אממ קצת על עצמי...
בת 18, מהמררכז הגעתי לפה במצב די מוזר, האמת שכבר די הרבה זמן הייתי סגורה על עצמי שאני נמשכת רק לבנות,וכבר התחלתי להשלים עם זה וכל השטויות האלה. לא האמנתי שאני אצליח בכלל להתאהב בגבר(עבר הרבה זמן מאז שזה קרה פעם אחרונה וגם אז אני לא בטוחה אם הייתי מאוהבת בו). אבל פתאום זה קרה, דוקא עכשיו בתקופה שהיא ממש קשה לי, הייתי בהלם מהרגשות שלי, כי זה לא מישהו חדש,אני מכירה אותו הרבה זמן ולא חשבתי מעולם שאתאהב בו,וגם לא התאהבות כ"כ טוטאלית וחזקה בגבר,דבר שמעולם לא קרה לי. כל המצב הזה הכניס לי מלא בלאגן בראש, זה מצב שהוא חדש בשבילי ואני לא יודעת כ"כ מה לעשות עם זה, מה זה אומר בכלל, אם באמת יש אצלי משיכה גם לבנים שהתגלתה רק עכשיו באופן מוזר, או שזה סתם בדימיון שלי בגלל שאותו אדם נמצא עכשיו כל כך לידי ובשבילי בתקופה קשה שאני עוברת ואני לא באמת מאוהבת בו, באמת שאין לי מושג =/. בכל מקרה נכנסתי לתפוז ושמתי לב לפורום הזה בעמוד הראשי וחשבתי שאולי אתם תעזרו להבין, או להחליט מה לעשות, ואם יש פה עוד מישהו/י שעברו מצב כזה ויוכלו להסביר לי מה עובר עלי, כי אין לי ממש עם מי להתיעץ בנושאים כאלה כי אני לא מכירה ביסקסואלים באופן אישי. אני מקווה שאולי הפורום הזה יעזור לי להבין מה אני במשך הזמן =]. ואו...איזו חפירה יצאה לי חח אבל זה ממש עזר כל הפריקה הזאת.