללכת אינטואיטיבית איתן. יש אבנים שאני קונה בלי לטהר. יש לי תחושה נקייה מהן וזהו. יש אבנים שאני קונה שאני משליך ישר לתמיסת מי מלח ושמן לימונית. זה תלוי בהרבה דברים- ואבנים למטוטלת לא צריכות את זה כי הן לא משמשות להילינג או מאגיה. רק כדבר כבד שמושך את המטוטלת למטה. ארדן.

בוא תשמע מה הסיבה שאני חושב לטהר..

הכן האבן משמשת למשקולת שמושכת למטה. וגם לי זה נשמע מוזר שאבן לא נקיה אנרגטית לא תיתן תשובה נכונה. כי התשובה לא באה מהאבן אלה מהאדם. אבל תסכים איתי שאנחנו עובדים עם מטוטלת אנחנו צריכים תשובה מתת ההכרה ולא ממה שאנו רוצים. אז לפי דעתי אבן שהיא לא נקיה אנרגטית ומלאה אנרגיה שלילית יכולה להשפיע עלינו ולגרום לזה שלא ניהיה מרוכזים טוב בשאלה ואז התשובה לא תבוא מתת ההכרה. זה נשמע לי סיבה טובה לטהר..

RainBird

New member
אבן לא נקייה, לא תיבחר מלכלתחילה על ידי האדם כדי לשמש כמטוטלת. זה יהיה אינטואיטיבי. אבן שמתמלאת אנרגיות שליליות מתנקה בסופו של דבר, כשהאדם משתמש בה מספיק. אבל לא כל אבן צריך לקפוץ ולטהר, ואתה יודע מה? גם אם לטהר לא צריך את כל הטקס שציטטת קודם. כמה דקות במים זורמים (חוץ מאבנים מסויימות כמובן) יספיקו. ארדן.

~*~*~*~

אני דיברתי על אבן שהיתה נקיה ולאחר שימוש ספגה אנרגיות ולא שהייתה מלאה מלכתחילה, וגם אני משתמש מידי פעם בשיטה של לשטוף במים זורמים בלי הוספות מיוחדות. גם הוספתי שם שאפשר לשאול את המטוטלת איזה טיהור יהיה הכי נכון עבורה. ובכללי עובדים לפי אינטואיציה וכל אדם יעדיף דרך שהכי מתאימה לו..

RainBird

New member
אין אבן "נקייה" בלי אנרגיות. כל אבן מלאה אנרגיות. אנרגיות של האדמה שלה והכל. יש עליה את הזכרונות של השנים. כשמטהרים אותה, זה כמו טיפול בשיכחה. המצב ה"מטוהר" הוא המצב הלא טבעי פה כביכול ועם הזמן היא תקבל את האנרגיה של האדם או המקום. וכן, כל אחד מה שיתאים לו. ארדן.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

מצב "נקי" של אבן [לפחות בעיני] הוא לא המצב הנכון.

למעלה