היי מיכל, את לא מכירה אותי אבל גם אני אהיה במד"מים, בצד של המדריכים, הקורס הוא באמת בהדסים במקביל מד"חים מתקדמים וסמינר יוזמה\אומנויות, וזה קורס ממש ממש כיפי, אני הדרכתי גם שנה שעברה ואני ממש ממש אוהב אותו. בתנועה הקורסים משתפרים משנה לשנה, אין מה להגיד. השיא זה המש"צים. או בעצם גרעין עודד. ביי בינתיים. אריק
תקשיבי- אולי זה לא מפוצץ כמו המד"צים, ואין כזאת כמות מטורפת של אנשים, ולא אותה התלהבות, אבל זה בהחלט קורס שווה, ומבחינת כלים להדרכה לדעתי הוא נותן הרבה יותר מהמד"צים. וכמובן- כל הצד החברתי. הקורס מלא באנשים איכותיים (ברור שתמצאי גם את אלו שלא תביני בכלל מה הם עושים שם ומי המועצה המפגרת שהסכימה לשלם לאדיוט הזה חלק מהקורס), ובהחלט שווה!!!
למי שהיא התכוונה זה לכמה ילדחם מהסניף שלנו שדי סבלו במדמים אבל אני אמרתי לה שמאוד נהנתי אז אני מאוד מקווה שהיא תקשיב לי וחוץ מזה שעכשיו גמרתי לכך שעוד שרשור יעלה והמחשב שלי לא יתקע!!!
חוצמזה, מיכל (קוראים לך מיכל, נכון? אני טועה?...), אם לא היית במד"צים, אז גם אין לך כרגע למה להשוות ונראה לי שבגלל ההשוואה הזאת יש חבר'ה שאומרים שקורס מד"מים לא שווה. בכל מקרה- תצאי, תבלי, תהני, ובהצלחה
בדיוק אותו הדבר ויש בזה הגיון. מלבד זה, יהיו לנו את כל הכלים להנות (אנשים, תכנים, משחקים, תנועה וכו') ככה שמה שנשאר זה שאנחנו נתן לעצמינו להוציא הכי הרבה מזה! מיכל- מי אמר שלא כיף?! את תהני! אני מכירה אותך
המפלצת הודעות המוזרה ההיא אכלה לי את ההודעה שכתבתי כרגע לרנה!! אוף עם זה! מיכלי- אני לא פוחדת ממנו (אני יותר חזקה ממנו) אני פשוט פוחדת עלייך רנה- גם אני מחכה להסבר!