חדשה פה

• פותח הנושא 5152
  • פורסם בתאריך

5152

New member
חדשה פה

היי שלום לכולם, אני חדשה כאן אבל לא חדשה "בתחום" למען האמת אני בת 27 ויכולה להגיד שכבר המון שנים אני יודעת שאני נמשכת לשני הצדדים. ליתר דיוק ובהמשך לדיונכם איזו נשיקה יותר חזקה, למיני או לצד השני, אז הייתי אומרת שאצלי זה תלוי: תלוי עם מי, תלוי מי עדין, מי מנשק יותר בתשוקה ומי יותר נעים.... התודאות (מעומק ליבי) - עם בנות מיני הנשיקה והמשיכה הייתה יותר מגניבה ומדליקה
אבל בזמן האחרון אני מאוד מבולבלת, היתה לי מערכת יחסים עם אישה, בעיקר מערכת יחסים שמתבססת על אינטימיות ואורגזמה, מערכת יחסים שנמשכה כחצי שנה, לכן אני מאוד מבולבלת כרגע ומתה להכיר מישהו שיבלבל לי את החושים אבל זה לא נראה לי כרגע אפשרי.... אשמח לתגובות, מקווה שיהיה לי התאקלמות נעימה פה ומקווה שלא בילבלתי במוח לא לי ולא לכם

D amaged R oses

New member
מצאת אותי../images/Emo13.gif

ותיזהרי ליפול בשטויות של סיון. סתם חרטטנית.

5152

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מה הכוונה מצאת אותי... בכל אופן תודה

D amaged R oses

New member
....

"מתה להכיר מישהו שיבלבל לי את החושים אבל זה לא נראה לי כרגע אפשרי" את חייבת המווון חוש הומור כדי לשרוד אותי, סיוון וסוטול
וגם רני כפרע
3>

D amaged R oses

New member
כי....

אתה צריך לעבוד הרבה בשביל להגיע לפרצוף שמח. ולמאוהב אתה צריך להיות כמו רני!
ורני יש רק אחד!

sutul

New member
אין לי מספיק כסף

ואין בעולם אף מנתח פלסטי שיוכל לעזור לי בזה... אני מקרה אבוד כניראה

אמאאאאאאאאאאאא כפרה עליך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח

תעשי לי פארק ילדיםםםםםם
חחח

sutul

New member
אני ניכנסתי לצ'ט..

מי שמעוניין שיבוא נ.ב. כנסו איתי לשיחה פרטית כי רק אז זה יהבהב לי ואני אדע שניכנסתם

D amaged R oses

New member
יווו רני נכנע לי!!../images/Emo99.gif

רק שזה לא יהיה כמו פעם שעברה שתעדיף את הגרינץ' הזאת
אני מבטיחה לספק אותך רני!!!!

Paranoid Eyes

New member
היי :)

אז בהמשך לדיון, האם היית מתחתנת עם אישה? בעצם, עם מי היית מעדיפה לחיות את שארית חייך.. אישה או גבר? היו כאלה פה שענו "עם מה שאנחנו אוהבים".. אני למשל לא רואה את עצמי במערכת יחסים ארוכה עם אישה, אבל היי... הכל יכול להיות ולגבי ההיא שהגיבה לך שם למעלה.. מעליי. היא חמודה אבל סכיזופרנית
, תתעלמי ממנה

sutul

New member
שלום שלום

ברוכה הבאה יש לך כוונות לספר על עצמך יותר?... כל מי שכאן דאמג'ד רוז, את וגם סיון יאללה זריז זריז כנסו לצ'ט!!!

D amaged R oses

New member
מי עובד בשעות כאלה סיון?

תתפטרי! את לא מספקת אותי מספיק ככה]; רק מחכה לך שתחזרי ואת עייפה! אין סקס בכלל

Paranoid Eyes

New member
הלו הלו

תרגעי את! בלי השטויות שלך בשרשור של החדשה!! תרסני את עצמך ומיד! ואם כבר מדברים, תמיד יש לי כח!

D amaged R oses

New member
כן אז מה זה היה הכאב ראש הזה אתמול?!

זה בגלל שאת בוגדת בי, נכון?
נכוןןן.

למעלה