ברוכה הבאה :] ושנית.. לדעתי מוצאים כאלה אנשים במקומות מוזרים לאללה -מניסיון- אומנם רק בת 16 אבל מניסיון XD ולמה שלא תנסי לדבר עם האישה ההיא? או שנגמר בינכן >< בכל מקרה.. קשר כזה יכול להיווצר כשיש אינטימיות לדעתי..
בנות בחייכן אל תהיו קטנוניות, קצת יותר רצינות או יותר שנינות, תנסו זה עובד (בלי כוונה להעליב או משהו כזה) בכל אופן יש מישהי שקצת יותר מזדהה איתי? אשמח לשמוע
בכל אופן לא הייתי רואה או רוצה להתחתן עם אישה. הקונפליקט שלי הוא קצת מסובך, כי הייתה לי הרגשה מאוד מלאה של הרבה חום ואהבה עם אותה אחת. אז אני מבולבלת כי זה לא רק משיכה ... זה היה משהו יותר מורכב ורציני, ואם לא ציינת זה בערך בחורה שלישית שאני איתה במין "מערכת יחסים" והיה המון בילבול ואי וודאות אבל היום אני קצת יותר מנוסה ולכן נראה לי לפעמים שגם יותר מבולבלת... כי לא ממש נמשכתי ככה לגבר
את מנסה לחפש לעצמך הגדרות? הגדרות למי מה את? יכול להיות שעד עכשיו לא חשת כך עם גבר, ויכול להיות שהגבר הבא שתפגשי יסחוף אותך ויהיה אהבת חייך. מבינה את הבלבול, אבל לדעתי, את נותנת יותר מדי משמעות לבלבול הזה. כל עוד את עושה משהו שאת שלמה איתו ואוהבת, זה מה שחשוב לא? במערכות יחסים עם בחורות נהנית לא? אהבת את זה והיית שלמה עם זה לא? מתי פעם אחרונה הייתה לך מערכת יחסים עם גבר?