חדשה פה

m i c h m i c h

New member
חדשה פה

לאחר דפדוף בכמה עמודים בפורום נראה לי שאני ארגיש פה בבית. בתור התחלה אני יכולה לחלוק אתכם שחזרתי שבוע שעבר מבלין עם קניות ב300 יורו (לא דולר..) ש200 מתוכם זה מH&M. ועכשיו לשאלה-אופנת הצעיפים: מאוד באופנה עכשיו כל הצעיפים שזה מאוד יפה ומחמיא (חוץ מהכאפיות שעושות לי רע) אבל איך לעזאזל בארץ חמה כמו שלנו אפשר ללבוש אותם? לי נהיה תוך שניה חם ואני חייבת להוריד...

מצטרפת לשאלה....

מאז שראיתי את הסרט "וידואיה של שופקואוליק" גם התמכרתי לצעיפים קניתי המון בקסרו בחנויות שמוכרים כובעים כל מני מטפחות מדליקות שאפשר לשם אותם בתור צעיפים או בחניוית דיוה וכדומה..... וכמעט תמיד ששמתי הורדתי אחריי פחות משעה. לא רק חם לי אני גם מרגישה חנוקה.

Fun Fair

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה! ולשאלתך

אני מתה מתה מתה על צעיפים!!!! יש לי כ"כ הרבה- גם לקיץ וגם לחורף... בגדול, אני מתחילה להתעטף בצעיפים רק מאיזור נובמבר, כשמתחיל להיות קריר. בקיץ- אני לא מסוגלת. אישית- לא נראה לי "טבעי" ומתאים לאקלים שלנו ובגלל זה, תמיד חשוב לזכור שאופנה זה דבר נהדר, אבל מאוד רלוונטי להאקלים של המדינה הספציפית
מי שממש מתעקשת, יכולה ללכת עם מטפחות מבדים קלילים, כמה שיוצר טבעיים (סינטטיים מעודדים הזעה) שקשורים בקלילות לצוואר.

Lubasha21

New member
מצטרפת ל-fun fair

הקיץ הוא למטפחות (ובמנגו תמיד יש מטפחות נפלאות) והסתיו ואילך הוא תקופה מעולה לצעיפים, משדרג כל הופעה.

למעלה