חדשה פה...

חדשה פה...

אני חדשה פה ןניסית לצייר בובה אחת ...לא נראה לי שיצא לי טוב בקשר לגוונים. תכלו להסביר לי בפירוט איך אני אמורה להשתמש בטונים של בגונים ואיך אני משלבת את זה בבובה...אני חושבת שיחסית לפעם הראשונה יצא לי דיי יפה... לא?

PrinseC

New member
כן ../images/Emo20.gif

יחסית לדולי ראשונה באמת יפה
אבל יש כמה תיקונים... אז קודם כל השיער.. יש שם למלעה בראש איזה גוש או משהו... זה מוזר..
והכנפיים לא העליונות והתחתונות צריכות להיות יותר קרובות אחת לשנייה

tiptip4u

New member
קודם כול ברוכה הבאה.

ולעזרה, לא לפרגונים, לעזרה. השיער גושי, ז"א שהוא נירא כמו גוש אחד וזה לא טוב. את צריכה לעשות קבוצות קבוצות ולהצליל אותן, או שלעשות שיערה שיער- שזה לפי דעתי הכי יפה, אבל כול אחד ודעתו. הכנפיים, הן לא טובות בכלל. חוץ מזה שהן רחוקות, הן לא סימטריות והן יותר יפות כשהם כן. אחרי שאת עושה כנף אחת, תבחרי אותה (בריבוע) ותלחצי תמונה-> היפוך/סיבוב-> הראשון. ואז תדביקי במקום הנכון. ההצללה הכללית, לדולי ראשונה היא דיי טובה. הנעליים, ככה-ככה כמו הבגדים וההצללה. הבגדים, סתם רגילים לא משהו. אני ממליצה לך ללכת לקישורים ומשם לאתר של הפורום, הוא יעזור לך מאוד, יש שם את הצורה הבסיסית לדוליז וגם לקצת יותר מתקדמים. איך כתבת כותרת בסגול?

האתר הוא

www.how2do.kef.li, ובאמת לפני שאת עושה דוליז לכי ותלמדי. בקשר לדולי- אין לי מה לחדש, השיער גושי בטירוף ולמרות שהחזה בחבילה ההצללה לא טובה. גם ההצללה בבגדים לא משו, ואת קווי המתאר של הבגדים עושים בצבע הכהה ביותר של הפלטה ולא בשחור! בקשר לענפיים, יש באתר שלמעלה גם טיטוריאל לכנפים :) ועכשיו אני מנצלת לדולי שלי (יש יש סיימתי אותה!!!) הראשונה שעשיתי עם כל מיני עזרים (פוטושופ ופיינצ´ופ). עבדתי עליה המון, שבוע בערך לא ברציפות.

אני אחנוק את הניק הזה....../images/Emo46.gif

טוב אז את הדולי למעלה עשיתי אם אפקט שמש מהפיינצ´ופ, אבל אני לא יודעת אם זה יותר טוב עם או בלי השמש. אז אני מוסיפה את הדולי שבלי האפקט ותגידו לי מה דעתכן (\ם)! תפתחו בנפרד,וגם...שיפורים, תגובות בונות ושאר ירקות יתקבלו בברכה.

Mישמשית

New member
יש....רק רציתי

לבקש סליחה, ולהבהיר לאלו שלא הבינו שהדולי והניק המעצבן שלי

דולילה

New member
לא ממש קשור... אבל

הכנתי כמה דוליז ואני לא מצליחה להעלות אותם כי הקובץ גדול מדי. מישהי בקשה יכולה לעזור איך להוריד את כל החלק הלבן שמסביב לדולי שסתם לוקח מקום ואני עושה בצייר.......

צו צאנג

New member
הראשונה יפה יותר....

השיער גושי ומרחת יותר מידי את השיער ואת החולצה.. השקוף יפה! והאפקט מהממם!!!! אך עשית אותו?

Mישמשית

New member
אוקיי

השיער פשוט היה מורכב מהמון גוונים שונים של חום שלא היו קרובים...בשביל הסמאדג´ (מריחה) ובסוף השתמשתי גם בבלור אז זה יצא גושי ומרוח מדיי...אני עכשיו מחפשת איך לתקן
החולצה- היה בה מעט מאוד הצללה אז מרחתי הכל כמעין "שכבה".... ד"א, פתחת בנפרד? שם זה נראה הרבה יותר טוב.... והאפקט מהפיינצ´ופ

אדוה, עצה קטנה

כשאתה משנה ניק מדולידול למישמישית אל תעשי החלף שם משתמש תעשי יציאה מהמערכת, ואז כניס עם הניק השניה.. נראה לי שזה יעזור

מה זאת אומרת גושי??

גושים גושים??? הינה עשיתי עוד אחת... וזה שעשיתי את הקווים של הבגשים בשעור זאת כזאת טרגדיה! לא שמים לב כל כך-רק עיניים ביקורתיות רואות את זה....

Mישמשית

New member
אני לא יודעת אם בעניים ביקורתיות את

...מתכוונת להעליב אותי או משו...אבל שתדעי לך שכן שמים לב, ואת כן צריכה להשתמש בצבע הכהה ביותר של הפלטה....ואל תעלבי מזה את כי מזה את יכולה רק להתקדם ולהשתפר! והשיער גושי בגלל שאת עושה אותו בגוש אחד, ז´תומרת את לא עושה אותו בקבוצות או בשיערה שיערה.

המפ...../images/Emo87.gif

תיקנתי קצת... אני לא יודעת אם זה טוב או לא, אבל את זה תחליטי את
מקווה שתאהבי

למעלה