חדשה פה P=

dashago

New member
חדשה פה P=

טוב לפני איזה שבוע הצטרפתי לצופים ואתמול היתה לנו הפעולה הראשונה.... היה ממש כיף אני אספר בקצרה על עצמי אני דשה חיפה.....בת 15 וחצי הצטרפתי לשבט העוגן זה מן שבט שנפתח עכשיו מחדש הוא היה סגור או משו .... אז ביום חמישי הבא יש מחנה קיץ ואני נוסעת עעליו.......יאי זה נשמע ממש כיף ואשמח עם תעזרו לי במה שאעני צריכה להביא לשם ובכללי אשמח להצטרף לפורום ..... וכתוב ברשימת ציוד שצריך חקאי מלא מה זה כי רשום שזה חובה....??? ואיפה אפשר להשיג את החאקי? תודה מראש....P= איסי 216153230 מסן [email protected]

dashago

New member
אהה .... K הבנתי תודה לכם....

ואין איזה מפגש של כל הצופים מכל הארץ? עם יש מתי הוא מתקיים בדר"כ?

יש..

אירועים תנועתיים כמו חנוכה דרום שהוא ל י'- יב' מועצת תנועה שמתקיימת כל שנתיים בערך לי' -יב' וקורסים תנועתיים למדריכי שנה שנייה וראשג"דים שהם בסוכות

cohen shir

New member
הקורסים זה למלא תפקידים....

מרכזים צעירים מכל הסוגים [הדרכה, שכב"ג, פעילים, קהילה, מפעלים וכדומה...] הדרכת נעורים - ז'-ח' הדרכת חמישיות - ט' ראשג"וד ד'-ו' ראשג"וד ז'-ח' ראשג"וד צמי"ד הדרכת צמי"ד

dashago

New member
אגב מישו עוד הולך למחנה קיץ ?

ויש לי עוד שאלה חשובה הקורסים של ההדרכה שנותנים אחרי המחנה הם שווים כדי לקחת אותם ? ומה עושים אחרי זה עם הקורס הזה.? תודה מראש מצטערת על החפירות פשוט אני לא יודעת כלום אז אני מבררת P=

יSublime

New member
אין פה עניין של שווה או לא שווה...זה פשוט

קורס מסכם,שמסכם את שנת הקורס.ט',שמטרתה ומטרת הקורס גם היא ללמד ולהכין להדרכה בכתה י'....הקורס רק מסכם ומעשיר לגבי הדרכה,אחרי שכל כתה ט' גם עסקתם בלימוד הדרכה יסודות וכו'.

היי..

קודם כל ברוכה הבאה. אני יולי משבט אלומות, קציר,הנהגת שרון צפון, שישיסטית, מדריכת ד'. כן חאקי הוא חובה בצופים מכיוון שהוא התלבושת שלנו, כמו תלבושת אחידה. יסבירו לך יותר פה אני בטוחה, פשוט אני קצת עייפה. טוב אז מכנס חאקי את יכולה ללכת לחנות בגדים ולשאול אם יש להם מכנס בצבע חאקי, עדיף לך כי המכנסיים שלא קונים מהחנויות ממש גדולות ומגעילות. חולצה תבקשי מחברים בנתיים עד שתמצאי, תשאלי אם יש להם חולצה נוספת. הקורס? הוא בעצם הכנה להדרכה, חשוב שתלכי אם את רוצה להדריך בשנה הבאה כי שם, במקרה שלך כי רק הצטרפת ונפתח השבט מחדש, נותנים כלים שיעזרו לך בהדרכה. שיהיה בהצלחה, ותהני המון במחנה!! יולי

זייוושש

New member
ברוכה הבאה

הי .. ניא זיו (אני בת=)) אני משבט און.. ברוכה הבאה לפורום!D= ו.. חקאי ברורו שזה חובה במיוחד עכשיו שאת בטח קורס.. או שאת מדריכהאת צריכה לשמשמ דוגמט לחניכים קטנים ממך וכדאי מאוד חקאי חובה .. את יכולה להשיג חקאי בכל מקום .. יש בתחילת שנה מכירה לפחות בשבט שלי אבל את יכולה להשיג מממ שחכתי איך קוראים לחנות אבל את יכולה לשאול חברות שלך או המדריכים שלך הם בטוח יודעים..=) ברוכה באה ...

cohen shir

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif

אני שיר, שביעיסטית, ראשמ"דית ד'... ועוד איזה מיליון תפקידים. שבט אלון, פרדס חנה כרכור, הנהגת שרון צפון. אז ככה, מחנה קיץ זה הדבר הכי כייפי שיש בעולם בערך! ובהחלט דרוש חאקי מלא, כמו שאיילת/יולי הגיבה מעליי מכנסיים את באמת יכולה סתם מכנסיים בצבע חאקי, רצוי עם כיסים ושיהיו לך מאוד נוחות. וחולצה, דברי עם המדריכים שלך או עם המרכזים, הם בטוח ידעו לאן להפנות אותך או להזמין לך פשוט. קורס חמישיות מסכם זה בעצם סיכום של שנת ט', השנה שבה לומדים איך להיות שכב"גיסט ומה זה אומר בעצם, ובעיקר על הדרכה ולקראת מה הולכים עם ההדרכה בשנה הבאה. חשוב מאוד לצאת לקורס כי זאת הדרך הטובה ביותר ללמוד להדריך ולסכם את השנה ובכלליות אם בעתיד תרצי לעבוד לדוגמא בקייטנה זה יעזור לך אם תגידי שעברת קורס הדרכה בצופים. ומבחינה חברתית זה סוג של שיא בשכבה הגילאית בהנהגה, כולם ביחד מעורבים עם חברים מכל ההנהגה כמו בטיולי סי"ס ואתגר, ובאמת עוברים חוויות מקסימות ומרגשות שתזכרי לנצח.
בהצלחה.
וברוכה הבאה לפורום שלנו,
התמכרות נעימה.

cohen shir

New member
בקשר לחנויות שאפשר לקנות בהם חאקי.....

"ריקושט" ואולי גם ב"למטייל".

dashago

New member
וואו ממש ממש תודה אתם כולם עזרתם לי מאוד....

תודה לכם P= אגב אתם באים למחנה נדמה לי הוא ביער עופר או משו ?

cohen shir

New member
לכל הנהגה מחנה משלה.

לדוגמא אני ויולי באותה הנהגה לכן אנחנו ביחד במחנה ביחד עם כל הנהגת שרון צפון. אני בטוחה שיש פה עוד אנשים מהנהגת חיפה שיוצאים למחנה.

Epessah

New member
ברוכה הבאה

שלום אני אייל בוגר התנועה מרמת-גן אני מאחל לך בהצלחה

srugit

New member
היי!

אני הולכת לעשות שנת שירות בשבט שלך שנה הבאה! אני נועם, שמיניסטית (בקרוב שינשינית) משבט נופר, בהנהגת דרום!

למעלה