ברוכית אני שחף, מגדלת 4 סוסים. השתלבות נעימה שתהיה לך(:
מ מיי 100 מיי New member 15/2/07 #20 וואלקם.. אני מיי בת 16 וחצי רוכבת ומתחרה דרסג' בחוות הפסגה על זיילנד החתיךשליכזהמושלם השתלבות מהירה...
וואלקם.. אני מיי בת 16 וחצי רוכבת ומתחרה דרסג' בחוות הפסגה על זיילנד החתיךשליכזהמושלם השתלבות מהירה...
V Vintage Queen New member 15/2/07 #21 הייי ברוכה הבאה אני סתיו, בת 18 כבר בקושי רוכבת (כי אני שלושה שבועות ב-י-ד-י-ו-ק מהיום- לפני הגיוס!) אבל יש לי סוסה מהממתתת משלי, שכרגע לא אצלי, שוב בגלל הגיוס ועוד סיבות... --> השתלבוות נעימה
הייי ברוכה הבאה אני סתיו, בת 18 כבר בקושי רוכבת (כי אני שלושה שבועות ב-י-ד-י-ו-ק מהיום- לפני הגיוס!) אבל יש לי סוסה מהממתתת משלי, שכרגע לא אצלי, שוב בגלל הגיוס ועוד סיבות... --> השתלבוות נעימה
נ נעם212 New member 15/2/07 #22 ברוכה הבאה אני נעם, בת 13 רוכבת דרס'ז במרחב הפתוח בכפר שמואל השתלבות נעימה ^^
כ כל עולמי סוסים New member 15/2/07 #24 אהלן וסהלן ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה אני שיר, בת 14 רוכבת ווסטרן בחוות 'סוסים בכפר' השתלבות נעימה
אהלן וסהלן ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה אני שיר, בת 14 רוכבת ווסטרן בחוות 'סוסים בכפר' השתלבות נעימה
ע ענבריי 10 New member 15/2/07 #25 הלווו אני ענבר, רוכבת ב חוות צח, יש לי חצי פנסיון על וניצה השתלבות נעימההה
M MAYA 4827 New member 16/2/07 #27 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif מיה בת 13 וחצי רוכבת בכ"ש המרחב הפתוח.. השתלבות והתמכרות כיפית=]