חדשה פה

הוד11

New member
בואי לקומונת פרל ג'אם!!!

יש לנו קומונה חדשה של פרל ג'אם ואנו מזמינים אותך להצטרף בכתובת הזו http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=15683

Dharmashetra

New member
דינג! דינג! דינג!

זו התשובה הנכונה! פרל ג`אם, אליס אין צ`יינס וקינג קרימזון הן הפייבוריטס של הפורום הזה. (תורידו את האבנים, אתם יודעים שזה נכון. וחוצמזה, לא אמרתי שיש לי משהו נגד זה) ברוכה הבאה

הוד11

New member
אז איך זה

שפורום גראנג' נפל בגדול ואף אחד לא מחיה אותו? אני הייתי מחיה אותו אם הייתי יודע שיהיו אנשים אבל אני מפחד שיום אחד אשים יפסיקו לבוא לפורום שמדבר על מוזיקה שכבר כמעט לא מנגנים אותה

אני לא חושבת שאנשים יפסיקו

יש הרבה אנשים שמקשיבים עדיין לגראנג' בידיוק שייש מיליון אנשים שמקשיבים לביטלס וללד זפלין. אני בעד להחיות אותו... הייתי מנהלת פורום אם זה לא היה מערב ללכת למשרדי תפוז *פראנואידית*

הוד11

New member
אההההה

אולי אני יציע להקיפ פרום גראנג' מתי שהוא אבל רק שאני יהיה בטוח שיבואו אנשים. בייניתים אני די מרוצה מהקומונה שלנו ויש הרבה הודעותואנשים יחסית אבל אם היא תצליח לאורך תקופה מסויימת יש הרבה סיכויים שייפתח פרורום פרל ג'אם

On23

New member
אה,

תודה על התשובה! התחלתי עכשיו לשמוע את TEN. בינתיים, טוב.

הוד11

New member
ייצא במאי בערך

רוב השירים מוכנים כבר אבל הם רוצים לשפר

הוד11

New member
אני רואה שיש פה הרבה חובבי פרל ג'אם

זה באמת מחמם לי את הלב להקה גדולה

Dharmashetra

New member
היה פורום גראנג`?

לא ידעתי. מתי זה קרה? בכל מקרה, הפורומים פה ממש גדלו בזמן האחרון אז אולי עכשיו יבואו יותר אנשים. אני לא חושב שלמישהו אכפת שזה ז`אנר בסכנת הכחדה בהתחשב בעובדה שיש פורומים מצליחים ללהקות ואמנים שלא ממש מבצעים יותר...

הוד11

New member
היה לפני שלוש שנים

לפני שידעתי מה זה אינטרנט בכלל אז אני לא הספקתי ליהיות שם וחבל

מה לפני שנים לא ידעת מה זה אינטרנט?

איפה אתה חיי ;) חח אני חושבת שכתבתי שם בזמנו אבל האמת שאני לא רוצה לדעת

הוד11

New member
אני כולה בן 15

ככה שבגיל 12 לא ממש עניין אותי אינטרנט או תפוז

cold metal ass

New member
פרל ג'אם גגגגגגגרררררר -

אני מקווה שזה עונה לך על השאלה של מה דעתי עליהם ..

Nitzan161

New member
ברוכה הבאה! Pearl Jam טובים!!

גם אני התחלתי לשמוע אותם.. תמשיכי לשמוע!

למעלה