חדשה פה :)

קצת פרטים/

היי מיכל, את לא מכירה אותי אבל גם אני אהיה במד"מים, בצד של המדריכים, הקורס הוא באמת בהדסים במקביל מד"חים מתקדמים וסמינר יוזמה\אומנויות, וזה קורס ממש ממש כיפי, אני הדרכתי גם שנה שעברה ואני ממש ממש אוהב אותו. בתנועה הקורסים משתפרים משנה לשנה, אין מה להגיד. השיא זה המש"צים. או בעצם גרעין עודד. ביי בינתיים. אריק

michi05

New member
../images/Emo45.gif

תודה :) אצלנו הרבה אמרו שזה קורס לא משהו... אבל אני לא יודעת אולי בכל זאת יהיה נחמד.. אני בכל מקרה הולכת

go golan go

New member
מי אמר שזה קורס לא משו???

תקשיבי- אולי זה לא מפוצץ כמו המד"צים, ואין כזאת כמות מטורפת של אנשים, ולא אותה התלהבות, אבל זה בהחלט קורס שווה, ומבחינת כלים להדרכה לדעתי הוא נותן הרבה יותר מהמד"צים. וכמובן- כל הצד החברתי. הקורס מלא באנשים איכותיים (ברור שתמצאי גם את אלו שלא תביני בכלל מה הם עושים שם ומי המועצה המפגרת שהסכימה לשלם לאדיוט הזה חלק מהקורס), ובהחלט שווה!!!

tuty fruty

New member
אלה אני עוד הפעם מתערבת

למי שהיא התכוונה זה לכמה ילדחם מהסניף שלנו שדי סבלו במדמים אבל אני אמרתי לה שמאוד נהנתי אז אני מאוד מקווה שהיא תקשיב לי וחוץ מזה שעכשיו גמרתי לכך שעוד שרשור יעלה והמחשב שלי לא יתקע!!!

go golan go

New member
הבנתי את זה, רק שלא תקשיב להם.

חוצמזה, מיכל (קוראים לך מיכל, נכון? אני טועה?...), אם לא היית במד"צים, אז גם אין לך כרגע למה להשוות ונראה לי שבגלל ההשוואה הזאת יש חבר'ה שאומרים שקורס מד"מים לא שווה. בכל מקרה- תצאי, תבלי, תהני, ובהצלחה

michi05

New member
מיכל כן...

כן אני אכן מיכל... מי את? (חוץ מזה שקוראים לך אלה מסתבר :) ) ואני יוצאת... אני מקווה להנות...

go golan go

New member
אני

אוקיי. קוראים לי אלה, מרמת הגולן, אני יוצאת לגרעין, וזהו. נראה לי...

אני מסכימה! רנה הסבירה לי לא מזמן

בדיוק אותו הדבר ויש בזה הגיון. מלבד זה, יהיו לנו את כל הכלים להנות (אנשים, תכנים, משחקים, תנועה וכו') ככה שמה שנשאר זה שאנחנו נתן לעצמינו להוציא הכי הרבה מזה! מיכל- מי אמר שלא כיף?! את תהני! אני מכירה אותך

michi05

New member
גילי :)

מי שאמר שלא כיף זה כל מיני מדמים מהסניף שלנו... השמות לא חשובים כרגע :) אני מקווה להנות וכמו שרנה הציעה אני פשוט אבוא לשם בראש פתוח.. יהיה נחמד...

נרביץ להם!! ../images/Emo123.gif

(אלא אם כן הם גבוהים ומתולתלים.. כי אז הם יחזירו לנו) נמאס לי מהסטוריה!!

tuty fruty

New member
אההה.. לא יפה לדבר ככה על בעלי

לעתיד את מדברת על בן נכון?? ממש לא יפה תדעי שנעלבתי אישית הוא בעלי לעתיד והוא לא מכה!!! אני לא יהיה אישה מוכה!

michi05

New member
רוצה לספר לי משו??

ממתי בן בעלך לעתידד???! וגילי את באמת מפחדת ממנוו?? חחחחחחחח מבדר לשמועע... רנה אני מחכה להסבר...

מה הולך פה?!

המפלצת הודעות המוזרה ההיא אכלה לי את ההודעה שכתבתי כרגע לרנה!! אוף עם זה! מיכלי- אני לא פוחדת ממנו (אני יותר חזקה ממנו) אני פשוט פוחדת עלייך:) רנה- גם אני מחכה להסבר!

או הו בעלך לעתיד?!מה יפעת והתאומות

יגידו על זה?? רנה, זו דוגמא לכך שאת מתהוללת כל היום וכל הלילה ולמה? כי אני צודקת!!

tuty fruty

New member
וגילי הם לא צריכים להגיד כלום

קודם כל בן היה לפניהם הוא בעלי אני לא הפתחתי ליפעת שנתחתן אלה שנוליד תאומות זה הכל..

למעלה