חדשה פה

fire witch

New member
TEN TEN TEN TEN TEN TEN

הייתי מספיק ברורה ? להתחיל עם TEN !

הוד11

New member
עם TEN הכי כדאי להתחיל

אני התחלתי איתו אבל אפשר להתחיל עם VS בשום פנים לא להתחיל עם VITALOGY כלומר זה אלבום גדול אבל צריכים ללמוד לאהוב את פרל ג'אם לפני ששומעים אותו כי הוא קשה לעיכול

אני יודעת, צחקתי איתה ;)

הרוב מתחילים עם ten
האלבום האחרון שקניתי היה No code עטיפה בת זונה עשו לו כל התמונות פולאריד גההה...

fire witch

New member
טוב שאת כאן , יש לי שאלה ...

No code זה במקרה אלבום כפול של הופעות ? שהעטיפה שלו זה מלאן תלפים וארבע תמונות קטנות ?

הוד11

New member
לא זה אלבום אולפן רגיל

אבל באמת יש איזה 30 תמונות על העטיפה שלו אלבוםלא משהו אני חייב לציין

fire witch

New member
כבר התלהבתי...../images/Emo4.gif

קניתי בתחנה מרכזית בתל אביב לפני שלוש שנים איזה אלבום כפול שלהם , שכולו הופעות וכל העטיפה שלו הייתה מלא מלא מלא תמונות ,אחרי שהשקעתי שעתיים בלשכנע את המוכר הערס שזו להקה דפוקה שאף אחד לא מכיר ובחיים לא ייקנו אותו ממנו וכדאי לו לתת לי אותו ב20 שקל , והצלחתי ! הגעתי איתו לבית ולצערי הרבה הוא לא עימי ומעולם לא הצלחתי לשמוע אותו בגלל איזה בחור ערל לב שלקח ולא החזיר (מניאק) חשבתי שמצאתי את השם שלו ועכשיו אני אוכל לרכוש אותו שוב ...

אוי ואבוי מסכנה שלי :(

זה נורא!!! את בטוחה שזה לא lost dogs? אומנם זה לא אוסף של הופעות אלא שירים שלא נכנסו לאלבומים ואין פולאריד על העטיפה מקדימה אבל בפנים יש תמונות פולאריד ומאחורה יש מלא תמונות של כלבים אבודים כי חיפשתי את מה שאת מדברת עליו ואין תוצאה לבנתיים :\

fire witch

New member
../images/Emo2.gif

יתכן שזה היה אוסף מזויף שנמכר אך ורק בחנויות של מזרחית ? אני בטוחה שאלו היו הופעות , התמונות לא היו פולארויד אלא מלא ריבועים קטנטנים של תמונות של פנים והמרווחים בינהן היו לבנים , זה כל מה שאני זוכרת ממנו

I am Cornholio

New member
להקות / אמנים מומלצים...

3 Doors Down AC/DC Aerosmith Alice Cooper Alice in Chains Anouk Black Sabbath Blind Guardian Bon Jovi Bruce Springsteen Coldplay Creed Deep Purple Def Leppard Depeche Mode Dire Straits Dragonforce Dream Theater Eagles Foo Fighters Gavin DeGraw Genesis Green Day Guns N' Roses HIM Incubus INXS Iron Maiden Jimi Hendrix Judas Priest King Crimson Kiss Led Zeppelin Lenny Kravitz Meatloaf Megadeth Metallica Motley Crue Motorhead Muse Nirvana Oasis Offspring Pearl Jam Phil Collins Pink Floyd Poison Puddle of Mudd Queen Radiohead Rage Against The Machine REM Rhapsody Robbie Williams Rolling Stones Roxette Scorpions Sex Pistols Smash Mouth Smashing Pumpkins Soundgarden Stereophonics Stone Temple Pilots Supergrass System Of A Down T.Rex Texas The Beach Boys The Beatles The Doors The Verve The Who Travis Twisted Sister U2 Ugly Kid Joe Van Halen Whitesnake יש עוד אבל זה יספיק לבינתיים

The PeaceKeeper

New member
אני בהחלט שמח לראות שיש מישהו

שמעריך את אנוק... היא פשוט מעולה ואף אחד לא יודע כי כולם מתמקדים בשניים שלושה שירים

למעלה