חדשה פה :)

tuty fruty

New member
מיכל איך את לא ידעת...

וגילי באמת את רואה שאת לא יודעת הכל... ועכשיו לשתיכם ומיכל אני שוב מתפלאת את לא רואה מה הולך בישיבות??? כל הסניף מדבר על זה לא סתם אני מגזימה אבל אפילו החניכים שלי יודעם את זה והנה הסיפור... סיפור מאוד מרגש הייתי ממליצה לקחת נייר שיהיה לידכם רק ליתר ביטחון. בכיתה ב' שהגעתי לאביחיל (כן גרתי ברמת גן פעם) ראיתי אותו עומד מול עיני וידעתי שהוא האחד לא סתם.. אני לא יודעת איך זה התחיל אבל ממש אהבתי אותו בכיתה ב' אז לקחתי הזמנה של יומולדת שהייתה לי בחדר היה מצוייר עליה ליצן כן אני זוכרת עד היום ורשמתי לו שאני אוהבת אותו ושאני רוצה להתחתן איתו. אבל בן זה בן והא מאבד דברים בקיצור הפתק אבד אז רשמתי לו שוב פתק הפעם על פתק צהוב כי זה מה שמצאתי ומאז הוא חייב לי תשובה כי הוא עדין מתלבט בקיצור אני מחכה מכיתה ב' לתשובה וכל העולם זוכר אתזה.. ומיכל באמת לא ראית בישיבה האחרונה שנעם אמרה לבן שבזמן האחרון הוא מגעיל ואני צעקתי לו בן בכלל לא מגעיל אני נורא אוהבת אותו ואז אמרתי לו שאני עדיין מחכה לתשובה.. מלא אנשים כבר יודעים מהסיפור הזה בערך כל השכבה שלי. וכל אביחיל..

michi05

New member
חחחחח

איזה חמודייים! אוי את ובן חח קשה לחשוב על זה... חח ואני כבר יודעת עם מי תהיי (תנחשיי.... ) חח ... ככה ש"נחיה ונראה" חח .. ואני בטוחה שהתשובה של בן תהיה חיובית.. אבל את הצעת למישהו הצעת נישואין בכיתה ב'? חח ילדה מוזרה!! אבל אני אוהבת אותך למרות הכל חח

tuty fruty

New member
אני לא מוזרה!!!

ואני לא יהיה עם מי שאת חושבת עובדה אפילו את הספר בהיסטוריה הוא לא בא לקחת חוץ מזה שבן יהיה שלי ואפילו אמא כבר מנדנדת...

michi05

New member
מה הולך פה??

את רוצה את בן או משו? וואי עם כמה שהתנחלתי אצלך אני מתכוונת להמשיך כי אני מגלה דברים חדשים בקצב! מה הולך פה? זה באמת מלחיץ! ועובדה שההוא (לא נגיד את השם) בא להתכונן למבחן שהוא כבר ידע את החומר מראש, ושהוא עוזר לך בדברים חח... אני לא אומרת שזה יקרה השנה אבל מתישהו זה יקרה.. חח מי יודע אולי שנה הבאה את תנחי אותו? ואני מבינה למה אמא מנדנדת חח בן חמוד... אבל איך לא שמעתי על זה עד היום? תתכונני להתנחלות אצלך בקרוב מאדד!!

tuty fruty

New member
אני יסביר לך באי סי קיו

כי אני לא רוצה שזה יהפוך לשיחה בינינו זה עדיין פורום.. חברה דברו אית באי סי קיו משעממם לי אני לבד! 156645500

michi05

New member
גילי

אני קצת מוגבלת לא אומר לי יותר מדי מה שרשמת בהודעה האחרונה... אבל בכל מקרה תודה :) אני עכשיו יוצאת לבגרות ונקווה שיהיה טוב ... ביי בינתיים

tuty fruty

New member
היא התכוונה לזה שהשרשור שלך עולה

פשוט למעלה... ותכינסי לטאגליינס למעלה יש שם מאמאר לפורמיסט הנבוך שם יסבירו לך הכל על הפורום... ואת יוצאת לא משנה מה כולם אומרים אני אומרת לך שנהנתי מאוד !!! ואני הכי חשובה..

michi05

New member
כמובן...

חח אז פורמיסטית נבוכה זה מה שאני? ואני יוצאת בכל מקרה... כבר שילמתי, אני פשוט מקווה שאני באמת אהנה.. וכן את חשובה חח בזכותך אני יודעת טריגו :)) דרך אגב הבגרות היתה קלה בצורה מפחידה...

kedeman

New member
לוקח לי זמן..

מצטער שלוקח לי כרל כך הרבה זמן להגיב... ברוכה הבאה!!!!!!

michi05

New member
שי

נסלח לך על זה שלוקח לך זמן רק בגלל כל הבגרויות והכל

michi05

New member
אוררר

תודה מותק!! מקווה שאת לא בורחת מהסניף אחרי הפעולהה...חחח אל תדאגי יהיה טובב.. או כמו שאת נוהגת להגיד: "נחיה ונראה"...

למעלה